Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Ο Afey έγραψε: #41 28-09-08 15:01 Έεεελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Ο Sed έγραψε: #42 28-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... www.d2jsp.com (Λόγο ότι έπαιζα D2 παλιά…) Ο συντονιστής του site δούλευε στην blizzard και μας λέει τι γίνετε … όχι και νούμερο εγώ… Αρχική Δημοσίευση από Anarki: "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Click για ανάπτυξη... Η Blizzard δεν έχει ένα μόνο γραφείο… για κάθε game που βγάζει έχει και διαφορετικά … αλλού για το WoW Wotlk αλλού για το Starcraft 2 και αλλού για το Diablo III για αυτό και για κάθε game που κάνουν ζητάνε διαφορετικά άτομα… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο xrhstoss έγραψε: #43 28-09-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν με καταλαβες..Το wow ειναι για τον καζουαλ μεχρι και στο sunwell που λες ξερεις τι nurf εχουν πεσει?τελοσπαντων σημασια εχει οτι αντικειμενα που παιρνεις με badges εχουν γινει καλυτερα απο t5(btw ξερεις τι κοπο ηθελαν να αποκτηθουν τα t5 στις πρωτες version των bosses se SSC kai TK?π.χ. ο kael τωρα δεν εχει ουτε τη μιση δυσκολια,μη μιλησω για vasj,hydross).γενικως τα epic πλεον δεν εχουν ακριβως αυτο το epic feeling καθως ειναι πολυ προσιτα σε ΟΛΟΥΣ.Δε ξερω αν ειχες παιξει pre-TBC,εκει τα epic ηταν οντως EPIC(για οσους καταλαβαινουν τι θελω να πω.) Φιλικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Ο Afey έγραψε: #44 28-09-08 23:34 Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Ο demerlad έγραψε: #45 28-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Click για ανάπτυξη... +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Ο xrhstoss έγραψε: #46 28-09-08 23:46 Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έεεελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Ο Sed έγραψε: #42 28-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... www.d2jsp.com (Λόγο ότι έπαιζα D2 παλιά…) Ο συντονιστής του site δούλευε στην blizzard και μας λέει τι γίνετε … όχι και νούμερο εγώ… Αρχική Δημοσίευση από Anarki: "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Click για ανάπτυξη... Η Blizzard δεν έχει ένα μόνο γραφείο… για κάθε game που βγάζει έχει και διαφορετικά … αλλού για το WoW Wotlk αλλού για το Starcraft 2 και αλλού για το Diablo III για αυτό και για κάθε game που κάνουν ζητάνε διαφορετικά άτομα… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο xrhstoss έγραψε: #43 28-09-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν με καταλαβες..Το wow ειναι για τον καζουαλ μεχρι και στο sunwell που λες ξερεις τι nurf εχουν πεσει?τελοσπαντων σημασια εχει οτι αντικειμενα που παιρνεις με badges εχουν γινει καλυτερα απο t5(btw ξερεις τι κοπο ηθελαν να αποκτηθουν τα t5 στις πρωτες version των bosses se SSC kai TK?π.χ. ο kael τωρα δεν εχει ουτε τη μιση δυσκολια,μη μιλησω για vasj,hydross).γενικως τα epic πλεον δεν εχουν ακριβως αυτο το epic feeling καθως ειναι πολυ προσιτα σε ΟΛΟΥΣ.Δε ξερω αν ειχες παιξει pre-TBC,εκει τα epic ηταν οντως EPIC(για οσους καταλαβαινουν τι θελω να πω.) Φιλικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Ο Afey έγραψε: #44 28-09-08 23:34 Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Ο demerlad έγραψε: #45 28-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Click για ανάπτυξη... +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Ο xrhstoss έγραψε: #46 28-09-08 23:46 Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ναι τους έχεις κολλητούς. Καλά τι νούμερα έχουν μαζευτεί εδώ ρε. Eru, πώς άμυνα κατά της πειρατίας; Δεν γίνεται να παίξεις Bnet με πειρατικό αντίγραφο και online γενικότερα (στους επίσημους τουλάχιστον servers με το υποφερτό latency). Click για ανάπτυξη... www.d2jsp.com (Λόγο ότι έπαιζα D2 παλιά…) Ο συντονιστής του site δούλευε στην blizzard και μας λέει τι γίνετε … όχι και νούμερο εγώ… Αρχική Δημοσίευση από Anarki: "PC Master" και "ξέρω άτομα στα γραφεία(??) του Diablo III" είναι απο τις πιο αναξιοπιστές πηγές ever. Click για ανάπτυξη... Η Blizzard δεν έχει ένα μόνο γραφείο… για κάθε game που βγάζει έχει και διαφορετικά … αλλού για το WoW Wotlk αλλού για το Starcraft 2 και αλλού για το Diablo III για αυτό και για κάθε game που κάνουν ζητάνε διαφορετικά άτομα… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο xrhstoss έγραψε: #43 28-09-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν με καταλαβες..