eLina17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

...παντα ημουν καλη μαθητρια...ποτε δεν ειχα Μ.Ο κατω απο 19 κ φετος που θα δωσω πανελληνιες κατι εχω παθειιι...δεν μπορω να συγκεντρωθω κ να κατσω να διαβασω...βαριεμαι κ ολο τεμπελιαζω// ! Μονο Χημεια Κατ μ'αρεσει να διαβαζω κ μαθηματικα Κατ...τα υπολοιπα κ κυριως Βιολογια κ Φυσικη..... ΒΑΡΙΕΜΑιιι/ Τι να κανωωω ???
Πειτεεεε κατι...
Να αναγκάσεις, βασανιστικά τον εαυτό σου να διαβάσει.

Η βαρεμάρα καταπολεμείται με βαρεμάρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
savvena
Νεοφερμένο μέλος

...παντα ημουν καλη μαθητρια...ποτε δεν ειχα Μ.Ο κατω απο 19 κ φετος που θα δωσω πανελληνιες κατι εχω παθειιι...δεν μπορω να συγκεντρωθω κ να κατσω να διαβασω...βαριεμαι κ ολο τεμπελιαζω// ! Μονο Χημεια Κατ μ'αρεσει να διαβαζω κ μαθηματικα Κατ...τα υπολοιπα κ κυριως Βιολογια κ Φυσικη..... ΒΑΡΙΕΜΑιιι/ Τι να κανωωω ???
Πειτεεεε κατι...
το κλειδι ειναι να βρεις τροπους να τα κανεις ενδιαφεροντα οπως για παραδειγμα να βρισκεις τις πιο ενδιαφερον πλευρες του μαθηματος
eLina17
Νεοφερμένο μέλος

nikosclick
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης, το να θέσεις ένα στόχο βοηθάει, δίνοντάς σου κίνητρο.
savvena
Νεοφερμένο μέλος

eLina17
Νεοφερμένο μέλος

savvena
Νεοφερμένο μέλος

eLina17
Νεοφερμένο μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Απενεργοποιείς οτιδήποτε (TV, κινητό, internet, etc...) μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή και συγκεντρώνεσαι. 8 μήνες έμειναν, υπομονή.
συμφωνω! το να θεσεις ενα στοχο ειναι το σημαντικοτερο πιστευω..τουλαχιστον αυτο εκανα εγω.Ετσι καθε φορα που βαριεσαι ή θες να τα παρατησεις θα σκεφτεσαι το στοχο σου (τη σχολη που θελεις) και αυτο πιστευω θα σου δινει δυναμη.Υπομονη!
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

και βρες αλλους για τα υπολοιπα βιβλια
σοβαρα τωρα
εγω ελυνα ασκησεις με τα μουσικης
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένο μέλος

:no1:Απενεργοποιείς οτιδήποτε (TV, κινητό, internet, etc...) μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή και συγκεντρώνεσαι. 8 μήνες έμειναν, υπομονή.

savvena
Νεοφερμένο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατι αλλο:Εχεις αγχος και δινεις πανελληνιες;Λογικα ησουν απο πριν αγχωτικο ατομο.
Και γω ημουν και μπορω να πω οτι σε καταλαβαινω εν μερει.Μετα την πρωτη λυκειου ομως, αρχισα να βλεπω αλλιως τα πραγματα.Πολυ πιο χαλαραααααα.Ηρθε η 3η λυκειου και δεν ειχα τσιπα πανω μου.Οι γονεις μου πιστευαν οτι δεν θα περασω ουτε μαθηματικο σαμου(γιατι αυτος ηταν ο χαμηλοτερος στοχος μου γιατι μπορω να παρω μεταγραφη αθηνα).Εγω ομως δεν τους εδινα σημασια γιατι ηξερα οτι γουσταρα αυτο που διαβαζα, γιαυτο και δεν χρειαζοταν να διαβασω πολυ.Τελικα;18100(σημασια δεν εχουν τα μορια, τοχω ξαναπει, αλλα το αν πετυχαινεις τον στοχος σου, και εμενα ηταν σεμφε/μαθηματικο).Και πιστευω πως αδικιθηκα στη φυσικη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Θελω να σου πω πως αμα δεν εχεις αγχος, και περνας καλυτερα την ωρα σου και πιο χαλαρα, και εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να αποδοσεις οσο καλυτερα μπορεις.

