miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος

fleck
Νεοφερμένο μέλος

όπως δεν σας ρώτησε κανείς αν θέλετε να γεννηθείτε, έτσι δεν μπορείτε να στερήσετε και σε κάποιον άλλον άνθρωπο το δικαίωμα να επηλέξει.
Anarki
Διάσημο μέλος

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Cookie Monster: It's a horse! It's a cow! It's a ball! It's a pogostick! It's a rump roast! It's a moose!
Kermit: No, no, no, no, no! Those are wild guesses!
Cookie Monster: Well, me wild about cookies!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Παιδί θα κάνω όταν το θέλω ΕΓΩ και δεν θα μου το επιβάλλει κανένας ηθικολόγος του κ*λου. Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των εν λόγω ηθικολόγων είναι ότι θεωρούν δικαιολογημένη την έκτρωση στο βιασμό και την περίπτωση γενετικών ανωμαλιών ("αφού δεν έφταιγε η γυναίκα...") και φόνο σε κάθε άλλη. Δηλαδή σύμφωνα με αυτούς, το αν είναι φόνος ή όχι προσδιορίζεται από το αν έφταιγε η γυναίκα ή όχι! Λογική του παραλόγου, που έχει τις βάσεις της σε μια εκδικητική αντίληψη περί ανάληψης ευθυνών.
Οι περισσότερες εκτρώσεις γίνονται όταν η εγκυμοσύνη είναι κάτω από 3 μήνες.
Σε αυτή τη φάση, σόρρυ αλλά η δική μου ζωή είναι πολύ σημαντικότερη από ένα μάτσο κύτταρα.
Είμαι κυνική; Ίσως.
Είμαι αναίσθητη; Μάλλον.
Πόση πιθανότητα υπάρχει να καταστρέψω τη ζωή μου από χαζοσυναισθηματισμούς; Καμία.
ΥΓ: Και όχι, ούτε έχω κάνει ποτέ έκτρωση, ούτε σκοπεύω να κάνω. Προσέχω πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία. Σιγά μη ρισκάρω την υγεία μου και ξοδέψω 1000 ευρώ επειδή ήμουν απρόσεκτη. Αυτά είναι από μόνα τους αρκετή τιμωρία για την απροσεξία, δεν χρειάζεται να έχω κι ένα μωρό να μου τη θυμίζει.
miv
Επιφανές μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

fairy2008
Νεοφερμένο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Αν το σκεφτουμε ετσι, ολων μας οι ζωες ενα ματσο κυτταρα ειναι!Σε αυτή τη φάση, σόρρυ αλλά η δική μου ζωή είναι πολύ σημαντικότερη από ένα μάτσο κύτταρα.

miv
Επιφανές μέλος

Φυσικά η έκτρωση παραμένει φόνος. Απλά επειδή δεν τιμωρείται, μπορεί κάποιος να διαλέξει να τον διαπράξει.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ε όχι και ένα μάτσο, τα δικά μας είναι περισσότεραΑν το σκεφτουμε ετσι, ολων μας οι ζωες ενα ματσο κυτταρα ειναι!Απλως τα δικα μας ειναι διαφοροποιημενα (Βιολογια θετικης speaking!
).

@miv: Είτε είναι, είτε δεν είναι φόνος, αν δεν θέλω να κάνω παιδί και μου συμβεί κάποιο ατύχημα θα την κάνω. Προτιμώ να μην εξασκήσω αυτό το ...ταλέντο που αναφέρεις με το ζόρι.
miv
Επιφανές μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπέρ, χωρίς καμία προυπόθεση.
Παιδί θα κάνω όταν το θέλω ΕΓΩ και δεν θα μου το επιβάλλει κανένας ηθικολόγος του κ*λου. Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των εν λόγω ηθικολόγων είναι ότι θεωρούν δικαιολογημένη την έκτρωση στο βιασμό και την περίπτωση γενετικών ανωμαλιών ("αφού δεν έφταιγε η γυναίκα...") και φόνο σε κάθε άλλη. Δηλαδή σύμφωνα με αυτούς, το αν είναι φόνος ή όχι προσδιορίζεται από το αν έφταιγε η γυναίκα ή όχι! Λογική του παραλόγου, που έχει τις βάσεις της σε μια εκδικητική αντίληψη περί ανάληψης ευθυνών.
Οι περισσότερες εκτρώσεις γίνονται όταν η εγκυμοσύνη είναι κάτω από 3 μήνες.
Σε αυτή τη φάση, σόρρυ αλλά η δική μου ζωή είναι πολύ σημαντικότερη από ένα μάτσο κύτταρα.
Είμαι κυνική; Ίσως.
Είμαι αναίσθητη; Μάλλον.
Πόση πιθανότητα υπάρχει να καταστρέψω τη ζωή μου από χαζοσυναισθηματισμούς; Καμία.
ΥΓ: Και όχι, ούτε έχω κάνει ποτέ έκτρωση, ούτε σκοπεύω να κάνω. Προσέχω πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία. Σιγά μη ρισκάρω την υγεία μου και ξοδέψω 1000 ευρώ επειδή ήμουν απρόσεκτη. Αυτά είναι από μόνα τους αρκετή τιμωρία για την απροσεξία, δεν χρειάζεται να έχω κι ένα μωρό να μου τη θυμίζει.
Αλλ' αντ' άλλα κουτρουβάλα και ούτω καθεξής. Το ΤΙ μαλακίες λέγονται εδώ μέσα και με τι authority είναι απίστευτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.