SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 02:39 Ο SparklingGrey: #381 25-07-13 02:39 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ έχω ενσύρματο με 3.50€ από καταβολής κόσμου (2007)... Με δουλεύεις; Ο αδερφός μου, που πήρε ασύρματο με 16€, έκλαιγε τα λεφτά του. Είχε χαλάσει μέσα σε 8 μήνες Click για ανάπτυξη... Καλά, κι εγώ αυτό το μαύρο ενσύρματο της microsoft το είχα από τότε που ο υπολογιστής δε χωρούσε στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 02:44 Ο jj! έγραψε: #382 25-07-13 02:44 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Καλά, κι εγώ αυτό το μαύρο ενσύρματο της microsoft το είχα από τότε που ο υπολογιστής δε χωρούσε στο γραφείο. Click για ανάπτυξη... Εμείς το έχουμε σε άσπρο για τον σταθερό 13 χρόνια ποντίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #383 25-07-13 11:40 Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:43 Η _catalonia_: #384 25-07-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:55 Ο origo έγραψε: #385 25-07-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:01 Η _catalonia_: #386 25-07-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ έχω ενσύρματο με 3.50€ από καταβολής κόσμου (2007)... Με δουλεύεις; Ο αδερφός μου, που πήρε ασύρματο με 16€, έκλαιγε τα λεφτά του. Είχε χαλάσει μέσα σε 8 μήνες Click για ανάπτυξη... Καλά, κι εγώ αυτό το μαύρο ενσύρματο της microsoft το είχα από τότε που ο υπολογιστής δε χωρούσε στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 02:44 Ο jj! έγραψε: #382 25-07-13 02:44 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Καλά, κι εγώ αυτό το μαύρο ενσύρματο της microsoft το είχα από τότε που ο υπολογιστής δε χωρούσε στο γραφείο. Click για ανάπτυξη... Εμείς το έχουμε σε άσπρο για τον σταθερό 13 χρόνια ποντίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #383 25-07-13 11:40 Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:43 Η _catalonia_: #384 25-07-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:55 Ο origo έγραψε: #385 25-07-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:01 Η _catalonia_: #386 25-07-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Καλά, κι εγώ αυτό το μαύρο ενσύρματο της microsoft το είχα από τότε που ο υπολογιστής δε χωρούσε στο γραφείο. Click για ανάπτυξη... Εμείς το έχουμε σε άσπρο για τον σταθερό 13 χρόνια ποντίκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #383 25-07-13 11:40 Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:43 Η _catalonia_: #384 25-07-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:55 Ο origo έγραψε: #385 25-07-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:01 Η _catalonia_: #386 25-07-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:43 Η _catalonia_: #384 25-07-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:55 Ο origo έγραψε: #385 25-07-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:01 Η _catalonia_: #386 25-07-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπαινεις στο facebook και βλεπεις: ο ταδε προσθεσε 4 φωτογραφιες στο αλμπουμ γερμανια!! ο ταδε αλλαξε την φωτο προφιλ του βλεπεις την φωτο και απο διπλα λεει με τον ταδε στην τοποθεσια berlin, Germany μετα ειναι να μην θελεις να αυτοκτονισεις; Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 11:55 Ο origo έγραψε: #385 25-07-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:01 Η _catalonia_: #386 25-07-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:01 Η _catalonia_: #386 25-07-13 12:01 Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από origo: καλημερα τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλημερα,μια χαρα εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:08 Ο origo έγραψε: #387 25-07-13 12:08 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: καλημερα,μια χαρα εσυ; Click για ανάπτυξη... μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:12 Η _catalonia_: #388 25-07-13 12:12 Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από origo: μια χαρα και εγω,τωρα εισαι στη θεσσαλονικη?? Click για ανάπτυξη... θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:13 Ο origo έγραψε: #389 25-07-13 12:13 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: θα μπορουσες να το πεις και ετσι,δεν μενω μεσα στη θεσσαλονικη ακριβως,ειμαι λιγο πιο εξω,κανενα 20λεπτο αποσταση Click για ανάπτυξη... που μενεις στη σινδο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Η _catalonia_: #390 25-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από origo: που μενεις στη σινδο?? Click για ανάπτυξη... οχι.. Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
origo Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Ο origo έγραψε: #391 25-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: οχι,καπου κοντα στη σινδο..και να σου πω δεν προκειται να το ξερεις! Ειναι γνωστη η σινδος και στη λαρισα...δεν το ξερα αυτο!χαχα Ε να σου πω,τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις σου για τα μηνυματα επισκεπτων και τα προσωπικα μηνυματα για να σου στειλω εκει,εδω ειμαστε off-topic.. Click για ανάπτυξη... ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #392 25-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Ελα ρε συ υπαρχουν και χειροτερα...θα προτιμουσα ενα νησακι το καλοκαιρι! τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω κατι φωτο στο facebook απο την 7ημερη στη γερμανια...αχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εγω παλι θα προτημουσα να ημουν στην πολη που λατρευω ναι ναι μπραααβο ρε με εχει πιασει καταθλιψη! Δηλαδη αν ειναι δυνατον! Ολη η αρχικη μου ειναι γεματη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 12:31 Η _catalonia_: #393 25-07-13 12:31 Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από origo: ελα στο τσατ για να μιλησουμε , δεν ξερω πως μπορω να τσεκαρω τις ρυθμισεις, οκ? Click για ανάπτυξη... οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:42 Ο Γιώργος Mt: #394 25-07-13 21:42 Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mα το τσάτ είναι κλειστό ή είναι ιδέα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:59 Ο cha0s έγραψε: #395 25-07-13 21:59 Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι θεός και έχω λεγειν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:01 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #396 25-07-13 22:01 αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγαπη το πιο ωραιο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:38 Η Darkness έγραψε: #397 25-07-13 22:38 Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πτυχιακή και Σεπτέμβρη. Κι αγχώνομαι κι στεναχωριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:35 Η Li@Ν@ έγραψε: #398 26-07-13 12:35 αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε να περασουν οι μερες να φυγω επιτελους για διακοπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:54 Η Θάλεια έγραψε: #399 26-07-13 12:54 Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είναι διγαμία ν'αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:27 Η whitelioness: #400 26-07-13 17:27 που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
που πετρα να κρυφτω να ξαφανιστω απο κατω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.