1ον-> μου εχει ξεφυγει η φερυχα!
2ον-> το σιλα ειναι τελειο , το ξαναλέω , θα'χει πολυ κλαμα στο τελος προβλέπω οπως ολα τα τουρκικα αλλωστε!
3ον-> δε χρειαζεται ολα τα πραγματα στη ζωη μας να ζαρακτηριζονται απο καποιο βαθμο ποιοτητας και κουλτουρας στη ζωη μας..και λιγη σαχλα να περνα η ωρα δε χαλασε ο κοσμος!
4ον-> δε θα ελεγα οτι η ακαταπαυστη πρσοθηκη τουρκικων σειρων σην ελλην. τιβι εξυπηρετει πολιτικους σκοποους...απλουστατα ειναι μααααααααααακραν φτηνότερα και ετσι προτιμωνται απο τους καναλάρχες
5ον-> ας μη το κρυβουμε πλεον! τα τουρκικα στο ειδος τους εινια μοναδικα ! ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ που ειναι και καλα σαπουνοπερες και εν αντιθεσει με τα δικα μας σιριαλ σε αυτα βλέπεις πολυ καλυτερα σκηνικα και πιο προσεγμενες παραγωγες , αποδειιξη οτι ενα επεισοδιο θα γυριστει με εξωτερικα γυρισματα ενω στα ελληνικα στο παλισιο της εξοικονομησης οικον.πορων ολα γυριζονται μεσα σε ενα χωρο αντε και λιγο παραεξω...οι Τούρκοι ξερουν πολυ καλα τα δυνατα τους σημεια και τα προωθούν...στο ΕΖΕΛ όλη την ωρα εδειχνε τον ευξεινο ποντο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.