Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:39 Η Letta έγραψε: #481 30-04-09 16:39 Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _marillia1 Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η _marillia1: #482 30-04-09 16:48 η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα.όσο για την πρόταση γάμου νομίζω ότι δέχεται αλλά δεν είμαι σίγουρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:55 Η X-FILER έγραψε: #483 30-04-09 22:55 οχι,η μπελλα δε δεχεται...πιο πολυ στο οχι κλινει...την τρομαζει απ'οσο καταλαβα. νομιζω οχι οτι θα τους αποκαλυψουν,αλλα θα πρεπει να φυγουν για παντα απο το φορκς και θα ξεσπασει παλι ο..πολεμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Proudqueen: #484 30-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Letta: Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Click για ανάπτυξη... 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις 3) Οχι δεν φανηκε κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν παει ετσι! τι θα εκαναν, θα εβγαζαν δελτιο τυπου; και οι λυκανθρωποι ειναι μυθικα πλασματα αλλωστε! πολυ απλα αν καποια μερια εσπαγε την συνθηκη θα ξεσπουσε πολεμος Σημερα μου ηρθε και το dvd!!!! Πηρα το special edition που ειναι ενα ομορφο κουτι κι εχει μεσα το dvd, ενα σελιδοδεικτη,μια καρτα αυθεντικοτητας και 6 γυαλιστερες καρτες!!! Ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivi-psin Νεοφερμένο μέλος Η vivi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 01:29 Η vivi-psin: #485 01-05-09 01:29 Είσαι θέα!!!πόσο το πήρες;;Καλά ε μιλάμε εχω πορωθεί κανονικά!!λοιπόν η μπελλα δεν απαντάει ξεκάθαρα στη νέα σελήνη..αλλά στην έκλειψη θα δεκτεί Γιατι Θα θέλει αλλά πράγματα από τον θεό που δεν θα της δίνει αν δεν τον παντρευτεί..Χαχαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 02:10 Η Proudqueen: #486 01-05-09 02:10 βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_marillia1 Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η _marillia1: #482 30-04-09 16:48 η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα.όσο για την πρόταση γάμου νομίζω ότι δέχεται αλλά δεν είμαι σίγουρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:55 Η X-FILER έγραψε: #483 30-04-09 22:55 οχι,η μπελλα δε δεχεται...πιο πολυ στο οχι κλινει...την τρομαζει απ'οσο καταλαβα. νομιζω οχι οτι θα τους αποκαλυψουν,αλλα θα πρεπει να φυγουν για παντα απο το φορκς και θα ξεσπασει παλι ο..πολεμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Proudqueen: #484 30-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Letta: Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Click για ανάπτυξη... 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις 3) Οχι δεν φανηκε κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν παει ετσι! τι θα εκαναν, θα εβγαζαν δελτιο τυπου; και οι λυκανθρωποι ειναι μυθικα πλασματα αλλωστε! πολυ απλα αν καποια μερια εσπαγε την συνθηκη θα ξεσπουσε πολεμος Σημερα μου ηρθε και το dvd!!!! Πηρα το special edition που ειναι ενα ομορφο κουτι κι εχει μεσα το dvd, ενα σελιδοδεικτη,μια καρτα αυθεντικοτητας και 6 γυαλιστερες καρτες!!! Ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivi-psin Νεοφερμένο μέλος Η vivi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 01:29 Η vivi-psin: #485 01-05-09 01:29 Είσαι θέα!!!πόσο το πήρες;;Καλά ε μιλάμε εχω πορωθεί κανονικά!!λοιπόν η μπελλα δεν απαντάει ξεκάθαρα στη νέα σελήνη..αλλά στην έκλειψη θα δεκτεί Γιατι Θα θέλει αλλά πράγματα από τον θεό που δεν θα της δίνει αν δεν τον παντρευτεί..Χαχαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 02:10 Η Proudqueen: #486 01-05-09 02:10 βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα.όσο για την πρόταση γάμου νομίζω ότι δέχεται αλλά δεν είμαι σίγουρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:55 Η X-FILER έγραψε: #483 30-04-09 22:55 οχι,η μπελλα δε δεχεται...πιο πολυ στο οχι κλινει...την τρομαζει απ'οσο καταλαβα. νομιζω οχι οτι θα τους αποκαλυψουν,αλλα θα πρεπει να φυγουν για παντα απο το φορκς και θα ξεσπασει παλι ο..πολεμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Proudqueen: #484 30-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Letta: Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Click για ανάπτυξη... 