InSheerPleasure Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 19:51 Ο InSheerPleasure: #1.281 09-03-13 19:51 Αυτό χρησιμοποιούσα κι εγώ για απολύμανση. Η fucidin είναι ΓΤΠ. Δεν κάνει τίποτα! Υποτίθεται χρησιμοποιείται σε μολύνσεις, αλλά δεν επιδρά στο ελάχιστο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γι'αυτό ρώτησα. Γενικότερα, είναι μεγάλο λάθος να δίνεις αντιβακτηριακές κρέμες. Δεν κάνει κάποιο κακό απ'όσο ξέρω, αλλά δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει μόλυνση :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 19:56 Ο Θεμιστοπόλος: #1.282 09-03-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Ναι, γι'αυτό ρώτησα. Γενικότερα, είναι μεγάλο λάθος να δίνεις αντιβακτηριακές κρέμες. Δεν κάνει κάποιο κακό απ'όσο ξέρω, αλλά δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει μόλυνση :S Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. InSheerPleasure Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:00 Ο InSheerPleasure: #1.283 09-03-13 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Click για ανάπτυξη... Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:06 Ο Θεμιστοπόλος: #1.284 09-03-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Click για ανάπτυξη... Αχρείαστες, αχρείαστες, αχρείαστες νά' ναι! Πιο εκνευριστικός πόνος από αυτόν της μόλυνσης σε piercings δεν υπάρχει.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lydiatav Νεοφερμένο μέλος Η lydiatav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:31 Η lydiatav έγραψε: #1.285 09-03-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: octenisept Click για ανάπτυξη... κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:33 Ο NikoTexXx: #1.286 09-03-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό χρησιμοποιούσα κι εγώ για απολύμανση. Η fucidin είναι ΓΤΠ. Δεν κάνει τίποτα! Υποτίθεται χρησιμοποιείται σε μολύνσεις, αλλά δεν επιδρά στο ελάχιστο. Click για ανάπτυξη... Ναι, γι'αυτό ρώτησα. Γενικότερα, είναι μεγάλο λάθος να δίνεις αντιβακτηριακές κρέμες. Δεν κάνει κάποιο κακό απ'όσο ξέρω, αλλά δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει μόλυνση :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 19:56 Ο Θεμιστοπόλος: #1.282 09-03-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Ναι, γι'αυτό ρώτησα. Γενικότερα, είναι μεγάλο λάθος να δίνεις αντιβακτηριακές κρέμες. Δεν κάνει κάποιο κακό απ'όσο ξέρω, αλλά δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει μόλυνση :S Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. InSheerPleasure Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:00 Ο InSheerPleasure: #1.283 09-03-13 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Click για ανάπτυξη... Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:06 Ο Θεμιστοπόλος: #1.284 09-03-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Click για ανάπτυξη... Αχρείαστες, αχρείαστες, αχρείαστες νά' ναι! Πιο εκνευριστικός πόνος από αυτόν της μόλυνσης σε piercings δεν υπάρχει.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lydiatav Νεοφερμένο μέλος Η lydiatav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:31 Η lydiatav έγραψε: #1.285 09-03-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: octenisept Click για ανάπτυξη... κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:33 Ο NikoTexXx: #1.286 09-03-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Ναι, γι'αυτό ρώτησα. Γενικότερα, είναι μεγάλο λάθος να δίνεις αντιβακτηριακές κρέμες. Δεν κάνει κάποιο κακό απ'όσο ξέρω, αλλά δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει μόλυνση :S Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InSheerPleasure Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:00 Ο InSheerPleasure: #1.283 09-03-13 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Click για ανάπτυξη... Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:06 Ο Θεμιστοπόλος: #1.284 09-03-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Click για ανάπτυξη... Αχρείαστες, αχρείαστες, αχρείαστες νά' ναι! Πιο εκνευριστικός πόνος από αυτόν της μόλυνσης σε piercings δεν υπάρχει.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lydiatav Νεοφερμένο μέλος Η lydiatav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:31 Η lydiatav έγραψε: #1.285 09-03-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: octenisept Click για ανάπτυξη... κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:33 Ο NikoTexXx: #1.286 09-03-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Δεν κατάλαβες: Ούτε στη μόλυνση δεν επέδρασε, τουλάχιστον σε εμένα. Την Celestoderm - V with Garamycin χρησιμοποίησα και επανήλθε κι έθρεψε σε πολύ σύντομο διάστημα. Click για ανάπτυξη... Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:06 Ο Θεμιστοπόλος: #1.284 09-03-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Click για ανάπτυξη... Αχρείαστες, αχρείαστες, αχρείαστες νά' ναι! Πιο εκνευριστικός πόνος από αυτόν της μόλυνσης σε piercings δεν υπάρχει.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lydiatav Νεοφερμένο μέλος Η lydiatav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:31 Η lydiatav έγραψε: #1.285 09-03-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: octenisept Click για ανάπτυξη... κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:33 Ο NikoTexXx: #1.286 09-03-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από InSheerPleasure: Την έχει χρησιμοποιήσει η αδελφή μου στο labret της και έκανε δουλειά, σχετικά άμεση, αλλά δεν ήταν ακριβώς μόλυνση Γενικότερα...