1) μιλας χωρις να αιτιολογεις
2) νομιζω πως απλα τοποθετουμαι..Η γνωμη μου καθε αλλο παρα υπερβολικη ειναι..Υπερβολικες αποψεις αναζητησε στις κατευθυνομενες ειδησεις της ΕΡΤ! Σου απανταω τεκμηριωμενα στο καθε τι που μου ειπες. Η ΕΡΤ ειχε περιπου 2600 εργαζομενους και τιποτα παραγωγικο να δουμε-ακουσουμε τα τελευταια χρονια. Και μην μου πεις ξαφνικα εσυ πως εβλεπες-ακουγες ΕΡΤ.. Οπως εξισου ξαφνικα ολοι θυμηθηκαν πως παρακολουθουσαν ΕΡΤ. Διοτι αν υπερασπιστεις κατι τετοιο, μαλλον αλλος ειναι το φερεφωνο και οχι εγω.
3) τα 2656 ατομα που δουλευαν ειναι υπερβολικα υπερογκος αριθμος για ενα τετοιο καναλι (οπως αισχρα απαραδεκτοι και οι μισθοι που επαιρναν, κοροιδευτικοι για ολους εμας). Οποτε ναι φιλε μου οι 30 που -ισως- δουλευαν καλα/σωστα ειναι οι μονοι για τους οποιους πρεπει να στενοχωρηθω.
Γιατι οταν απολυθηκαν ιδιωτικοι υπαλληλοι, χιλιαδες ιδιωτικοι υπαλληλοι δεν βγηκε κανεις στους δρομους να τους υπερασπιστει? Γιατι? Σε αυτο δεν ελαβα καμια απαντηση! Επειδη μηπως κανενας νορμαλ ιδιωτικος δεν επαιρνε 300.000 χιλιαρικακια τον χρονο εις βαρος τους ελληνικου λαου? και αλλα τοσα μαυρα? (οπως πολλοι εκ των δημοσιων)
Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου? Δεν ηθελες εν μια νυκτι να κλεισει η ΕΡΤ ή δεν ηθελες να κλεισει γενικα εστω και με προειδοποιηση? Διοτι αν ειναι το δευτερο εχεις προβλημα αντιληψης..

Για να το ληγουμε το θεμα, δεν ξερω αν ειμαι 100% συμφωνη με τον τροπο που εκλεισε η ΕΡΤ. Ισως θα επρεπε πρωτα να ειχαν ειδοποιηθει οι εργαζομενοι, να ειχαν γινει καποιες περικοπες μισθων κτλ. Για το μονο που ειμαι 100% σιγουρη ειναι οτι ειναι εστω μια αρχη για να σταματησει η διαφθορα του δημοσιου.