Sorbonne C1

Λογετεχνία 3ου εξαμήνου, 17ου αιώνα.. αναμνήσεις..δεν είναι κάτι αυτό.. αλίμονό μου να μην το ξερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από ότι κατάλαβα fragl είσαι καθηγήτρια γαλλικών. Θέλω να σε ρωτήσω τι ξέρεις για το sorbonne 3; Τι πρέπει να διαβάσει κάποιος; Που μπορώ να βρω θέματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

u
Συμπλήρωση, από το antidote, ο ορισμός της λέξης eglogue. Petit poème pastoral, champêtre, simple, plus spécifiquement constitué dʼun dialogue allégorique, rustique, naïf, entre deux bergers.

-----------------------------------------
Από ότι κατάλαβα fragl είσαι καθηγήτρια γαλλικών. Θέλω να σε ρωτήσω τι ξέρεις για το sorbonne 3; Τι πρέπει να διαβάσει κάποιος; Που μπορώ να βρω θέματα;
Σου στέλνω pm

u

Συμπλήρωση, από το antidote, ο ορισμός της λέξης eglogue. Petit poème pastoral, champêtre, simple, plus spécifiquement constitué dʼun dialogue allégorique, rustique, naïf, entre deux bergers.

-----------------------------------------

Σου στέλνω pm

ΟΚ. Merci beaucoup.:)

αυτο ειναι ο γιατρος με το στανιο ε;πλακα εχει

Αυτό που λες είναι άλλο έργο του Μολιέρου, ''Le médecin malgré lui''. Το ''Le malade imaginaire'' είναι ο κατά φαντασίαν ασθενής.Ο Μολιέρος χλεύασε αρκετά το επάγγελμα του γιατρού στα έργα του.

τα έχω δει και τα δύο στο κανάλι της Βουλής παιγμένα από την Κομεντί Φρανσέζ.

Η Κομεντί Φρανσέζ είναι όλα τα λεφτά

Γεια σας...τον μαιο δινω C1 και δεν εχω καταλαβει κατι!
εχω παρει το σορμπον β2 αρα δεν θα εχω καποιο κομματι της γραμματικης..
εκθεση δινουμε?

δινω την κυριακη. μπορείτε να μου δώσετε συμβουλές για τη λογοτεχνια και τα προφορικα?

είναι λίγο άσχετη η ερώτηση μου με αυτή που θέτεις εσυ, αλλά πάντα είχα την απορία, τί διαφορά έχει το sorbonne από το c1 και το c2???
γιατί εγώ νόμιζα πως πρέπει να έχεις c1 & c2, για να δώσεις για sorbonne...

τα πτυχια του sorbonne εχουν σχεση με τη λογοτεχνια και τον πολιτισμο της Γαλλιας. επισης δεν εχουν ακουστικα και το sorbonne c1 εχει και ασκησεις γραμματικης

είναι λίγο άσχετη η ερώτηση μου με αυτή που θέτεις εσυ, αλλά πάντα είχα την απορία, τί διαφορά έχει το sorbonne από το c1 και το c2???
γιατί εγώ νόμιζα πως πρέπει να έχεις c1 & c2, για να δώσεις για sorbonne...
το sorbonne είναι πιστοποιητικό γλωσσομά8ειας...και διοργανώνει εξετάσεις για τα επίπεδα Β2,Γ1,Γ2 & Γ2+!!!

Σχετικά με την κύρια ερώτηση,εγώ δίνω το Μάιο το sorbonne c1....Ωστόσο ακόμα δν έχω αρχίσει και πολύ δυναμικά το διάβασμα....

Πιστεύω πως αυτή την εξεταστική 8α πέσει Μολιέρος και 8α είναι και λίγο πιο δύσκολη εξεταστική....Εσύ πως εργάστηκες για τις εξετάσεις;;;Δηλαδή πως προετοιμάστηκες???

εδωσα σημερα!
επεσε Μολιερος και στα προφορικα μου επεσε και αυτο το κειμενο https://www.la-croix.com/Les-15-25-ans-ont-confiance-en-leurs-parents/parents-enfants/2399128/24302

δεν ηταν πολυ δυσκολα!:)
εγω διαβασα το καλοκαιρι τα βιβλια και μετα διαβασα την αναλυση και οταν τελειωσα διαβασα καποια πραγματα για τον πολιτισμο!
εκανα ιδιαιτερα.

καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα!!! :)

ευχαριστώ πολύ

εδωσα σημερα!
επεσε Μολιερος και στα προφορικα μου επεσε και αυτο το κειμενο https://www.la-croix.com/Les-15-25-ans-ont-confiance-en-leurs-parents/parents-enfants/2399128/24302

δεν ηταν πολυ δυσκολα!:)
εγω διαβασα το καλοκαιρι τα βιβλια και μετα διαβασα την αναλυση και οταν τελειωσα διαβασα καποια πραγματα για τον πολιτισμο!
εκανα ιδιαιτερα.

τα βιβλία τα διάβασες στα γαλλικά ή στα ελληνικά???
και ποια βιβλία ανάλυσης χρησιμοποίησες???

τα βιβλια τα διαβασα και τα 2 στα γαλλικα!!
βιβλιο αναλυσης:LOURI-LIMNIATI, E.VLACHOU SORBONNE C1

τα βιβλια τα διαβασα και τα 2 στα γαλλικα!!
βιβλιο αναλυσης:LOURI-LIMNIATI, E.VLACHOU SORBONNE C1

και πως τα εξομάλυνες λεξιλογικά;λέξη-λέξη...:!::!:

Α!Και από γραμματική ποιο βιβλίο έκανες...

Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά...!

να υποθεσω οτι εδωσες κατευθειαν c 1 για να εδωσες και γραμματικη η οτι δεν περασες το β2,σωστα?αν οχι πεστο να το ξερω τι να διαβασω μετα την κυριακη που δινω σορμπον β2.ευχαριστω εκ των προτερων:thanks:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back