Shadowfax
Διάσημο μέλος

Αρχίζω εγώ με μία που νομίζω ότι είχα ανεβάσει και παλιά. Θέλω να δουλέψω λίγο το visual style -τις γωνίες κυρίως- αλλά λόγω των εξετάσεων δεν είχα χρόνο. Anw, I'm on it now.

Nephron 2
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

https://www.planobeta.com/wp-content/uploads/troll-legacy.jpg
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τα Vista είναι τα αγαπημένα μουΓαμώτο, σας ζηλεύω όλους εσάς με τα Windows 7 ενώ εγώ έχω κολλήσει με τα σκατο-Vista![]()

Γι' αυτό μου αρέσουν τα vista

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Η συμμετοχή σας στο θέμα είναι πολύ ενθαρρυντική και ομολογώ δεν την περίμενα. Μπράβο, συνεχίζουμε έτσι.

Επειδή το θέμα είπαμε δε θα ασχολείται μόνο με ss's αλλά και με οτιδήποτε σχετικό, πάμε στο πρώτο site. Πολλές, πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ από τις walls που έχω μαζέψει είναι από εδώ. Θα σας πάρει μέρες να το γυρίσετε όλο ενώ υπάρχει σίγουρα κάτι για τον καθένα. Enjoii.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Επισης, αυτο το site εχει παρα πολυ ωραια wallpapers και πολυ μεγαλη ποικιλια. Ειναι πιο περιεργα συνηθως. Μην κοιτατε που η σελιδα που εστειλα εχει σχετικα με anime, εχει και αλλα.
Shadowfax, πολυ ωραιο αυτο που παρεθεσες. Εχει και κατηγορια με anime.

jj!
Τιμώμενο Μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.