X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η X-FILER έγραψε: #1.141 20-09-09 14:19 βγηκε η χαραυγη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η woochoogirl: #1.142 20-09-09 14:21 Μα πώς γίνεται να ακούγεται τόσο χάλια στα Ελληνικά? Χαραυγή? Σαν ριζίτικο τραγούδι ακούγεται, πφφφφ! Άντε τρέχτε να το αγοράσετε, μαμεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Η @nn@love έγραψε: #1.143 20-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο site που να λεει την υποθεση.. βασικα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τετοιος ντορος με τη συγκεκριμενη ταινια Click για ανάπτυξη... ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η nitsa έγραψε: #1.144 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Click για ανάπτυξη... αφου παιζει ο θεος....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η @nn@love έγραψε: #1.145 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: βγηκε η χαραυγη?? Click για ανάπτυξη... ναι και το επομενο μπρεικετ νταουν το ιδο σε αφισα σε ενα βιβλιοπολιο και τρελαθικα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αφου παιζει ο θεος....... Click για ανάπτυξη... ναι!!!!!!!!εντουαρτ!!!!!! ----------------------------------------- εντουατ 4 εβερ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο Unkown-User: #1.146 20-09-09 17:21 Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βγηκε η χαραυγη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η woochoogirl: #1.142 20-09-09 14:21 Μα πώς γίνεται να ακούγεται τόσο χάλια στα Ελληνικά? Χαραυγή? Σαν ριζίτικο τραγούδι ακούγεται, πφφφφ! Άντε τρέχτε να το αγοράσετε, μαμεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Η @nn@love έγραψε: #1.143 20-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο site που να λεει την υποθεση.. βασικα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τετοιος ντορος με τη συγκεκριμενη ταινια Click για ανάπτυξη... ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η nitsa έγραψε: #1.144 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Click για ανάπτυξη... αφου παιζει ο θεος....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η @nn@love έγραψε: #1.145 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: βγηκε η χαραυγη?? Click για ανάπτυξη... ναι και το επομενο μπρεικετ νταουν το ιδο σε αφισα σε ενα βιβλιοπολιο και τρελαθικα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αφου παιζει ο θεος....... Click για ανάπτυξη... ναι!!!!!!!!εντουαρτ!!!!!! ----------------------------------------- εντουατ 4 εβερ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο Unkown-User: #1.146 20-09-09 17:21 Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα πώς γίνεται να ακούγεται τόσο χάλια στα Ελληνικά? Χαραυγή? Σαν ριζίτικο τραγούδι ακούγεται, πφφφφ! Άντε τρέχτε να το αγοράσετε, μαμεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Η @nn@love έγραψε: #1.143 20-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο site που να λεει την υποθεση.. βασικα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τετοιος ντορος με τη συγκεκριμενη ταινια Click για ανάπτυξη... ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η nitsa έγραψε: #1.144 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Click για ανάπτυξη... αφου παιζει ο θεος....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η @nn@love έγραψε: #1.145 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: βγηκε η χαραυγη?? Click για ανάπτυξη... ναι και το επομενο μπρεικετ νταουν το ιδο σε αφισα σε ενα βιβλιοπολιο και τρελαθικα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αφου παιζει ο θεος....... Click για ανάπτυξη... ναι!!!!!!!!εντουαρτ!!!!!! ----------------------------------------- εντουατ 4 εβερ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο Unkown-User: #1.146 20-09-09 17:21 Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο site που να λεει την υποθεση.. βασικα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τετοιος ντορος με τη συγκεκριμενη ταινια Click για ανάπτυξη... ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η nitsa έγραψε: #1.144 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Click για ανάπτυξη... αφου παιζει ο θεος....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η @nn@love έγραψε: #1.145 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: βγηκε η χαραυγη?? Click για ανάπτυξη... ναι και το επομενο μπρεικετ νταουν το ιδο σε αφισα σε ενα βιβλιοπολιο και τρελαθικα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αφου παιζει ο θεος....... Click για ανάπτυξη... ναι!!!!!!!!εντουαρτ!!!!!! ----------------------------------------- εντουατ 4 εβερ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο Unkown-User: #1.146 20-09-09 17:21 Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ειναι απλος τελεια!!!!!!!!!!!!!!!εχω φαει τρομεροο κολιμα!!!! Click για ανάπτυξη... αφου παιζει ο θεος....