Καταρχην θελω να πω ενα μεγαλο γεια σε ολους, καθως μολις ξεκινησα να ειμαι μελος σε αυτη τη σελιδα, στην οποια προβλεπεται οτι θα κολλησω! Τελως παντων, ας γραψω κι εγω τη δικη μου ιστορια...
Ενα αστειο περιστατικο που συνεβη περισυ, που ημουν στη δευτερα γυμνασιου και πραγματικα μας εκανε να πεθανουμε στο γελιο...
Στο σχολειο μας υπηρχε-τωρα την εστειλαν στο λυκειο- μια φιλολογος η οποια ειχα ψυχολογικα προβληματα! Κυριολεκτικα, ηταν τρελη με τη βουλα! Ελεγαν οτι την παρατησε ο αντρας της στα σκαλια της εκκλησιας και απο τοτε τρελαθηκε και μιλαει μονη της, πιανει κουβεντα με τις κουρτινες και αλλα τρελα! Μεσα στο μαθημα της επικρατει μια κολαση,η οποια ομως εμας τους μαθητες, καθε αλλο παρα δεν μας αρεσει και βολευει!
Αυτη η καθηγητρια λοιπον, ενα ωραιο πρωινο ερχεται να μας κανει μαθημα,παρολο που δεν την ειχαμε αυτη την ωρα! Ειχε φερει και το κλειδι της ταξης (βλεπετε η ταξη μας ειχε διαδραστικο πινακα και στα διαλειματα κλειδωνε),ξεκλειδωνει, μπαινει μεσα,κλεινει πισω της την πορτα -εχοντας αφησει το κλειδι στην κλειδαροτρυπα!- και καθετε στην εδρα περιμενωντας να μπουμε κι εμεις. Βρισκει τοτε ευκαιρια καποιος και γυρναει το κλειδι, κλειδωνοντας την τρελη μεσα! Μετα απο δευτερολεπτα το καταλαβαινει αυτη και αρχιζει να χτυπαει την πορτα,να της ανοιξουμε!
Περιτο να πω οτι η πορτα τρανταζοταν λες και υπηρχε απο μεσα κανενας ταυρος, ετοιμος για την ταυρομαχια!!! Εμεις ειχαμε λυθει στα γελια και μονο να την ξεκλειδωσουμε δεν θελαμε! Ετυχε να περνανε απο κει δυο καθηγητες που πηγαιναν για μαθημα και αντι να της ανοιξουν αυτοι...αρχισαν να γελανε κι απο πανω (ωραιο παραδειγμα, ε

! Μετα απο κανενα πενταλεπτο ηρθε ο μαθηματικος-αλλος τρελαρας απο κει,θα σας μιλησω αλλη φορα για αυτον!- ο οποιος ξεκλειδωσε την πορτα, απελευθερωνοντας το...οργισμενο θηριο! Εκεινη, μεσα στη φουρια και την τρελα της αρπαζει δυο εντελως ασχετα παιδια και τους παει στη διευθυντρια! Ε, μετα απ'αυτο μας απειλουσαν οτι θα χαναμε την εκδρομη,ηταν και Μαιος, ερχοταν η μονοημερη, αλλα τελικα τελος καλο, ολα καλα! Παντως,οταν εμαθα οτι δεν θα τη ν εχουμε για φετος εκλαψα πικρα! Δεν βαριεσαι!