Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2023 στις 15:57 Ο Samael έγραψε: #41 10-06-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: και πως τους επιλεγουν τους δυο αυτους; θελω να πω, οτι αυτο το συστημα δεν ειναι fullproof οποτε γιατι να μην διορθωσει τα "χαρακτηρισμενα" γραπτα ο αρχικος βαθμολογητης που του τυχανε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος , οτι δεν θα είναι στάνταρ αυτοί οι δύο . Κάποιου είδους reshuffle θα παίζει λογικά . + Και εσυ βρε παιδάκι μου το ζουζούνι το σκότωσες πάνω στο γραπτό ; Σπρώχτο με το χέρι και κοπάνα το λίγο πιο πέρα Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2023 στις 16:37 Ο Dias έγραψε: #42 10-06-23 16:37 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: και πως τους επιλεγουν τους δυο αυτους; θελω να πω, οτι αυτο το συστημα δεν ειναι fullproof οποτε γιατι να μην διορθωσει τα "χαρακτηρισμενα" γραπτα ο αρχικος βαθμολογητης που του τυχανε; Click για ανάπτυξη... Τα "χαρακτηρισμένα" γραπτά καθώς και οι αναβαθμολογήσεις (τρίτος) ανατίθενται σε έμπειρους (υποτίθεται) βαθμολογητές. Συνήθως, τα βαθμολογούν οι συντονιστές. Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καλα φορανε ακομα μασκες οι υποψηφιοι ή ειναι απο περσι η φωτο? Click για ανάπτυξη... Η φωτό είναι του 2021. Και δεν εικονίζονται υποψήφιοι αλλά βαθμολογητές. Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2023 στις 16:40 Η Neiromai έγραψε: #43 10-06-23 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πιστεύω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος , οτι δεν θα είναι στάνταρ αυτοί οι δύο . Κάποιου είδους reshuffle θα παίζει λογικά . + Και εσυ βρε παιδάκι μου το ζουζούνι το σκότωσες πάνω στο γραπτό ; Σπρώχτο με το χέρι και κοπάνα το λίγο πιο πέρα Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν το πρόσεξα όταν έπεσε πάνω στο γραπτό μου... κατά λάθος το σκότωσα όσο έγραφα Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap BillyTheKid Cocobolo andromaxh07 bibliofagos Entropy24 sugarhoneyloveee lalalalalalala Kanastasia_5883 m.b. mpimpika Vagelis30 mariel79 Alf Dkate Penny1903 idkser GV221 mikke Vasilis125 tomftw 29292929 louminis thesmilingchild Giorgosvr DiKar Debugging_Daemon mir A350 marpa phleidhs Hecticism mathitisglykeiou chjan pseudonym._ agg41 darkness123 suaimhneas Scandal Μήτσος10 BatGuin milsa love_to_learn Νομάρχης Helen06 Γιώτα Γιαννακού Giannis_19 Mary06 Annou1 5tsuh1ss ειδήμων Magichero Σταμάτης του '05 RuyLopez Nikolas550 alpha.kappa Johnas123 ditaaa Mewmaw aririn jimis2001 nucomer Αναστασία197 eukleidhs1821 augustine eirinipap Katerina:3 Dr. Gl. Luminous angel27_ Panagiotis849 bruh_234 Lathy Πετρος23 hirasawayui constansn Neiromai panaman Kitana Joji Φινεύς Nala thesecretfemme Sherlockina Jojo K spring day Mariamar Praxis Unboxholics kiyoshi Peter Pan13 Magigi giorgos5002 arapakos dmav Quincy johnsala estrela Wonderkid ggl Kzaro flaura P.Dam. angies Meow antonis97 Abiogenesis SlimShady mel<3 anastasia papa thenutritionist SKG Έμμα Nic Papalitsas Maria_Xagorari maril8na DeWiN sophiaa ΘανάσοςG4 GeorgePap2003 beckyy Mammy Nun UserGr2023 tsiobieman ismember brouss george777 Johnkk Γιώργος Ζ desperate-ambitious! User2350 onion Χάρις damn Nikoleta05 KALA1 Kostas_Athens chenchen giorgos78 Alex53 fmarulezkd xristarac Marcos.Kis Τρελας123 SoyN arko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: και πως τους επιλεγουν τους δυο αυτους; θελω να πω, οτι αυτο το συστημα δεν ειναι fullproof οποτε γιατι να μην διορθωσει τα "χαρακτηρισμενα" γραπτα ο αρχικος βαθμολογητης που του τυχανε; Click για ανάπτυξη... Πιστεύω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος , οτι δεν θα είναι στάνταρ αυτοί οι δύο . Κάποιου είδους reshuffle θα παίζει λογικά . + Και εσυ βρε παιδάκι μου το ζουζούνι το σκότωσες πάνω στο γραπτό ; Σπρώχτο με το χέρι και κοπάνα το λίγο πιο πέρα
