Λοιπον τα τελειωσα(εδω και κατι μερες απλα δεν ευκαιρουσα)και τα 4 και ηρθε η ωρα του σχολιασμου.
Πρωτα πρωτα τι ακουσα για πετυχημενα αστεια του Τζεικ-παμε καλα?Ηταν τελειως κρυα. Ο Εμετ ειχε πολυ φαση γενικα αλλα μου την εσπασε εκει με τα στοιχηματα(
ποσους θα σκοτωσει η μπελλα τον 1ο χρονο) . Ο Τζασπερ σιγουρα θα απογοητευτηκε απο το αποτελεσμα αφου
η μπελλα δεν πειραξε ουτε μυγα(
καλα εκτος απο ζωακια
). Τωρα ο Τζεικομπ γενικα τον συμπαθισα σαν χαρακτηρα στο 4ο βιβλιο. Στο σημειο που μας τα αφηγηται αυτος τα πραγματα, καταλαβα πως νιωθει και τον συμπονεσα-παρολο που ηταν λιγο βαρετο(
ειχα την αγωνια να μας πει πως ηταν η μπελλα μετα την γεννα)
Τωρα ο Εντι, οτι και να πω ειναι λιγο. Κατι αρνητικο δεν βρισκω πανω του γ@μωτο!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!Ολο το βραδυ αυτο σκεφτομουν
Δηλαdη ακομα και οταν μαθαινει οτι
η μπελλα φιλιοταν με τον τζεικ αντι να τον κοψει σε φετες, δινει δικαιο στην μπελλα και της λεει πως ανθρωπος ειναι!!!Ε.Λ.Ε.Ο.Σ...
Δεν ηθελα κατι λιγοτερο ή περισσοτερο απο τον Εντι-ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας και λιωνω μονο στο ακουσμα του ονοματος του. Τα πηρα πολυ ασχημα με την ροζαλι
εκει με την εγκυμοσυνη της μπελλα κτλ. Σχεδον την ειχα συμπαθισει οταν μιλησε στην μπελλα
για το παρεθλον της και λεω την καημενη, πονεμενη κτλ και μετα βγηκε πολυ σκυλα. Αμα την ειχα μπροστα μου την καργια!!!

Καλα η Αλις ειναι ανεπαναληπτη!
Μας την εσκασε οταν εφυγε με τον τζασπερ αλλα ηξερα οτι κατι θα ετοιμαζε-σιγα μην μας αφηνε ετσι.
Τωρα οσο αναφορα για την Μπελλα πολυ με απογοητευσε-ειδικα στο 3ο.
Ακους εκει να ερωτευτει τον Τζεικ..ανεπιτρεπτο!! Εχεις κυρα μου κοτζαμ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΚΑΛΛΕΝ και κοιτας το μπασταρδοσκυλο??
Δεν την δικαιολογω με τιποτα εδω...Απο την αλλη εκει στην σκηνη..
Οσο και να κρυωνεις , βαζεις τον τζεικ μεσα στο σλιπινγκ μπαγκ με τον εντουαρτ απο διπλα??Α σαν πολλα μας τα εχεις κανει, ρε θα προτειμουσα να πεθανω παρα να τον πληγωσω ετσι. Γενικα δεν την πολυπαω την εν λογο κυρια με τα καμωματα της.
Εκει στη σκηνη-ες του σεξ ε και ποιος δεν ηθελε πιο πολλα. Λες και ειναι λογοτεχνια για 10χρονα ενιωσα-μην τα τρομαξουμε. Δεν ελεγε τιποτα απολυτως, μπες βρε στεφανι και συ σε λεπτομεροιες.Απογοητευτηκα...
αλλα γενικα ολο το ταξιδακι ηταν πολυ ωραιο. Τι αλλο να πω??Αμα θυμηθω και αλλα εδω ειμαστε,
Ok Χαιδω, το διορθωσα-χιλια συγνωμη!