Οσον αφορα αυτο με την νομικη, δεν υπαρχει 'κορυφαια σχολη'. ειναι υποκειμενικο αυτο.Αναλογα με το τι θελει ο καθενας, εχει τη δικια του 'κορυφη'.Π.χ. ο πατερας μου μπορουσε να παει νομικη αλλα προτιμησε παιδαγωγικα.(μιλαω για prehistoric age

Το ξερω πως δεν βοηθησα και πολυ, γιατι ο,τι και να σου γραψει καποιος απο ενα φορουμ, δεν αλλαζει τιποτα, εκτος αν το αποφασισεις μονη σου.Οποτε...να η ροδος να και το πιδημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

A δηλαδή διαλέγουμε σχολές με βάση το ποιά θα εντυπωσιάσει πιο πολύ τον περίγυρό μας.ουτε την νομικη που θεωρειται η κορυφη απο την κατευθθνση μ μπορω να πιασω.
pessimistic
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
μα ειπα οτι ψυχολογία θελω.οσο και να βγαλω αυτο θα δηλωσω απλωσ πιεζομαι δν ειμαι δηθεν ειλικρινα ουτε που θεωρω κ καμια σπουδαια σχολη την νομικη.η ψυχολογια ειναι επιστημη......
Athanasoulini:)
Νεοφερμένο μέλος

κοιτα το θεμα μου ειναι πωσ ειμαι αγχωδησ σε καθε τομεα τησ ζωσ μου.χεστηκα για την νομικη κ τι θα μου πουνε οι αλλοι!!!θελω ομωσ να τα παω καλα κ να πιασω την ψυχολογια.αλλα αν δν πιασω ουτε αυτη?πιστευω οτι μ ταιριαζει.δεν αφησα ποτε κανεναν να κανει επιλογεσ για εμενα.απλωσ θελω να φυγω απο αυτη την πολη γιατι καταλαβαινω οτι μου κανει κακο.τεσπα δν μπορω να διαβασω εχω κολλησει τελειως!!!!!!!!!!κ ειλικρινα δν ξερω τι να κανω!!υπολογιζω συνεχεια μορια κ μαντευω τισ βασεισ διαβασμα 000000.
Ωχ καημενούλα!!! μην κάνεις και έτσι... κοίτα, θα μιλήσω προσωπικά αλλά και με στοιχεία από εμπειρίες άλλων (συμμαθητών και μη). Ολοι έχουμε κάπου κάπου τις στραβές μας! Μέρες που αγχωνόμαστε λίγο παραπάνω, μέρες που δεν μπορούμε να μάθουμε λέξη, μέρες που δεν καταλαβαίνουμε και πολλά, μέρες που το κεφάλι μας βουρλίζεται,μέρες που έχουμε νεύρα, που ξεσπούμε, μέρες....(1000 παραδείγματα)!
Τι να το κάνεις όμως να τρελαινεσαι!..
Χαλάρωσε, σταμάτα να σκέφτεσαι τις σχολές, την αποτυχία, τα μόρια, κτλ
Κάνε κάτι που σε ευχαριστεί για λίγο!χίλιες φορές να ξεκουραστείς 1 βδομάδα και να συνεχίσεις με καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία, παρά να ρίχνεις τον εαυτό σ σταδιακά (Ασε που αυτή η περίοδος είναι λίγο, εως πολύ, κουραστική για τους περισσότερους! Σου βγαίνει όλη η κούραση μαζί με όλο το άγχος πακέτο!- είμαστε στη μέση της χρονιάς)
Δε μιλώ τυχαία! Και γω ήμουν σημαιοφόρος, απουσιολόγος...
Ωστόσο, δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε κι όλας! Όσο για τη σχολή που θες , βάλε στόχο, με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
Όταν έχεις όραμα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, τίποτα δε σε σταματά!
Μίλα και λίγο με τον εαυτό σου, μην αυθυποβάλλεσαι και σκέφτεσαι αρνητικά ή ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Και πάνω απ όλα κλείνε και λίγο τα αυτιά σου όταν σε πρήζουν οι άλλοι με τις φαρφάρες τους! (καταλαβαίνεις)
Ελπίζω να σου έδωσα λίγο δύναμη
Υ.Γ. ξεκουράστηκες καθόλου στις γιορτές?
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

γτ αυτα ειναι η κυρια αιτια του αγχους(και γω οταν σκεφτομαι τον Μαιο και τις πανελληνιες αγχωνομαι).....μην αφηνεις τον καιρο να περναει,αρχησε να διαβαζεις λιγο οσο μπορεις και σιγα σιγα θα το συνηθισεις....5 μηνες ειναι παιδια καντε μια προσπαθεια να τελιωνουμε με αυτο τον βραχνα που λεγετε πανελληνιες...we can do itttttttttttttttttttttttttttttttttt!!~

pessimistic
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Ilma
- N0b0dy
- Corfu kitty
- user2727
- fofo
- Mary06
- Eleni123-
- EllieKal
- Panatha mono
- Schlimazel
- Marianna.diamanti
- BiteTheDust
- kathleenn
- bibliofagos
- Τρελας123
- BatGuin
- Joji
- Startx0
- Basiliki.kiki
- Hased Babis
- Maynard
- athinoula
- Helen06
- Isa
- Unboxholics
- Scandal
- Μήτσος10
- Hellomyfriend
- giorgos78
- User2350
- Dr. Gl. Luminous
- ioannaion
- Marios2020
- MaterialScientist
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.