Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 01:34 Η Χριστιάννα ^^: #341 25-06-09 01:34 UH. Tυχερή ήμουν λοιπόν! Κοίτα, για το tragus τα παιδιά στην Πλάκα μου είχαν ζητήσει 40. Οπότε; Κάπου στα ίδια δεν θα 'ναι; =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. z=x+yi Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο z=x+yi έγραψε: #342 25-06-09 01:37 λες?ιδεα δεν εχω ηθελα να κανω στο μαγουλο αλλα απο τι εμαθα αφηνει σημαδι μετα και φαινεται αρκετγα κτλ κτλ και μαρεσει η τρυπα στο κατω χειλος.μπαρα βεβαια οχι κρικο..θα παω να ρωτησω μια απο αυτες τις μερες τιμη και θα δω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 03:36 Ο phanis έγραψε: #343 25-06-09 03:36 UNICORN TATOO & BODY PIERCING Μεταξά 39,Γλυφαδα,Αττικη Τηλεφωνο:2108940839 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρουσκαγια x) Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Η μαρουσκαγια x): #344 02-07-09 04:04 ΡΕ παιδια εγω θελω να κανω στην μυτη ξες κλασσικη και να βαζω κρικακι τον σεπτεμβριο κλεινω τα 14 θα παω τριτη γυμνασιου αλλα νιωθω καπως στο να κανω τωρα αν και θελω παρα πλ το μονο που με σταματαει ειναι ο πουστης ο διευθηντης μασ που μας ξεπεταχτηκε απο τν 18ο αιωνα ρε πουστη μου και αμα την δει θα αρχιζει ιστοριες κλασσικες και επειδη βγαζω και καλους βαθμους δν θελω αυτο να επηρεασει την εικονα μου γαμωωω γτ ετσ ειναι ολοι οι καθηγητες(σχεδον) και τωρα αναγκαστικα περιμενω μεχρι του χρονου το ερχομενο καλοκαιρι και κανω υπομονη...γκρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:13 Η Vampi έγραψε: #345 02-07-09 04:13 Μπα...Δεν είμαι φαν των piercing...Μόνο στ' αυτιά έχω 2 τρύπες. Είχα 4 αλλά κλείσανε. Μόνο στο φρύδι μου αρέσει για αγόρια, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. Στη μύτη είναι αίσχος, κατά τη γνώμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η mary(: έγραψε: #346 16-07-09 00:20 γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
UH. Tυχερή ήμουν λοιπόν! Κοίτα, για το tragus τα παιδιά στην Πλάκα μου είχαν ζητήσει 40. Οπότε; Κάπου στα ίδια δεν θα 'ναι; =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
z=x+yi Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 01:37 Ο z=x+yi έγραψε: #342 25-06-09 01:37 λες?ιδεα δεν εχω ηθελα να κανω στο μαγουλο αλλα απο τι εμαθα αφηνει σημαδι μετα και φαινεται αρκετγα κτλ κτλ και μαρεσει η τρυπα στο κατω χειλος.μπαρα βεβαια οχι κρικο..θα παω να ρωτησω μια απο αυτες τις μερες τιμη και θα δω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 03:36 Ο phanis έγραψε: #343 25-06-09 03:36 UNICORN TATOO & BODY PIERCING Μεταξά 39,Γλυφαδα,Αττικη Τηλεφωνο:2108940839 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρουσκαγια x) Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Η μαρουσκαγια x): #344 02-07-09 04:04 ΡΕ παιδια εγω θελω να κανω στην μυτη ξες κλασσικη και να βαζω κρικακι τον σεπτεμβριο κλεινω τα 14 θα παω τριτη γυμνασιου αλλα νιωθω καπως στο να κανω τωρα αν και θελω παρα πλ το μονο που με σταματαει ειναι ο πουστης ο διευθηντης μασ που μας ξεπεταχτηκε απο τν 18ο αιωνα ρε πουστη μου και αμα την δει θα αρχιζει ιστοριες κλασσικες και επειδη βγαζω και καλους βαθμους δν θελω αυτο να επηρεασει την εικονα μου γαμωωω γτ ετσ ειναι ολοι οι καθηγητες(σχεδον) και τωρα αναγκαστικα περιμενω μεχρι του χρονου το ερχομενο καλοκαιρι και κανω υπομονη...γκρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:13 Η Vampi έγραψε: #345 02-07-09 04:13 Μπα...Δεν είμαι φαν των piercing...Μόνο στ' αυτιά έχω 2 τρύπες. Είχα 4 αλλά κλείσανε. Μόνο στο φρύδι μου αρέσει για αγόρια, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. Στη μύτη είναι αίσχος, κατά τη γνώμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η mary(: έγραψε: #346 16-07-09 00:20 γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λες?ιδεα δεν εχω ηθελα να κανω στο μαγουλο αλλα απο τι εμαθα αφηνει σημαδι μετα και φαινεται αρκετγα κτλ κτλ και μαρεσει η τρυπα στο κατω χειλος.μπαρα βεβαια οχι κρικο..