maraki love
Διάσημο μέλος

Mittelstufe (= μεσαία Βαθμίδα) περιλαμβάνει τα πτυχία Β2 και C1
( σύμφωνα με το "Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες" (CEF) )
ναι,εγώ το Β2 θέλω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

και γω κανω φετος για Β2!!! απλα νομιζω πως τωρα δεν λεγεται μιτελστουφε, αλλα Zertifikat B2 & Zertifikat C1...
ναι,άλλαξε όνομα....εγώ σε λίγες μέρες ξεκινάω!!
ελπίζω να μην δυσκολευτώ!!
anni_v
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

κοπελια πριν μιλησεις ψαξε. https://www.goethe.de/ins/gr/the/lrn/prf/kds/elindex.htmτο b2 ειναι το mittelstufe c1 ειναι το kleines!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
και επισης δεν υπαρχει πια το μιτελστουφε !!!!!! αν δεις στη σελιδα του γκετε δεν αναφερει κατι για μιτελστουφε
Iliaso
Περιβόητο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!Έτσι κι αλλιώς έχω καθημερινή επαφή με τα γερμανικά (η μαμά μου είναι Γερμανίδα) και τώρα π.χ. παίζει πίσω μου γερμανική τηλεόραση...
Βγήκαν χτες τα αποτελέσματα του B2 και το πήρα με sehr gut. Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω ποια βιβλία προτείνετε για Γ1...Να συνεχίσω τα βιβλία του Νικόλα Βλάχου Wegbereiter;
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Γερμανικά: βαθμίδες εκμάθησης & πτυχία"
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Βγήκαν χτες τα αποτελέσματα του B2 και το πήρα με sehr gut. Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω ποια βιβλία προτείνετε για Γ1...Να συνεχίσω τα βιβλία του Νικόλα Βλάχου Wegbereiter;
Συγχαρητήρια!!!!!

Wegbereiter ειναι βιβλία προετοιμασίας με τεστάκια....Θα κάνεις μόνο τεστ;
Δεν θέλεις να κάνεις πρώτα κάποιο βιβλίο για C1; Ο Νικόλας Βλάχος έχει τη σειρά Progress και για το επίπεδο C1.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

Συγχαρητήρια!!!!!:no1:
Wegbereiter ειναι βιβλία προετοιμασίας με τεστάκια....Θα κάνεις μόνο τεστ;
Δεν θέλεις να κάνεις πρώτα κάποιο βιβλίο για C1; Ο Νικόλας Βλάχος έχει τη σειρά Progress και για το επίπεδο C1.
Ευχαριστώ πολύ!!!

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!!!Θα συνεχίσω μάλλον μόνη μου (όπως έκανα δηλ. και στα δύο προηγούμενα). Από τη σειρά Progress ποια ακριβώς θα χρειαστώ, γιατί βλέπω έχει πολλά κι άλλα τόσα πάλι για το Wegbereiter.https://www.notosbooks.gr/protinomena_list.asp?category=105&page=1
Αφού είχες ξεκινήσει τη σειρά Progress για το Β2, τότε καλό είναι να συνεχίσεις το άλλο βιβλίο Progress που είναι για το C1 (συνοδεύεται νομίζω από βιβλίο ασκήσεων και κάτι μικρά βιβλιαράκια με λεξιλόγιο και βοήθεια για τις ασκήσεις).
Και μόλις τελειώσεις με αυτό κάνε το βιβλίο με τα τεστάκια.

kambana
Δραστήριο μέλος

Αφού είχες ξεκινήσει τη σειρά Progress για το Β2, τότε καλό είναι να συνεχίσεις το άλλο βιβλίο Progress που είναι για το C1 (συνοδεύεται νομίζω από βιβλίο ασκήσεων και κάτι μικρά βιβλιαράκια με λεξιλόγιο και βοήθεια για τις ασκήσεις).
Και μόλις τελειώσεις με αυτό κάνε το βιβλίο με τα τεστάκια.![]()
Μάλλον έχει γίνει λάθος ή το είπα λάθος...Δεν έχω κάνει τη σειρά Progress για το B2 μόνο το Wegbereiter.
MARIAELENI1993
Νεοφερμένο μέλος

Σε λιγότερο από ένα μήνα δίνω εξετάσεις για το C1. Το έχει δώσει κανείς? Αν ναι , πως σας φάνηκαν οι εξετάσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MARIAELENI1993
Νεοφερμένο μέλος

george1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για την εξέταση τα ακουστικά, που είχα πατώσει στο Β2, μου φάνηκαν πανεύκολα και κατανοητά από το CD και έκανα μόνο 2 λάθη.
Γραμματική και έκθεση ήταν ok αν δεν μπέρδευα το θέμα της έκθεσης.. Ευτυχώς το κατάλαβα εγκαίρως και το σουλούπωσα.
Κείμενα πολύ εύκολα, γελοία θυμάμαι η πρώτη άσκηση. Του στιλ, είχε στο κείμενο το sich entspannen και ζητουσε το Entspannung. Βλακεία. Τα υπόλοιπα κι αυτά βατά.
Ε προφορικά τώρα είναι ανάλογα τους εξεταστές (αν είναι γυναίκες you are gonna have a bad time) και το παιδί που μπαίνει μαζί σου. Εγώ συννενοήθηκα καλά πιστεύω με λίγο κολληματάκια αλλά προσπαθουσα να τα σώζω. Το θέμα είναι να λες κάτι, ό,τι ξέρεις ακόμα κι αν νομίζεις ότι είναι άσχετο. Και μη σκέφτεσαι τόσο τα λάθη που μπορεί να κάνεις, καλύτερα να μιλάς με άνεση και σχετική ευκολία.
Χωρίς άγχος και πολλή πίεση και όλα θα πάνε καλά, αν δεν έχεις ήδη δώσει!

stella1802
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.