laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον θα παρω μια καθηγήτρια ιδιαιτερα. Να ρωτήσω ξανα και την καθηγήτρια μου αν κάνει Sorbonne.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστω για την ενημέρωση!Περιμένω και άλλες απόψεις, αν υπαρχουν.

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο σχολείο μου συνήθως μας τα δίνουν Μάρτιο με Απρίλιο. Όμως δεν ξέρω πότε θα τα παραλάβετε εσείς που δεν δώσατε μέσω κάποιου σχολείου.
Όχι δεν έδωσα μέσω κάποιου σχολείου...Όταν λες Μάρτιο με Απρίλιο τι εννοείς?Για την εξεταστική περίοδο του Μαΐου ή του Δεκεμβρίου?
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι δεν έδωσα μέσω κάποιου σχολείου...Όταν λες Μάρτιο με Απρίλιο τι εννοείς?Για την εξεταστική περίοδο του Μαΐου ή του Δεκεμβρίου?
Τα διπλώματα των μεμονωμένων υποψηφίων μέχρι τέλη Δεκέμβρη (το αργότερο) αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651
Επισκέπτης

πόσες ώρες ιδιαίτερων χρειάζεται συνήθως το C1; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως![]()
εγω οταν το εδινα εκανα δυο φορες την βδομαδα, απο ενα δυωρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω οταν το εδινα εκανα δυο φορες την βδομαδα, απο ενα δυωρο![]()
Και εγω το ίδιο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.