αχρείαστες! Click για ανάπτυξη... Αχρείαστες, αχρείαστες, αχρείαστες νά' ναι! Πιο εκνευριστικός πόνος από αυτόν της μόλυνσης σε piercings δεν υπάρχει.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lydiatav Νεοφερμένο μέλος Η lydiatav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:31 Η lydiatav έγραψε: #1.285 09-03-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: octenisept Click για ανάπτυξη... κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:33 Ο NikoTexXx: #1.286 09-03-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: octenisept Click για ανάπτυξη... κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 20:33 Ο NikoTexXx: #1.286 09-03-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lydiatav: κ εγω octenisept χρησιμοποιω στα piercings!! μεγεια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:43 Ο NikoTexXx: #1.287 09-03-13 23:43 παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:47 Η _fairygirl_: #1.288 09-03-13 23:47 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Συμπάσχουσα. Χθες έκανα προς τα πάνω στο αυτί και ναι,και'μενα με πονάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ από την πλευρά αυτή το βράδυ έτσι κι'αλλιώς όταν ρώτησα μια γνωστή μου είπε ότι για κανα μήνα και βάλε δε θα μπορώ να κοιμάμαι από την πλευρά αυτή.Συν τοις άλλοις θα πονούσα. Αλήθεια,βάζεις κάτι στην τρύπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2013 στις 23:54 Ο NikoTexXx: #1.289 09-03-13 23:54 Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:01 Η _fairygirl_: #1.290 10-03-13 00:01 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Αληθεια?? Αυτο δεν μου το πε ο piercer -.- Οταν ειχα κανει στο λοβο κανα 2 μερες δεν κοιμομουν απο την πλευρα που ειχα κανει την τρυπα και λεω νταξ φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Αλλα την ιδια μερα κιολας ειχε σταματησει να με ενοχλει, ενω τωρα οχι ακομα... octenisept μου εδωσε ο piercer. Click για ανάπτυξη... Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. πιεσ:Προφανώς και δε θα το΄λεγε.Το βρίσκεις νορμάλ να στο πει; Γιατί και΄μενα αν μου'λεγαν ότι θα πονούσα πολύ θα το σκεφτόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Ο NikoTexXx: #1.291 10-03-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κανόνας (που ισχύει σε'μενα που'χω κάμποσες τρύπες στα αυτιά)όσο πιο πάνω στο αυτί πας τόσο αυξάνεται και ο πόνος. Στο λοβό δε πονούσα καθόλου (από τα λίγα που θυμάμαι). Ούτε και στις υπόλοιπες δεν πονούσα.Αυτή πόνεσε λίγο όχι όταν την έκανα,εξάλλου μου'βαλε ξυλοκαϊνη και δεν πόνεσα όταν μου την έκανε. Το βραδάκι πονούσα. Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δεν ειναι πολυ πανω να φανταστεις... τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:31 Ο Θεμιστοπόλος: #1.292 10-03-13 02:31 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: παιδια ακομα με τραβαει η τρυπα και οταν το ακουμπαω ποναει... ειναι φυσιολογικο? Click για ανάπτυξη... Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili. Δραστήριο μέλος Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:34 Η lili. έγραψε: #1.293 10-03-13 02:34 Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 02:41 Ο NikoTexXx: #1.294 10-03-13 02:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Φυσιολογικότατο είναι. Πρόκειται για καινούρια πληγή στον οργανισμό σου. Με την κατάλληλη προσοχή, θα θρέψει και δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Μη φοβάσαι. Απλώς, μην το πειράζεις χωρίς λόγο, και μην το τραβάς, κουνάς κλπ, αν δε χρειάζεται! Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Ειχα ανησυχησει λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2013 στις 16:51 Η _fairygirl_: #1.295 10-03-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lili.: Και να μην κοιμάσαι απο την πλευρά που το έκανες τις πρώτες ημέρες! Click για ανάπτυξη... Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 13:37 Ο NikoTexXx: #1.296 11-03-13 13:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θέλω να μου πεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κανείς αυτό. Εγώ σήμερα το πλάκωσα και είχε ξεματώσει λίγο. Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 16:16 Η _fairygirl_: #1.297 12-03-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: ειναι τοσο κουραστικο να κοιμασαι μονο απο μια πλευρα -.- και γω το πλακωσα σημερα και με πονουσε μετα χαχα Click για ανάπτυξη... Eίναι τόσο δύσκολο να κοιμάσαι από τη μία πλευρά. Αφού χθες πονούσα και μόνο για να βολεύομαι αρνιόμουν κατηγορηματικά να αλλάξω πλευρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:36 Ο Θεμιστοπόλος: #1.298 12-03-13 18:36 Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:38 Ο Itach1 έγραψε: #1.299 12-03-13 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ρώτησα στο Nico Tattoo, και μού είπαν ότι το piercing στη γλώσσα (μαζί με το σκουλαρίκι) κοστίζει 50 ευρά. Έτσουξε λίγο η τιμή ή ιδέα μου είναι; Click για ανάπτυξη... Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Θεμιστοπόλος: #1.300 12-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Η ιδέα σου είναι,οι επαγγελματίες τόσα ζητάνε. Και γω την τρύπα στο αυτί την έκανα στον ίδιο και μου πήρε μαζί με το σκουλαρίκι 24€ αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Στην Κομοτηνή οι επαγγελματίες παίρνουν 30, όμως, για piercing στη γλώσσα. Γνωρίζει κάποιος αξιόπιστη εναλλακτική για Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.