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η @nn@love έγραψε: #1.145 20-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: βγηκε η χαραυγη?? Click για ανάπτυξη... ναι και το επομενο μπρεικετ νταουν το ιδο σε αφισα σε ενα βιβλιοπολιο και τρελαθικα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αφου παιζει ο θεος....... Click για ανάπτυξη... ναι!!!!!!!!εντουαρτ!!!!!! ----------------------------------------- εντουατ 4 εβερ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο Unkown-User: #1.146 20-09-09 17:21 Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: βγηκε η χαραυγη?? Click για ανάπτυξη... ναι και το επομενο μπρεικετ νταουν το ιδο σε αφισα σε ενα βιβλιοπολιο και τρελαθικα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αφου παιζει ο θεος....... Click για ανάπτυξη... ναι!!!!!!!!εντουαρτ!!!!!! ----------------------------------------- εντουατ 4 εβερ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο Unkown-User: #1.146 20-09-09 17:21 Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : [ame]https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK[/ame] Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η X-FILER έγραψε: #1.147 20-09-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:16 Ο Unkown-User: #1.148 20-09-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τι ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... έχω link απ το amazon καρδιά μου που περιγράφει τι είναι. Κάτι του edward και καλά. Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Εσείς έχετε λιώσει, εμένα ρωτάς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η X-FILER έγραψε: #1.149 20-09-09 19:17 ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μετα το ειδα.απαπα τετοιες μαλακιες φοραει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η woochoogirl: #1.150 20-09-09 19:18 Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από την ταινία δε θυμάσαι? Το φορούσε στο χέρι του, είναι το οικόσημο των Cullens. Δεν το περιεγραφε η Meyer στα βιβλία της, στις ταινίες εμφανίστηκε. Πολλά λεφτά έδωσες ρε συ! Έλεος 25$ για περικάρπιο? :/ Δεν θα τη ξαναδείς αυτήν την φίλη σου και το χαρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:20 Η X-FILER έγραψε: #1.151 20-09-09 19:20 οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δεν το θυμαμαι.ελεος,μια δικη τους πινελια πηγαν να βαλουν και βγηκε μαλακια.να ρωτανε αλλη φορα.καλα,αν φοραει το οικοσημο του σπιτιου ειναι φλωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Η woochoogirl: #1.152 20-09-09 19:24 Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή πολύ πλούσιος. Όλοι φοράνε κάτι αντίστοιχο, τα κορίτσια έχουν κάτι βραχιόλια και χοντρά κρεμαστά για το λαιμό. Μπούρδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.153 20-09-09 19:25 ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ή το τατου των λυκων... Μεχρι και οι Βολτουρι εχουν δικο τους σημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:28 Η woochoogirl: #1.154 20-09-09 19:28 Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α το τατού είναι σέξιΕιδικά όταν δε συνοδεύεται από μπλούζες Ναι και οι Βολτούρι έχουν, αλλά ακόμα δεν έχω δει τι είναι προσεκτικά. Αυτό με το λιοντάρι των Cullen π.χ. δεν καταλαβαίνω που κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η X-FILER έγραψε: #1.155 20-09-09 19:30 ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #1.156 20-09-09 19:31 Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τς, τς τς Lion - Dauntless courage Hand - Pledge of faith, sincerity, and justice Shamrock - Perpetuity Chevron – Protection; Builders or others who have accomplished some work of faithful service https://www.twilightlexicon.com/?p=1073 ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ναι ειναι πολυ μαλακια.εμενα μπυρα μου θυμιζει. Click για ανάπτυξη... Oχι ρε των Καλεν ωραιο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η @nn@love έγραψε: #1.157 20-09-09 19:33 εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω το θελω αλλα δν ειμαι απο αθηνα!!!φτου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #1.158 20-09-09 19:33 δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε μου κολλαει καπου με τους καλλεν.δεν το βρισκω καν αντιπροσωπευτικο.βασικα ειναι πολυ κοινοτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:40 Η @nn@love έγραψε: #1.159 20-09-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... το θελω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:55 Η Adamsdoor: #1.160 20-09-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Α, ναι, χαρίζω αυτήν την μλκία : https://www.amazon.com/Twilight-Edwards-Wristcuff-Replica-Jewelry/dp/B001G5ZCBK Twilight "Edward's Wristcuff" Replica Jewelry Την είχα πάρει για δώρο για μια φίλη μου (από e-bay γιατι δεν υπήρχε στην Ελλάδα), αλλά έφυγε εξωτερικό και δεν πρόλαβα να της το δώσω. Όποια (ή όποιος? ) το θέλει και μένει εντός Αθηνών να στείλει ένα πμ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην εκμεταλλευεσαι ετσι το κοσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.