Με αφορμή την υπόθεση της Ε.Ρ.Τ. σκέφτηκα να μοιραστώ μια εκ των σκέψεων μου μαζί σας...
Όσο παρακολουθώ την πολιτική και τα πολιτικά/κοινωνικά/οικονομικά δρώμενα της εποχής μας,τόσο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η μόνη πολιτική την οποία ΑΝ υιοθετήσει εξ ολοκλήρου κάποιο κράτος θα προκόψει είναι αυτή της "ειλικρίνειας"!ΔΕΝ εννοώ όμως αυτό που ίσως καταλάβατε...
Τι εννοώ;Έστω π.χ. ότι είσαι ο Κεδίκογλου και έχεις διορίσει δικούς σου ανθρώπους στην ΕΡΤ...κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που πρέπει η ΕΡΤ να αποψιλωθεί και η ευθύνη βαραίνει εσένα!
Αν δεν είσαι ειλικρινής ώστε να βγεις και να κάνεις μια δήλωση όπως "κοιτάξτε να δείτε Έλληνες,100% αξιοκρατική δεν μπορεί να είναι ΟΧΙ ΜΟΝΟ η ΕΡΤ,αλλά κάθε είδους επιχείρηση στον κόσμο!Τώρα που εκλέξατε εμάς και κυβερνάμε λογικό είναι να βολέψουμε και μερικούς (λίγους) φίλους μας!Σας υπόσχομαι όμως ότι χαραμοφάηδες προηγούμενων κυβερνήσεων θα πάρουν πόδι ΑΜΕΣΑ" κι έχεις αντίθετα χεσμένη τη φωλιά σου επειδή κάνεις αυτό που σε κατηγορούν ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ,μοιραία χάνεις το ΟΠΟΙΟ δίκιο που έχεις και ξεσπάει η κοινή γνώμη πάνω σου!
Πιστεύω λοιπόν ότι ο πρωθυπουργός του μέλλοντος που θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα θα είναι αυτός που προεκλογικά θα έχει τα κότσια να πει "Ελληνίδες Έλληνες έχω όλα τα φόντα να managάρω την Ελλάδα κι αν με ψηφίσετε,για να το κάνω αυτό θέλω ένα ικανό ποσό σαν standard μισθό,bonus παραγωγικότητας και επίτευξης στόχων (καθ'ότι ΚΑΙ τα κράτη "επιχειρήσεις" είναι),τη διατήρηση της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας (για να μην αναγκαστώ να σας κοροϊδέψω ως νέος Βουλγαράκης) και να ικανοποιηθούν και οι δικοί μου άνθρωποι και συνεργάτες!Εφόσον ικανοποιηθώ,σας υπόσχομαι πως ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι οικονομικοί πόροι του κράτους θα πηγαίνουν σε ΕΣΑΣ κι όποιον συλλάβω να τους βάζει χέρι θα του το κόψω απ'τη ρίζα"!
Οι εποχές του γιαλαντζί σοσιαλισμού,των μεγάλων υποσχέσεων και του λαού ο οποίος προτιμά να ακούει αυτά που θέλει να ακούσει (έστω κι αν μέσα του γνωρίζει ότι δε θα γίνουν ποτέ πράξη) ώστε μετεκλογικά να έχει κάπου να δείχνει και να ρίχνει την ευθύνη από πάνω του σίγουρα κάποτε θα τελειώσουν!Για το ΠΟΤΕ δεν είμαι σίγουρος...