θα παω να ρωτησω μια απο αυτες τις μερες τιμη και θα δω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 03:36 Ο phanis έγραψε: #343 25-06-09 03:36 UNICORN TATOO & BODY PIERCING Μεταξά 39,Γλυφαδα,Αττικη Τηλεφωνο:2108940839 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρουσκαγια x) Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Η μαρουσκαγια x): #344 02-07-09 04:04 ΡΕ παιδια εγω θελω να κανω στην μυτη ξες κλασσικη και να βαζω κρικακι τον σεπτεμβριο κλεινω τα 14 θα παω τριτη γυμνασιου αλλα νιωθω καπως στο να κανω τωρα αν και θελω παρα πλ το μονο που με σταματαει ειναι ο πουστης ο διευθηντης μασ που μας ξεπεταχτηκε απο τν 18ο αιωνα ρε πουστη μου και αμα την δει θα αρχιζει ιστοριες κλασσικες και επειδη βγαζω και καλους βαθμους δν θελω αυτο να επηρεασει την εικονα μου γαμωωω γτ ετσ ειναι ολοι οι καθηγητες(σχεδον) και τωρα αναγκαστικα περιμενω μεχρι του χρονου το ερχομενο καλοκαιρι και κανω υπομονη...γκρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:13 Η Vampi έγραψε: #345 02-07-09 04:13 Μπα...Δεν είμαι φαν των piercing...Μόνο στ' αυτιά έχω 2 τρύπες. Είχα 4 αλλά κλείσανε. Μόνο στο φρύδι μου αρέσει για αγόρια, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. Στη μύτη είναι αίσχος, κατά τη γνώμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η mary(: έγραψε: #346 16-07-09 00:20 γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
UNICORN TATOO & BODY PIERCING Μεταξά 39,Γλυφαδα,Αττικη Τηλεφωνο:2108940839 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρουσκαγια x) Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Η μαρουσκαγια x): #344 02-07-09 04:04 ΡΕ παιδια εγω θελω να κανω στην μυτη ξες κλασσικη και να βαζω κρικακι τον σεπτεμβριο κλεινω τα 14 θα παω τριτη γυμνασιου αλλα νιωθω καπως στο να κανω τωρα αν και θελω παρα πλ το μονο που με σταματαει ειναι ο πουστης ο διευθηντης μασ που μας ξεπεταχτηκε απο τν 18ο αιωνα ρε πουστη μου και αμα την δει θα αρχιζει ιστοριες κλασσικες και επειδη βγαζω και καλους βαθμους δν θελω αυτο να επηρεασει την εικονα μου γαμωωω γτ ετσ ειναι ολοι οι καθηγητες(σχεδον) και τωρα αναγκαστικα περιμενω μεχρι του χρονου το ερχομενο καλοκαιρι και κανω υπομονη...γκρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:13 Η Vampi έγραψε: #345 02-07-09 04:13 Μπα...Δεν είμαι φαν των piercing...Μόνο στ' αυτιά έχω 2 τρύπες. Είχα 4 αλλά κλείσανε. Μόνο στο φρύδι μου αρέσει για αγόρια, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. Στη μύτη είναι αίσχος, κατά τη γνώμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η mary(: έγραψε: #346 16-07-09 00:20 γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΡΕ παιδια εγω θελω να κανω στην μυτη ξες κλασσικη και να βαζω κρικακι τον σεπτεμβριο κλεινω τα 14 θα παω τριτη γυμνασιου αλλα νιωθω καπως στο να κανω τωρα αν και θελω παρα πλ το μονο που με σταματαει ειναι ο πουστης ο διευθηντης μασ που μας ξεπεταχτηκε απο τν 18ο αιωνα ρε πουστη μου και αμα την δει θα αρχιζει ιστοριες κλασσικες και επειδη βγαζω και καλους βαθμους δν θελω αυτο να επηρεασει την εικονα μου γαμωωω γτ ετσ ειναι ολοι οι καθηγητες(σχεδον) και τωρα αναγκαστικα περιμενω μεχρι του χρονου το ερχομενο καλοκαιρι και κανω υπομονη...γκρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 04:13 Η Vampi έγραψε: #345 02-07-09 04:13 Μπα...Δεν είμαι φαν των piercing...Μόνο στ' αυτιά έχω 2 τρύπες. Είχα 4 αλλά κλείσανε. Μόνο στο φρύδι μου αρέσει για αγόρια, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. Στη μύτη είναι αίσχος, κατά τη γνώμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η mary(: έγραψε: #346 16-07-09 00:20 γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα...Δεν είμαι φαν των piercing...Μόνο στ' αυτιά έχω 2 τρύπες. Είχα 4 αλλά κλείσανε. Μόνο στο φρύδι μου αρέσει για αγόρια, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι. Στη μύτη είναι αίσχος, κατά τη γνώμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η mary(: έγραψε: #346 16-07-09 00:20 γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας είμαι καινούριο μέλος κ θέλω να κανω μια ερώτηση. . . θα κάνω την παρασκευή tongue piercing.