Να σου πω κατι;Στα @@ που δεν εχεις αν θα απογοητευσεις καποιον αλλον.Το θεμα ειναι ο εαυτος σου.Μην σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι γιατι σπανια εχουν δικιο.
Κατι αλλο:Εχεις αγχος και δινεις πανελληνιες;Λογικα ησουν απο πριν αγχωτικο ατομο.
Και γω ημουν και μπορω να πω οτι σε καταλαβαινω εν μερει.Μετα την πρωτη λυκειου ομως, αρχισα να βλεπω αλλιως τα πραγματα.Πολυ πιο χαλαραααααα.Ηρθε η 3η λυκειου και δεν ειχα τσιπα πανω μου.Οι γονεις μου πιστευαν οτι δεν θα περασω ουτε μαθηματικο σαμου(γιατι αυτος ηταν ο χαμηλοτερος στοχος μου γιατι μπορω να παρω μεταγραφη αθηνα).Εγω ομως δεν τους εδινα σημασια γιατι ηξερα οτι γουσταρα αυτο που διαβαζα, γιαυτο και δεν χρειαζοταν να διαβασω πολυ.Τελικα;18100(σημασια δεν εχουν τα μορια, τοχω ξαναπει, αλλα το αν πετυχαινεις τον στοχος σου, και εμενα ηταν σεμφε/μαθηματικο).Και πιστευω πως αδικιθηκα στη φυσικη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Θελω να σου πω πως αμα δεν εχεις αγχος, και περνας καλυτερα την ωρα σου και πιο χαλαρα, και εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να αποδοσεις οσο καλυτερα μπορεις.
Οσον αφορα αυτο με την νομικη, δεν υπαρχει 'κορυφαια σχολη'. ειναι υποκειμενικο αυτο.Αναλογα με το τι θελει ο καθενας, εχει τη δικια του 'κορυφη'.Π.χ. ο πατερας μου μπορουσε να παει νομικη αλλα προτιμησε παιδαγωγικα.(μιλαω για prehistoric age

)
Το ξερω πως δεν βοηθησα και πολυ, γιατι ο,τι και να σου γραψει καποιος απο ενα φορουμ, δεν αλλαζει τιποτα, εκτος αν το αποφασισεις μονη σου.Οποτε...να η ροδος να και το πιδημα