Ναι σιγουρα ισως να μη βγει, αλλα δε νομιζω να το αφησουν ετσι αφου απο μεριας lore, και περιοχων υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να κανουν ακομα, δε νομιζω να το αφησουν ετσι.
Θα δουμε στη BlizzCon 2009 το καλοκαιρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed
Νεοφερμένο μέλος

https://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Stormscale&cn=Sedmc
Θα το αλλάξω το ένα destruction σε καλύτερο γιατί το βλέπω λίγο ότι να ναι για pvp
Edit:
Και ελληνίδες παίζουν wow? Εγώ νόμιζα μόνο από το εξωτερικό τα κορίτσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτοι που εχουν μεινει στο WoW ανετα μπορουν να βγαλουν νεο εξπανσιον, ασε τη λογικη γιατι δεν ισχυει. Λες κ δε μπορει να παρει αλλα μελη για να βγαλει νεο εξπανσιον.
Ναι σιγουρα ισως να μη βγει, αλλα δε νομιζω να το αφησουν ετσι αφου απο μεριας lore, και περιοχων υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να κανουν ακομα, δε νομιζω να το αφησουν ετσι.
Θα δουμε στη BlizzCon 2009 το καλοκαιρι.
Να προσθέσω ότι η Blizzard Entertaiment Co.

Και όσο για τις ελληνίδες έμείς έχουμε αρκετές.

Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

τους κωδικους τους παιρνεις απο καρτες
Orestes
Δραστήριο μέλος

Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

(και Fable, ενίοτε)

Μου φαίνεται χαμένος χρόνος πια - αν και (υποθέτοντας ότι δεν χρειαζόταν να πάρω prepaid card) θα ήθελα να μπαίνω πού και πού για κανένα instance με φίλους. Αλλά παρασύρεσαι πολύ γρήγορα στο τριπάκι 'να πάρω καλύτερο gear, ναιναιναι καλύτερο gear θα γίνω ο απιστευτότερος παίκτης του server' και ε, δε λέει.

IQfreak
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ. Επαιζα παλια με τον αδερφο μου με το ιδιο account και πληρωναμε μισα μισα
masterakias
Νεοφερμένο μέλος

ρε παιδιά θέλω να μου εξηγήσετε τι παίζει με αυτό το παιχνίδι...γενικά θέλω να αρχίσω κάτι μεταξύ lineage 2 και world of warcraft...πρέπει υποχρεωτικά να πληρώνω ή υπάρχουν και free servers...θέλω να μου προτείνετε ένα από τα 2 και για ποιο λόγο...επίσης να μου πείτε αν θα πρέπει να πληρώνω υποχρεωτικά...
WoW > Lineage.
Το wow ειναι πιο καλα φτιαγμενο και προσεγμενο. Εχει κ πολυ ωραιο κοσμο και ιστορια, το lineage μου φανηκε πολυ βαρετο στο gameplay.
Κανονικα πρεπει να πληρωνεις και στα 2 αλλα στο lineage μπορεις και παρανομα ομως νομιζω δεν ειναι το ιδιο καλα με τους νομιμους σερβερς, δεν υπαρχουν τοσοι game masters και η ποιοτητα ειναι χαμηλοτερη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.