ξέρετε αν πονάει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 04:04 Ο phanis έγραψε: #347 16-07-09 04:04 δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ποναει(γινεται με τοπικη αναισθησια) αλλα για τουλαχιστον τη πρωτη εβδομαδα να προσεχεις τι τρως για να μην σου μολυνθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dil1 Νεοφερμένο μέλος Η dil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η dil1 έγραψε: #348 16-07-09 13:49 καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η woochoogirl: #349 16-07-09 14:20 Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Ο Φιλιον_Τερας: #350 16-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 15:48 Η mary(: έγραψε: #351 16-07-09 15:48 είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:36 Η Χριστιάννα ^^: #352 16-07-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δε μ'αρέσει το piercing. Εκτός του ότι δε μου κάθεται καλά από άποψη αισθητικής και υγιεινής, νομίζω πως είναι βλακεία να γεμίζεις με τρύπες που μετά από λίγα χρόνια που θα σοβαρέψεις, να ντρέπεσαι και να τις κρύβεις. Click για ανάπτυξη... Κάνω piercing δεν σημαίνει γεμίζω το σώμα μου με τρύπες. Κι εγώ έκανα πριν ένα χρόνο ένα και δεν θέλω άλλο. Αυτό που είπε ο fas ισχύει, κλείνουν, μπορεί να μείνει σημαδάκι αλλά η τρύπα σαν τρύπα θα κλείσει. Όσο για το πόσοι θα τις κλείσουν όταν σοβαρέψουν είναι σχετικό. Δεν κάνει ένα piercing σοβαρό ή μη έναν άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:55 Ο phanis έγραψε: #353 16-07-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dil1: καλημέρα!!!! έβαλα σουλαρικι στον αφαλό και μετά απο 4 ημερες έπαθε μια μικρη μολυνση κ τωρα ειμαι με αντιβίωση. Η γιατρός μου ειπε οτι μπορει να έχω αλλεργία στο μεταλλο. Το σκουλαρίκι είναι από χειρουργικό ατσάλι. Ξέρεται μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω από νίκελο??? Σαν τρελή θέλω να κρατήσω το σκουλαρίκι..... ανυπομωνώ παιδια για την απάντησή σας!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δοκιμασε τιτανιο και χρυσο(ακριβο μεν αλλα ειναι το καλυτερο μεταλλο για σκουλαρικια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary(: Νεοφερμένο μέλος Η mary(: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:58 Η mary(: έγραψε: #354 16-07-09 18:58 απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απαντήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 18:59 Ο phanis έγραψε: #355 16-07-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: υποκειμενικο ειναι το αν θα "σοβαρεψει" καποιος. οι τρυπες κλεινουν, αρα δεν ειναι αναγκη να τις κρυβεις Click για ανάπτυξη... εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mary(:: είσαι σίγουρος? γτ είδα κάτι video κ έχω ψιλοχεστεί. εμ κοπελιά εγώ δν ξέρω.sorry Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι σιγουρος εξαρταται βεβαια και σε τι μαγαζι θα πας και ποσο εμπειρος θα ειναι αυτος που θα σου την κανει να ξερεις οτι γενικα τα σκουλαρικια στο στομα φθειρουν τα δοντια(χαλανε το σμαλτο) αλλα και μπορει και να τα "στραβωσουν"(τα δοντια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:04 Η Χριστιάννα ^^: #356 16-07-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από phanis: εαν εχει γινει stretching στις τρυπες τοτε οσο πιο μεγαλο ειναι(το stretching)τοσο πιο αδυνατο ειναι να κλεισουν(οι τρυπες) επισης εαν η τρυπα γινει με τη μεθοδο dermal punch πολυ σπανια κλεινει η τρυπα Click για ανάπτυξη... Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:13 Ο phanis έγραψε: #357 16-07-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ε δεν λέμε για stretch για pierc λέμε. Τι μέθοδος είναι αυτή η dermal punch? Σαν κινέζικα βασανιστήρια ακούγεται. =/ Click για ανάπτυξη... https://wiki.bmezine.com/index.php/Dermal_punch ----------------------------------------- [ame]https://www.youtube.com/watch?v=SXCiwJdHoWo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:16 Ο Φιλιον_Τερας: #358 16-07-09 19:16 ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alkyonhh tomftw globglogabgalab xristina elen Nanapr suaimhneas giorgos5002 giannhs2001 Giorgkalo sophiaa Angelikaaa Pierre Bezukhov Maynard Scandal χημεια4λαιφ Abiogenesis constansn Unboxholics stee love_to_learn Arianara S3 Enhypen a namaves loli kiyoshi iiTzArismaltor_ Μιχαήλ Maria_Xagorari Than003 Antonia Alexandra SoyN Magigi Ness AnnaRd Leo komm Τρελας123 qwertyuiop Αναστασία197 mpapa Αρχηγος_β3 leo41 Cupid challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Daisy έγραψε: #359 16-07-09 19:49 εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω ενα θα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Ο phanis έγραψε: #360 16-07-09 20:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.