Το wow ειναι για τον καζουαλ μεχρι και στο sunwell που λες ξερεις τι nurf εχουν πεσει?τελοσπαντων σημασια εχει οτι αντικειμενα που παιρνεις με badges εχουν γινει καλυτερα απο t5(btw ξερεις τι κοπο ηθελαν να αποκτηθουν τα t5 στις πρωτες version των bosses se SSC kai TK?π.χ. ο kael τωρα δεν εχει ουτε τη μιση δυσκολια,μη μιλησω για vasj,hydross).γενικως τα epic πλεον δεν εχουν ακριβως αυτο το epic feeling καθως ειναι πολυ προσιτα σε ΟΛΟΥΣ.Δε ξερω αν ειχες παιξει pre-TBC,εκει τα epic ηταν οντως EPIC(για οσους καταλαβαινουν τι θελω να πω.) Φιλικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Ο Afey έγραψε: #44 28-09-08 23:34 Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Ο demerlad έγραψε: #45 28-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Click για ανάπτυξη... +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Ο xrhstoss έγραψε: #46 28-09-08 23:46 Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ακριβώς είναι CASUAL το TBC, εγώ δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όταν το 0,1% του συνολικού πληθυσμού ΤΟ ΠΟΛΥ έχει μπει Sunwell, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Τελικά μου φαίνεται ότι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις διαιρούνται σε 2 κατηγορίες: 1) Fanbois των Nihilum που είδαν ότι οι top (επαγγελματίες ουσιαστικά) παίκτες καθάρισαν τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν λόγω αυτού (!!!) ότι το παιχνίδι είναι πλέον "casual". 2) Ελεινά καμμένοι τύποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στο παιχνίδι, καθαρίζουν τα πάντα και μετά γκρινιάζουν στα fanbois τους (κατηγορία 1) ότι το παιχνίδι έμεινε στάσιμο. Τι στάσιμο ρε μαλάκα; Αν σου βάζαμε ένα dungeon όποτε καθάριζες το τελευταίο θα δημιουργούνταν τουλάχιστον 10-15 στα οποία θα είχαν μπει 15 guilds στον κόσμο! Το παιχνίδι (και καλά κάνει) δεν είναι σχεδιασμένο για low-lifers, για να περνάει καλά πολύς κόσμος έγινε. Play less, enjoy more, WoW AINT SERUIS BUSINAS!!!111 Click για ανάπτυξη... Μαλλον δεν με καταλαβες..Το wow ειναι για τον καζουαλ μεχρι και στο sunwell που λες ξερεις τι nurf εχουν πεσει?τελοσπαντων σημασια εχει οτι αντικειμενα που παιρνεις με badges εχουν γινει καλυτερα απο t5(btw ξερεις τι κοπο ηθελαν να αποκτηθουν τα t5 στις πρωτες version των bosses se SSC kai TK?π.χ. ο kael τωρα δεν εχει ουτε τη μιση δυσκολια,μη μιλησω για vasj,hydross).γενικως τα epic πλεον δεν εχουν ακριβως αυτο το epic feeling καθως ειναι πολυ προσιτα σε ΟΛΟΥΣ.Δε ξερω αν ειχες παιξει pre-TBC,εκει τα epic ηταν οντως EPIC(για οσους καταλαβαινουν τι θελω να πω.) Φιλικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Ο Afey έγραψε: #44 28-09-08 23:34 Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Ο demerlad έγραψε: #45 28-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Click για ανάπτυξη... +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Ο xrhstoss έγραψε: #46 28-09-08 23:46 Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Ο demerlad έγραψε: #45 28-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Click για ανάπτυξη... +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Ο xrhstoss έγραψε: #46 28-09-08 23:46 Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Ε, ναι, αν είσαι κομπλεξάρα και θες να μεγαλώσεις το ψηφιακό πουλί σου με τα έπικς σε χαλάνε κάτι τέτοια. Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά, ίδια αίγλη έχουν τα t6 με τα badge items; Κάνε μας τη χάρη. Click για ανάπτυξη... +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Ο xrhstoss έγραψε: #46 28-09-08 23:46 Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα εγω φιλε μου απεχω εντελως απο το παιχνιδι και δε με χαλαει τιποτα πλεον. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από demerlad: +1000....Badge items εχει ο καθε παπαρας...Τ6 ομως...? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα αλλα συγκρινεται η αιγλη του t3 με το t6?