1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Περιμενα μολιερο...βασικα ειχα διαβασει περισσοτερο και ο μεριμεε δεν μου αρεσε τοσο...το κομματι με τον νομαρχη δεν ηταν κ πολυ σος εδω που τα λεμε...γενικα δεν μπορω να πω οτι ηταν πολυ δυσκολο αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι περασα....εσυ?
Μια από τα ίδια...Δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος από τη λογοτεχνία...Σε ποιο εξεταστικό κέντρο έδινες;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EleNouzZz
Νεοφερμένο μέλος

εχεις παρει το sorbonne b2?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

στη jeanne d'arc στον πειραια..εσυ?
εχεις παρει το sorbonne b2?
Εγώ στο γαλλικό ινστιτούτο στη θεσ/νίκη.Όχι δν είχα δώσει το Β2..
Τα αποτελέσματα πότε περίπου βγαίνουν και πως είναι τα προφορικά;
EleNouzZz
Νεοφερμένο μέλος

αλλα ειμαι σιγουρη πως δεν θα δωσω γιατι δεν εχω περασει

A propos
Διάσημο μέλος

αποφασισα προσφατα να δωσω c1 στα γαλλικα,αλλα δεν εχω την οικονομικη κατασταση για να πληρωσω φροντηστηρια..εχω ατομο για να με βοηθαει στα προφορικα,αλλα δεν εχω βιβλιο γραμματικης τετοιου επιπεδου και πηγες για κειμενα κι ακουστικα..Προτεινετε καποια βιβλια??αναφερομαι σε sorbonne c1!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Γιατί πρόκειται να συνεχίσεις??Παιδιά.. εκτός απο τη Λιμνίατη, υπάρχει κανένας άλλος εκδοτικός οίκος που να βγάζει βιβλία για το Sorbonne C1? Στο ίντερνετ δεν βρίσκω τπτ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση συντονιστή: Το παρόν μήνυμα προήλθε από θέμα με παρόμοιο περιεχόμενο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

παιδια ξερει κανεις τι στυλ ερωτησεων απο τα λογοτεχνικα βιβλια πεφτει στα προφορικα του Sorbonne C1????
Απ'ότι θυμάμαι μπαίνουν ερωτήσεις που αφορούν είτε χαραχτηρισμούς προσώπων είτε ερωτήσεις σε σχέση με τα βασικά νοήματα του βιβλίου . Δηλαδή δεν θα σου ζητήσει κάτι από κάποιο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν θα το έχεις μπροστά σου .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ονομάζομαι Παναγιώτης και μένω στη Θεσσαλονίκη. Το Δεκέμβριο, πήρα το διπλωμα Sorbonne B2 με βαθμό 73.5/100. Τώρα, προετοιμάζομαι για το Sorbonne C1. Για το δίπλωμα αυτό τα επίπεδα εξέτασης είναι λογοτεχνια, πολιτισμός και προφορικά. Εδώ, μπορούμε να προετοιμαστούμε μαζί, να κάνουμε ερωτήσεις και να γνωρίσουμε άλλους που θα επιχειρήσουν να πάρουν το συγκεκριμένο πτυχίο το Μάιο του 2014 για να συναντηθούμε στο χώρο εξέτασης εκείνη την ημέρα.

Εγώ μένω στην Αθήνα και προετοιμάζομαι επίσης για το Sorbonne C1 litterature.
Καλή τύχη εύχομαι!!
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.