PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:10 Ο PIL έγραψε: #21 27-09-08 15:10 70 με το προηγουμενο expansion και 80 με το Wrath of The Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Fosa έγραψε: #22 27-09-08 15:11 λολ σε κάθε exp θα ανεβαίνουν και 10?Να μ πεις τι να κανουν?Για να υπάρχει ενδιαφέρον,αλλά μέχρι π θα φτάσουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο PIL έγραψε: #23 27-09-08 15:16 Πραγματικα,αν δεν εχει σεναριο δεν ξερω αν αξιζει να κανεις levelling και να πηγαινεις raids Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Η Krou έγραψε: #24 27-09-08 18:27 Εχει σεναριο, να διαλυσεις τον Arthas-Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο xrhstoss έγραψε: #25 27-09-08 18:31 Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η Krou έγραψε: #26 27-09-08 18:50 Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
70 με το προηγουμενο expansion και 80 με το Wrath of The Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Fosa έγραψε: #22 27-09-08 15:11 λολ σε κάθε exp θα ανεβαίνουν και 10?Να μ πεις τι να κανουν?Για να υπάρχει ενδιαφέρον,αλλά μέχρι π θα φτάσουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο PIL έγραψε: #23 27-09-08 15:16 Πραγματικα,αν δεν εχει σεναριο δεν ξερω αν αξιζει να κανεις levelling και να πηγαινεις raids Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Η Krou έγραψε: #24 27-09-08 18:27 Εχει σεναριο, να διαλυσεις τον Arthas-Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο xrhstoss έγραψε: #25 27-09-08 18:31 Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η Krou έγραψε: #26 27-09-08 18:50 Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λολ σε κάθε exp θα ανεβαίνουν και 10?Να μ πεις τι να κανουν?Για να υπάρχει ενδιαφέρον,αλλά μέχρι π θα φτάσουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο PIL έγραψε: #23 27-09-08 15:16 Πραγματικα,αν δεν εχει σεναριο δεν ξερω αν αξιζει να κανεις levelling και να πηγαινεις raids Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Η Krou έγραψε: #24 27-09-08 18:27 Εχει σεναριο, να διαλυσεις τον Arthas-Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο xrhstoss έγραψε: #25 27-09-08 18:31 Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η Krou έγραψε: #26 27-09-08 18:50 Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικα,αν δεν εχει σεναριο δεν ξερω αν αξιζει να κανεις levelling και να πηγαινεις raids Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Η Krou έγραψε: #24 27-09-08 18:27 Εχει σεναριο, να διαλυσεις τον Arthas-Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο xrhstoss έγραψε: #25 27-09-08 18:31 Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η Krou έγραψε: #26 27-09-08 18:50 Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει σεναριο, να διαλυσεις τον Arthas-Lich King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο xrhstoss έγραψε: #25 27-09-08 18:31 Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η Krou έγραψε: #26 27-09-08 18:50 Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η Krou έγραψε: #26 27-09-08 18:50 Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και που ειναι το κακο; πρεπει δηλαδη να ειναι ενα παιχνιδι που να σε αναγκαζει να καιγεσαι και να μη μπορεις να παιξεις χαλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Ο xrhstoss έγραψε: #27 27-09-08 18:56 Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρεπει να το επιβραβευει αυτο το καψιμο..να υπαρχουν διαβαθμισεις.Οχι π.χ. κανω εγω clear BT πριν 1 χρονο και μετα απο τοσα nurfs να ερχεται ο καθε πικραμενος να ποζαρει t6..Τελος παντων γνωμες ειναι αυτες,προσωπικα εγω θα κρατησω το wow οπως ηταν pre-TBC..