(το καθενα στην εποχη του) Ειδικα εσυ που ησουν και r14 μαλλον ειχες ξενερωσει αρκετα ε?χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο Orestes έγραψε: #47 29-09-08 13:58 Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδία δεν ξέρω πόσα χρόνια πρίν παίζατε wow αλλά δεν είναι μόνο pve το game... Νταξ καλό το raiding αλλά τα MMO φημίζονται και για το pvp τους...Και με t6 δεν πας μπροστά στο pvp (εκτός αν είσαι tank στο wsg ). Παρεπιπτόντως στο Pc Master o συντάκτης που είχε αναλάβει τα περι WoW θέματα και είχε και guild στον Nagrand πέθανε σε τροχαίο(απ'οτι διάβασα στο ίδιο το περιοδικό) .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Ο Ηλίας έγραψε: #48 09-10-08 18:09 ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑι, στις 31 Ιουλίου δυστυχώς ο Νίκος έφυγε. RIP airwolfakos RIP Jaffar RIP Νίκο Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εσύ μας έμαθες WoW. Εσύ μας μύησες. Εσύ μας έδειξες πως με μεράκι και θέληση μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε πως περίμενε να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκουραστεί διότι τότε κόβει η δουλειά στο περιοδικό. RIP NIKO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #49 28-10-08 19:43 Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε 15 μέρες έμειναν ακόμα !!! Στην αρχή θα είναι τόσο bugged που δεν θα παίζεται καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η ~kynthia έγραψε: #50 28-10-08 23:55 WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Ο Eruyomo έγραψε: #51 29-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:54 Η ~kynthia έγραψε: #52 29-10-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην, μην μην μην μην μην μην! (eshop για να σαι σίγουρη) Μην, μην μην μην μην μην μην! Click για ανάπτυξη... Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Ο Orestes έγραψε: #53 29-10-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: WotLK! Και ερωτώ, κύριοι Χανιώτες, εγώ που το παρήγγειλα σε κάποιον no name στη γειτονιά μου, θα το πάρω στην ώρα μου να παίζω παράλληλα με τους άλλους καμμένους φίλους μου, ή να ακυρώσω την παραγγελία αυτή και να πάω στο e-shop να 'μαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Nαι, ναι ναι ναι ναι ναι ναι! 'Ελα, αφού θες και συ, θα σ' αφήνω να παίζετε εσένα και το Αρνί με τη druid μου. Επίσης, μην ανησυχείς, είναι τόσο εθιστική η Αρχιτεκτονική που το WoW ωχριά μπροστά της. xD Click για ανάπτυξη... server??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 01:55 Η ~kynthia έγραψε: #54 29-10-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Εγώ απο e-shop το έχω παραγγείλει πάντως . ----------------------------------------- server??? Click για ανάπτυξη... Nerya, Talnivarr :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:00 Η Krou έγραψε: #55 29-10-08 12:00 Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανυπομονώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ~kynthia έγραψε: #56 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Ανυπομονώ Click για ανάπτυξη... Νιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η AnastaZia: #57 29-10-08 13:46 κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ νομιζα οτι ειμαι το μονο κοριτσι που παιζει wow :xixi: εμπρος κοριτσια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο Afey έγραψε: #58 29-10-08 15:02 Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχεις πανελλήνιες εσύυυυυυ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Ο xrhstoss έγραψε: #59 29-10-08 15:56 Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ας ελπισουμε να κανουν καμμια ουσιαστικη αλλαγη στο expansion και να μην ειναι just more wow. Αν και απ οτι εχω δει απο φιλους κατι παει να γινει προς το καλυτερο.Για λιγο θα διαρκεσει αυτο ομως,τους πρωτους μηνες μετα παλι θα καταντησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:58 Ο Afey έγραψε: #60 29-10-08 15:58 Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απ' όλο το achievment story πάντως αυτό διαφαίνεται... Απλά περισσότεροι τρόποι για να κάνουμε grind σαν τα ζώα. Κι εμείς τσιμπάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.