Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Καλησπέρα!Πρίν ένα μήνα περίπου πήρα το πτύχιο -Toeic στο επίπεδο lower μετά από προετοιμασία σε φροντιστήριο!Τώρα σκέφτομαι να πάω για επίπεδο advance πάλι του Toeic αλλά να προετοιμαστώ μόνη μου αυτή τη φορά.Θεωρείτε πως γίνεται κτ τέτοιο;Τι βιβλία μου προτείνετε; Ευχαριστώ!!!![]()
Είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται ότι είναι ή το πέρασες δύσκολα ;
Γιατί ακούγονται πολλά , και μπερδεύτηκα .
Δεν ξέρω έχω λίγες αμφιβολίες για το format του TOEIC .
Εγώ αν πάρω βιβλία σκέφτομαι αυτά της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης .
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Το advanced είναι ψιλοάχρηστο αν έχεις το proficiency στο τσεπάκι. Αλλιώς είναι αρκετά έως πολύ χρήσιμο.
Δίκιο έχεις . Είναι πολλοί που δεν μπορούν να πάρουν το Proficiency .
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Εσύ έχεις δώσει το TOEIC ; Μήπως ξέρεις αν είναι καλό ;
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Ήθελα κάποιος να μου πει , που να το έχει δώσει , και το έχει περάσει αν αξίζει τον κόπο σαν πιστοποιητικό , ή αν το έχει μετανιώσει .
Γιατί το βλέπω ότι είναι λίγο "πονηρό" το format του .
Είναι δηλαδή οι έξυπνοι της υπόθεσης του TOEIC που δεν δίνουν Writing και Speaking ;
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Μια κοπέλα ξέρω μόνο που το έχει δώσει, αυτή μου είπε ότι ήταν εύκολο, αλλά η ίδια κόπηκε...
Μια δοκιμή θα σε πείσει. Γράψε ένα practice test να δεις πώς σου φαίνεται. Ή πήγαινε απλά και δώσε το. Για 25 ευρώ δε νομίζω να τίθεται θέμα συζήτησης.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Καλύτερα να δώσω CAE , Michigan , EDI , City & Guilds , MSU , TIE .
Έτσι δεν είναι ;
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Το αν σου ταιριάζει το συγκεκριμένο ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένα practice test θα σε πείσει.
Αν πρόκειται να διαβάσεις μόνος σου και να μην κάνεις μαθήματα ίσως είναι καλύτερα να μην δώσεις TOEIC απλά και μόνο γιατί δεν υπάρχουν αρκετά self study materials διαθέσιμα. Από την άλλη, γενικότερα είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις να διαβάσεις μόνος σου για επίπεδο Γ1.
Άκουσα πρόσφατα από έγκυρη πηγή ότι η τιμή του TOEIC θα μειωθεί μέσα στους επόμενους μήνες (θα γίνει 25 ευρώ αντί για 150 ευρώ). Τσέκαρέ το γιατί μπορεί να σε συμφέρει οικονομικά.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Όσο για τα Past Papers που μου είπες , έχω λύσει 4 του TOEIC , αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος .
Απλά δεν μου αρέσουν πολλά άλλα πτυχία και είπα να το ψάξω με το TOEIC και το Bulats .
Για τα παράβολο , δεν νομίζω ότι ισχύει , γιατί η αναβαθμολόγηση μόνο κοστίζει 35 .
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Πάντως εγώ ήθελα να ρωτήσω πιο πολύ για την χρησιμότητα και την ευκολία του TOEIC και όχι τόσο για την τιμή .
Αφού ούτως ή άλλως θα βρουν τρόπους να μας τα πάρουν αυτοί (βιβλία , συνεχόμενες εξετάσεις) .
Ξέρουμε πια για την υπόθεση των Αγγλικών .
Όποιος έχει δώσει και θέλει να μας πει , θα ήταν πολύ ωραίο να τον ρωτήσουμε δύο , τρεις ερωτήσεις .
Αυτό .....
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Αυτοί που πέρασαν το TOEIC λένε ότι είναι το καλύτερο που υπάρχει και αυτοί που δεν πέρασαν λένε ότι δεν θα το ξαναδώσουν γιατί το format του δεν σου επιτρέπει να πιάσεις ποσοστά και πολλές από τις τελευταίες απαντήσεις αναγκάζεσαι να τις ρίξεις στην τύχη γιατί δεν φτάνει ο χρόνος .
Οπότε στο TOEIC οι περισσότεροι κόπηκαν λόγω χρόνου και ελλιπούς λεξιλογίου .
Για το Bulats η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη . Το 80% αυτών που το έδωσαν (άσχετα αν πέρασαν) πιστεύουν ότι είναι πολύ καλό και πιο προσιτό (και από θέμα παράβολου και από θέμα προετοιμασίας) .
Εγώ να σας πω δεν πρόκειται να το ψάξω περαιτέρω . Θεωρώ ότι με αυτά που άκουσα το Bulats είναι πιο προσιτό και καλό από το TOEIC .
Οπότε θα το δώσω το καλοκαίρι και θα κρίνω αν θα δώσω και το TOEIC .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Dionyshs1
- Praxis
- Helen93
- emzou
- athinoula
- Κασσιόπη
- Nina-nana
- Slytherin
- jims
- Memetchi
- ggl
- Scandal
- barkos
- KingOfPop
- Panagiotis849
- chochoru
- Lia 2006
- bobo32
- Natassa02
- patrinos_2020
- victor 21
- Viedo
- Prak
- Ευθυμος
- hirasawayui
- Xristinaqui
- olga123
- MarilynSt
- St11
- Alma Libre
- New member
- lnesb
- manos1234567
- Steffie88
- Stelios725
- george777
- Rene2004
- Ggpg
- louminis
- cel123
- civilian
- tsiobieman
- jimis2001
- roud
- Serotonin
- fmarulezkd
- Spyrpa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.