maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:18 Η maria....: #81 02-10-10 17:18 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: δηλαδη θα γραψουμε 2 εκθεσεις?το άρθρο η το βιβλιο που ειπες θα μας το δωσουν εκει και θα διαλεξουμε ποιο θα κανουμε speaking και πιο writing?γενικα εσενα η αποψη σου ποια ειναι γιαυτο? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δικό μας άθρο θα είναι αυτό.Αν και δεν έχω δώσει αυτό το πτυχείο γιάτι να δίνουμε όλα αυτά και να μην δώσουμε τα βασικά όπως κρατικό,του cambridge ή του michigant?Αυτό θεώρω εγώ.Αλλά αν κάποιου του αρέσει αυτή η εξέταση και του φαίνεται εύκολη και νομίζει οτί μπορεί να περάσει σε αυτή γιατί να μην δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:24 Ο Φώτης09 έγραψε: #82 02-10-10 17:24 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μάλλον δικό μας άθρο θα είναι αυτό.Αν και δεν έχω δώσει αυτό το πτυχείο γιάτι να δίνουμε όλα αυτά και να μην δώσουμε τα βασικά όπως κρατικό,του cambridge ή του michigant?Αυτό θεώρω εγώ.Αλλά αν κάποιου του αρέσει αυτή η εξέταση και του φαίνεται εύκολη και νομίζει οτί μπορεί να περάσει σε αυτή γιατί να μην δώσει. Click για ανάπτυξη... καλα αν υπηρχε το κρατικο γ2 θα το εδινα ασυζητητη!κατι τετοια πτυχια που δεν πολυακουγονται τα ξετρυπωνουμε μονο και μονο για να γλυτωσουμε καποια parts των cambridge και michigan που πιστευουμε οτι μπορει να μας κανουν ζημια! ασχετο:ξερω οτι στο michigan δεν συμψηφιζονται τα θεματα...ξερεις μηπως ποσο πρεπει να παρεις στο καθε part για να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:33 Η maria....: #83 02-10-10 17:33 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #84 02-10-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Click για ανάπτυξη... ecpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:42 Η maria....: #85 02-10-10 17:42 Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:45 Ο Φώτης09 έγραψε: #86 02-10-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: δηλαδη θα γραψουμε 2 εκθεσεις?το άρθρο η το βιβλιο που ειπες θα μας το δωσουν εκει και θα διαλεξουμε ποιο θα κανουμε speaking και πιο writing?γενικα εσενα η αποψη σου ποια ειναι γιαυτο? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δικό μας άθρο θα είναι αυτό.Αν και δεν έχω δώσει αυτό το πτυχείο γιάτι να δίνουμε όλα αυτά και να μην δώσουμε τα βασικά όπως κρατικό,του cambridge ή του michigant?Αυτό θεώρω εγώ.Αλλά αν κάποιου του αρέσει αυτή η εξέταση και του φαίνεται εύκολη και νομίζει οτί μπορεί να περάσει σε αυτή γιατί να μην δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:24 Ο Φώτης09 έγραψε: #82 02-10-10 17:24 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μάλλον δικό μας άθρο θα είναι αυτό.Αν και δεν έχω δώσει αυτό το πτυχείο γιάτι να δίνουμε όλα αυτά και να μην δώσουμε τα βασικά όπως κρατικό,του cambridge ή του michigant?Αυτό θεώρω εγώ.Αλλά αν κάποιου του αρέσει αυτή η εξέταση και του φαίνεται εύκολη και νομίζει οτί μπορεί να περάσει σε αυτή γιατί να μην δώσει. Click για ανάπτυξη... καλα αν υπηρχε το κρατικο γ2 θα το εδινα ασυζητητη!κατι τετοια πτυχια που δεν πολυακουγονται τα ξετρυπωνουμε μονο και μονο για να γλυτωσουμε καποια parts των cambridge και michigan που πιστευουμε οτι μπορει να μας κανουν ζημια! ασχετο:ξερω οτι στο michigan δεν συμψηφιζονται τα θεματα...ξερεις μηπως ποσο πρεπει να παρεις στο καθε part για να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:33 Η maria....: #83 02-10-10 17:33 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #84 02-10-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Click για ανάπτυξη... ecpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:42 Η maria....: #85 02-10-10 17:42 Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:45 Ο Φώτης09 έγραψε: #86 02-10-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μάλλον δικό μας άθρο θα είναι αυτό.Αν και δεν έχω δώσει αυτό το πτυχείο γιάτι να δίνουμε όλα αυτά και να μην δώσουμε τα βασικά όπως κρατικό,του cambridge ή του michigant?Αυτό θεώρω εγώ.Αλλά αν κάποιου του αρέσει αυτή η εξέταση και του φαίνεται εύκολη και νομίζει οτί μπορεί να περάσει σε αυτή γιατί να μην δώσει. Click για ανάπτυξη... καλα αν υπηρχε το κρατικο γ2 θα το εδινα ασυζητητη!κατι τετοια πτυχια που δεν πολυακουγονται τα ξετρυπωνουμε μονο και μονο για να γλυτωσουμε καποια parts των cambridge και michigan που πιστευουμε οτι μπορει να μας κανουν ζημια! ασχετο:ξερω οτι στο michigan δεν συμψηφιζονται τα θεματα...ξερεις μηπως ποσο πρεπει να παρεις στο καθε part για να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:33 Η maria....: #83 02-10-10 17:33 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #84 02-10-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Click για ανάπτυξη... ecpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:42 Η maria....: #85 02-10-10 17:42 Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:45 Ο Φώτης09 έγραψε: #86 02-10-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #84 02-10-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Click για ανάπτυξη... ecpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:42 Η maria....: #85 02-10-10 17:42 Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:45 Ο Φώτης09 έγραψε: #86 02-10-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: 65 % σε κάθε part.