εκει που ολα ηταν ωραια και προχωρουσαν αυτοι που πραγματικα ενδιαφεροταν για το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:02 Η Krou έγραψε: #28 27-09-08 19:02 Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιχνιδι ειναι, οχι διαγωνισμος ή δουλεια ξερωγω, για ψυχαγωγια το κανεις... τετοιες νοοτροπιες ειναι που με εκαναν να το σταματησω πριν καμποσο καιρο, δεν αντεχα τους τσακωμους που γινονταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:04 Ο xrhstoss έγραψε: #29 27-09-08 19:04 Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι ΚΑΙ διαγωνισμος απο τη στιγμη που ειναι ΜΜΟ..Αυτη ειναι η ουσια αλλιως θα περιοριζομασταν σε ενα τυπικο rpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η Krou έγραψε: #30 27-09-08 19:11 Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα διαγωνισμος γινεται περισσοτερο οταν ξεχνανε οτι ειναι παιχνιδι, και το παιρνουν ΠΟΛΥ σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:15 Ο Anarki έγραψε: #31 27-09-08 19:15 Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τότε είναι που σταματάς να παίζεις (εγώ δηλαδή) γιατί ξενερώνεις. Τραλαλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Ο xrhstoss έγραψε: #32 27-09-08 19:19 Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν ασχολεισαι με κατι δε θες να το τελειοποιεις?ετσι γινεται και στο wow οταν μαζευονται ατομα που εχουν θεληση πετυχαινει ενα guild αλλιως καταστρεφεται.Αν φτασεις με κοπο σε καποιο επιπεδο και μετα απο λιγο καιρο δεις καποιους να φτανουν στο ιδιο κανωντας τη μιση προσπαθεια..εε ειναι καπως. Εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια στο θεμα αλλα δεν πειραζειΕγω δεν προκειται να ασχοληθω ουτως η αλλως ξανα.. υπαρχουν πραγματα που με γεμιζουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Ο Sed έγραψε: #33 27-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Όχι θα υπάρχει στο battlenet αλλά θα το κάνουν και αυτό με subscription Click για ανάπτυξη... sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Ο Eruyomo έγραψε: #34 28-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sed: sry αλλά την πέταξες Όλα τα Diablo είναι στον server battle.net εκεί είναι free A μαζί και το Warcraft (ΟΧΙ το WoW) και το Starcraft Click για ανάπτυξη... Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Ο Afey έγραψε: #35 28-09-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrhstoss: Σιγα μη καταστρεψω τη ζωη μου παλι για το WoW.Αρκετα ασχοληθηκα,ουτως η αλλως το παιχνιδι εχει υπερκορεστει...Στην αρχη μονο αξιζε και ειχε ενα νοημα το καψιμο(pre-TBC).Μετα εγινε πολυ προσιτο στον casual Click για ανάπτυξη... Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Ο Sed έγραψε: #36 28-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν την πέταξε, έτσι θα γίνει έχω ακούσει και εγώ. Άμυνα κατά της πειρατείας λένε. Γενικά η Blizzard το χει παραξηλώσει. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλά άτομα που δουλεύουν στα γραφεία του Diablo III και είπαν δεν θα είναι με P2P( Pay To Play) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο Afey έγραψε: #37 28-09-08 14:23 Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #38 28-09-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... Μην μου το λες εμένα, στο PC master το διάβασα (νομίζω) Μπορείς όμως να σηκώσεις δικό σου bnet server και να παίζεις (το χουμε κάνει εμείς για starcraft) Aυτό που μάλλον θα ισχύει πάντως είναι οτι θα έχει τόσο content το online παιχνίδι σε σχέση με το single, που δεν θα αξίζει να μην το αγοράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Ο Afey έγραψε: #39 28-09-08 14:47 Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και καλά θα κάνουν tbh. Δεν τους φτάνει όμως να το πάρεις original, θέλουν και το χαράτσι; Έλεος ρε, θα γίνουν όλα online και δεν θα μπορούμε να παίξουμε πάνω από 2-3 διαφορετικά παιχνίδια το χρόνο. Υ.Γ.: Στο PC Master εε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #40 28-09-08 14:49 "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
"PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.