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις 3) Οχι δεν φανηκε κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν παει ετσι! τι θα εκαναν, θα εβγαζαν δελτιο τυπου; και οι λυκανθρωποι ειναι μυθικα πλασματα αλλωστε! πολυ απλα αν καποια μερια εσπαγε την συνθηκη θα ξεσπουσε πολεμος Σημερα μου ηρθε και το dvd!!!! Πηρα το special edition που ειναι ενα ομορφο κουτι κι εχει μεσα το dvd, ενα σελιδοδεικτη,μια καρτα αυθεντικοτητας και 6 γυαλιστερες καρτες!!! Ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivi-psin Νεοφερμένο μέλος Η vivi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 01:29 Η vivi-psin: #485 01-05-09 01:29 Είσαι θέα!!!πόσο το πήρες;;Καλά ε μιλάμε εχω πορωθεί κανονικά!!λοιπόν η μπελλα δεν απαντάει ξεκάθαρα στη νέα σελήνη..αλλά στην έκλειψη θα δεκτεί Γιατι Θα θέλει αλλά πράγματα από τον θεό που δεν θα της δίνει αν δεν τον παντρευτεί..Χαχαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 02:10 Η Proudqueen: #486 01-05-09 02:10 βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι,η μπελλα δε δεχεται...πιο πολυ στο οχι κλινει...την τρομαζει απ'οσο καταλαβα. νομιζω οχι οτι θα τους αποκαλυψουν,αλλα θα πρεπει να φυγουν για παντα απο το φορκς και θα ξεσπασει παλι ο..πολεμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Proudqueen: #484 30-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Letta: Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Click για ανάπτυξη... 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις 3) Οχι δεν φανηκε κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν παει ετσι! τι θα εκαναν, θα εβγαζαν δελτιο τυπου; και οι λυκανθρωποι ειναι μυθικα πλασματα αλλωστε! πολυ απλα αν καποια μερια εσπαγε την συνθηκη θα ξεσπουσε πολεμος Σημερα μου ηρθε και το dvd!!!! Πηρα το special edition που ειναι ενα ομορφο κουτι κι εχει μεσα το dvd, ενα σελιδοδεικτη,μια καρτα αυθεντικοτητας και 6 γυαλιστερες καρτες!!! Ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivi-psin Νεοφερμένο μέλος Η vivi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 01:29 Η vivi-psin: #485 01-05-09 01:29 Είσαι θέα!!!πόσο το πήρες;;Καλά ε μιλάμε εχω πορωθεί κανονικά!!λοιπόν η μπελλα δεν απαντάει ξεκάθαρα στη νέα σελήνη..αλλά στην έκλειψη θα δεκτεί Γιατι Θα θέλει αλλά πράγματα από τον θεό που δεν θα της δίνει αν δεν τον παντρευτεί..Χαχαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 02:10 Η Proudqueen: #486 01-05-09 02:10 βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Letta: Έχω διαβάσει το twilight και το new moon, αλλα βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. 1) Ποια ήταν αυτή η συνθήκη μεταξύ των βρικολάκων και των λυκάνθρωπων? 2) Στο new moon η Bella του είπε τελικά του Edward ποιο ήταν το 1ο πρόβλημα της? 3) Φάνηκε να του λέει "ναι" στην πρόταση γάμου στο 2ο βιβλίο? Για πείτε μου...... Click για ανάπτυξη... 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις 3) Οχι δεν φανηκε κατι τετοιο Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: η συνθήκη νομίζω έλεγε ότι οι βρικόλακες δεν έπρεπε να δαγκώσουν κάποιον άνθρωπο αλλιώς οι λυκάνθρωποι θα έλεγαν σε όλους για την πραγματική τους ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... χαχαχα δεν παει ετσι! τι θα εκαναν, θα εβγαζαν δελτιο τυπου; και οι λυκανθρωποι ειναι μυθικα πλασματα αλλωστε! πολυ απλα αν καποια μερια εσπαγε την συνθηκη θα ξεσπουσε πολεμος Σημερα μου ηρθε και το dvd!!!! Πηρα το special edition που ειναι ενα ομορφο κουτι κι εχει μεσα το dvd, ενα σελιδοδεικτη,μια καρτα αυθεντικοτητας και 6 γυαλιστερες καρτες!!! Ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vivi-psin Νεοφερμένο μέλος Η vivi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 01:29 Η vivi-psin: #485 01-05-09 01:29 Είσαι θέα!!!πόσο το πήρες;;Καλά ε μιλάμε εχω πορωθεί κανονικά!!λοιπόν η μπελλα δεν απαντάει ξεκάθαρα στη νέα σελήνη..αλλά στην έκλειψη θα δεκτεί Γιατι Θα θέλει αλλά πράγματα από τον θεό που δεν θα της δίνει αν δεν τον παντρευτεί..Χαχαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 02:10 Η Proudqueen: #486 01-05-09 02:10 βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι θέα!!!πόσο το πήρες;;Καλά ε μιλάμε εχω πορωθεί κανονικά!!λοιπόν η μπελλα δεν απαντάει ξεκάθαρα στη νέα σελήνη..αλλά στην έκλειψη θα δεκτεί Γιατι Θα θέλει αλλά πράγματα από τον θεό που δεν θα της δίνει αν δεν τον παντρευτεί..Χαχαχαχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 02:10 Η Proudqueen: #486 01-05-09 02:10 βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βαλε σποιλερ!τα 2 πρωτα εχει διαβασει η κοπελα!!!! εκανε 29 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:12 Η Gianmaria: #487 01-05-09 10:12 P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