Το ecce σκέφτεσαι να δώσεις η το ecpe? Click για ανάπτυξη... ecpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:42 Η maria....: #85 02-10-10 17:42 Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:45 Ο Φώτης09 έγραψε: #86 02-10-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:45 Ο Φώτης09 έγραψε: #86 02-10-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ωραία μπορείς να μπεις σε αυτό το θέμα με το ecpe για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2010 να δεις ημερομηνίες και εξέταστρα.Όσον αφορά τη δομή του ECPE μπορείς να μπεις εδώ να κάνεις sample tests που έχει. Click για ανάπτυξη... ολα ωραια με το ECPE να συμφηφιζονταν κιολας....! στο cambridge νομιζω αμα μεινεις σε ενα part και εισαι καλος στα αλλα σε περνανε!τελικα το CPE εχει και τα καλα του!εσυ ποιο θα δωσεις?ή εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η maria....: #87 02-10-10 17:48 Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 17:53 Ο Φώτης09 έγραψε: #88 02-10-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ακριβώς.Εγώ έδωσα το ecce και το fce και τα πήρα!Πάντως δώσε και το ΕCPE και το CPE αν μπορείς να αντεπεξελθεις οικονομικά δεν χάνεις και κάτι! Click για ανάπτυξη... ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:14 Η maria....: #89 02-10-10 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: ευχαριστως να τα εδινα αλλα εχω θεματακι: στο CPE δεν ειμαι καλη στο use of english( μαλλον θα εμενα σε αυτο)και για να περασω πρεπει στα υπολοιπα μερη να παρω exceptinal !και στο ECPE εχω προβλημα με το listening...και ειναι κριμα να μεινεις εξαιτιας του ενω στα αλλα ησουνα που καλος! γιαυτο προσπαθω να ξετρυπωσω τιποτα αλλα πτυχια για να κανω δουλεια μου! Click για ανάπτυξη... Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #90 02-10-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Αμα είναι για τη δουλειά σου τότε μην δώσεις αυτό.Δώσε κάποιο κρατικό να ξεμπερδεύεις.Το Γ1 για παράδειγμα! Click για ανάπτυξη... το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:19 Η maria....: #91 02-10-10 18:19 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: το Γ1 το πηρα και τωρα ηθελα το γ2 αλλα δεν βγηκε....αντι να φτιαξει το κρατος Γ2 εκατσε και εφτιαξε τα Α1 και Α2! Click για ανάπτυξη... Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:21 Ο Φώτης09 έγραψε: #92 02-10-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Μπες αν είναι στο θέμα που σου είπα για το ECPE.Λογικά αν μπορείς κιόλας δώσε ECPE. Click για ανάπτυξη... αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:28 Η maria....: #93 02-10-10 18:28 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: αμα κανω listening του ecpe και δω οτι περναω μπορει να το ρισκαρω να το δωσω...προς το παρων κλεινω περισσοτερο προς edexcel και city&guilts! Click για ανάπτυξη... Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 18:37 Ο Φώτης09 έγραψε: #94 02-10-10 18:37 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Tότε για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω εδώ. Click για ανάπτυξη... χα!μαρια τα σπας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2010 στις 22:31 Ο Isaak έγραψε: #95 19-10-10 22:31 chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chris, εσύ οταν έδωσες, η άγνωστη έκθεση ποια ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο GetOuttaMyWay: #96 20-10-10 13:42 ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειμαι διακοπες και στελνω ενα ποστκαρντ σε ενα φιλο μου. ΝΑ του πω τι εκανα και πως περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2010 στις 14:17 Ο Isaak έγραψε: #97 20-10-10 14:17 σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε ευχαριστώ chris συγγνωμη που σε απασχολώ από το διαβασμα σου, αλλά μήπως θυμάσαι η δεύτερη επιλογή στις εκθέσεις ποια ήταν? μήπως ξέρεις άλλα θέματα που τέθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2010 στις 18:46 Ο GetOuttaMyWay: #98 22-10-10 18:46 στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: averel Helen93 lnesb hirasawayui nucomer Slytherin Memetchi Alexecon1991 ggl manos1234567 sofia! Spyrpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στη δευτερη ερωτηση θα απαντησω οχι γιατι ολοι ειχαμε διαφορετικα.... αλλα την 1η ερωτηση δεν την καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:12 Ο Isaak έγραψε: #99 27-03-11 21:12 Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά η διοργάνωση του ΤΙΕ είναι φοβερή. Γενικά, η προετοιμασία ήταν φανταστική... οι μαθητές μάθαιναν λέξεις και εκφρασεις με την ουσιαστική τους ενασχόληση. Επίσης, η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι εξεταστές πάρα πολύ φιλικοί και οι υπέυθυνοι πολύ εργατικοί και αξιόπιστοι... Δεν έχω λόγια... Bravo Gnosis Assessment, Bravo mrs Lia, Bravo mrs. Rafaella... You really have been amazing people... You are the future of the English Language Teaching Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:23 Ο teol20 έγραψε: #100 27-03-11 21:23 Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για ποιο επιπεδο στοχευουν οι μαθητες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.