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2023 στις 16:37 Ο Dias έγραψε: #42 10-06-23 16:37 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: και πως τους επιλεγουν τους δυο αυτους; θελω να πω, οτι αυτο το συστημα δεν ειναι fullproof οποτε γιατι να μην διορθωσει τα "χαρακτηρισμενα" γραπτα ο αρχικος βαθμολογητης που του τυχανε; Click για ανάπτυξη... Τα "χαρακτηρισμένα" γραπτά καθώς και οι αναβαθμολογήσεις (τρίτος) ανατίθενται σε έμπειρους (υποτίθεται) βαθμολογητές. Συνήθως, τα βαθμολογούν οι συντονιστές. Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καλα φορανε ακομα μασκες οι υποψηφιοι ή ειναι απο περσι η φωτο? Click για ανάπτυξη... Η φωτό είναι του 2021. Και δεν εικονίζονται υποψήφιοι αλλά βαθμολογητές. Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2023 στις 16:40 Η Neiromai έγραψε: #43 10-06-23 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πιστεύω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος , οτι δεν θα είναι στάνταρ αυτοί οι δύο . Κάποιου είδους reshuffle θα παίζει λογικά . + Και εσυ βρε παιδάκι μου το ζουζούνι το σκότωσες πάνω στο γραπτό ; Σπρώχτο με το χέρι και κοπάνα το λίγο πιο πέρα Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν το πρόσεξα όταν έπεσε πάνω στο γραπτό μου... κατά λάθος το σκότωσα όσο έγραφα Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: και πως τους επιλεγουν τους δυο αυτους; θελω να πω, οτι αυτο το συστημα δεν ειναι fullproof οποτε γιατι να μην διορθωσει τα "χαρακτηρισμενα" γραπτα ο αρχικος βαθμολογητης που του τυχανε; Click για ανάπτυξη... Τα "χαρακτηρισμένα" γραπτά καθώς και οι αναβαθμολογήσεις (τρίτος) ανατίθενται σε έμπειρους (υποτίθεται) βαθμολογητές. Συνήθως, τα βαθμολογούν οι συντονιστές. Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καλα φορανε ακομα μασκες οι υποψηφιοι ή ειναι απο περσι η φωτο? Click για ανάπτυξη... Η φωτό είναι του 2021. Και δεν εικονίζονται υποψήφιοι αλλά βαθμολογητές.
Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2023 στις 16:40 Η Neiromai έγραψε: #43 10-06-23 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πιστεύω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος , οτι δεν θα είναι στάνταρ αυτοί οι δύο . Κάποιου είδους reshuffle θα παίζει λογικά . + Και εσυ βρε παιδάκι μου το ζουζούνι το σκότωσες πάνω στο γραπτό ; Σπρώχτο με το χέρι και κοπάνα το λίγο πιο πέρα Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν το πρόσεξα όταν έπεσε πάνω στο γραπτό μου... κατά λάθος το σκότωσα όσο έγραφα
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πιστεύω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος , οτι δεν θα είναι στάνταρ αυτοί οι δύο . Κάποιου είδους reshuffle θα παίζει λογικά . + Και εσυ βρε παιδάκι μου το ζουζούνι το σκότωσες πάνω στο γραπτό ; Σπρώχτο με το χέρι και κοπάνα το λίγο πιο πέρα Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν το πρόσεξα όταν έπεσε πάνω στο γραπτό μου... κατά λάθος το σκότωσα όσο έγραφα