P-E-R-F-E-K-T...JUST PERFECT... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η X-FILER έγραψε: #488 01-05-09 11:58 εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εκανες λαθος στο spelling... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ~Λένα~ έγραψε: #489 01-05-09 12:05 Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tι προσεξες και συ τωρα Ρε πραουντ απο που πηρες το special edition? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η X-FILER έγραψε: #490 01-05-09 12:08 ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερω οτι στο amazon το εχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Letta έγραψε: #491 01-05-09 13:55 1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Λοιπον οι Cullens μετακομισαν στο Φορκς (πριν μπουν η Αλις και ο Τζασπερ στην οικογενεια μαλιστα) κι εκαναν μια συνθηκη με τον Εφρεμ Μπλακ -τον προπαππου του Τζεικομπ- η οποια οριζε οτι θα υπηρχε ειρηνη μεταξυ τους ΕΦΟΣΟΝ οι Καλεν δεν θα εκαναν κακο σε ανθρωπους. Οι λυκανθρωποι το δεχτηκαν αυτο αφου οι δικοι μας τους διαβεβαιωσαν οτι ειναι "χορτοφαγοι" Click για ανάπτυξη... A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? 2)Δεν καταλαβα την ερωτηση. Διευκρινησε αν θελεις Click για ανάπτυξη... Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:16 Η Proudqueen: #492 01-05-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Letta: A, μάλιστα. Μήπως όριζε ότι οι βρικόλακες δεν μπορούν να πατήσουν στην γη των λυκάνθρωπων και οι λυκάνθρωποι στην γη των βρικόλακων? Click για ανάπτυξη... Ναι ισχυει αυτο Οι Καλεν δεν πλησιαζουν τον καταυλισμο των Κουλιετ και οι λυκανθρωποι μενουν μακρια απο την δικη τους περιοχη Αρχική Δημοσίευση από Letta: Στην σελ. 524 του βιβλίου new moon στην 6-7 γραμμή πριν απο το τέλος η Bella δεν του λέει το 1ο μεγαλήτερο προβλημα της αλλα το 2ο. Είπε ότι θα τον αφήσει να μαντέψει πιο ήταν το 1ο. Το 1ο είπε σε αυτό το βιβλίο πιο ήταν? Click για ανάπτυξη... Η απαντηση ειναι στη σελιδα 532 λιγο μετα την μεση Το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι μην την αφησει εκεινος Ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 15:54 Η X-FILER έγραψε: #493 01-05-09 15:54 κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοϊλαγιουτ δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:14 Η Proudqueen: #494 01-05-09 16:14 Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην ταινια προφερεται Κουλιετ, στο βιβλιο το ελληνικο το γραφουν Κουιλαγιουτ Διαλεγεις και παιρνεις (ισχυουν και τα 2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:15 Η X-FILER έγραψε: #495 01-05-09 16:15 κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κουλιετ?ιου,βλακεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η Letta έγραψε: #496 01-05-09 18:40 Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι λυκάνθρωποι γενικά πέρα απο τους cullen σκοτώνουν τους βρικόλακες ή απλώς θέλουν να τους διώχνουν απο την περιοχή τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:44 Η Proudqueen: #497 01-05-09 19:44 Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι λυκανθρωποι προστατευουν την περιοχη τους αλλα και τους ανθρωπους απο τους βρικολακες Ειναι ο φυσικος εχθρος τους Οποτε αν ερθει καποιο vampire στην περιοχη τους θα το σκοτωσουν Οπως εγινε και με τον Laurent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 23:05 Η Letta έγραψε: #498 01-05-09 23:05 Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, μάλιστα. Το 4ο βιβλίο ποτε θα βγει στα Ελληνικά? Επίσης υπάρχει και 5ο που είναι τα πράγματα απο την πλευρά του Edward? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:45 Η Proudqueen: #499 02-05-09 00:45 Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυγουστο ή Σεπτεμβριο Αυτο που λες ειναι το Midnight Sun και στην ουσια ειναι το πρωτο βιβλιο (twilight) απο την πλευρα του Edward Αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο ακομα Εχουν διαρρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια που μπορεις να διαβασεις απο την επισημη σελιδα της Stephenie Meyer https://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html (πατας εκει που λεει midnight sun partial draft) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η X-FILER έγραψε: #500 02-05-09 12:19 χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χτες ειδα την ταινια απο το dvdαδικο.τελικα εχω ακομα την ιδια εντυπωση που μου αφησε οταν την ειδα για πρωτη φορα: τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.