Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Στα γραπτά; Τι έπεσε σε εσάς όταν είχατε δώσει; Τι πρέπει να προσέξω; Οι εκθέσεις; Όσοι μπορείτε, βοηθήστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστώ! Όλα καλά πήγαν!Στην έκθεση σε μένα είχε πέσει θέμα με τους καθηγητές..δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν..πάντως ο επίλογος και ο πρόλογος είναι στανταράκι, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς..Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι στη διαχείριση του χρόνου σου..εγώ π.χ. μπερδεύτηκα και στο τέλος δε μου έμεινε χρόνος και τα 2 τελευταία κείμενα τα έβαλα τζόκερ..(όλα το ίδιο γράμμα βασικά). Στο λεξιλόγιο το 70% των λέξεων δεν τις ήξερα καν..αλλά ντάξει..και προφορικό..μια χαρά..σε κάνουν να νιώθεις άνετα και οικεία
Τελείωσαν και τα γραπτά!!!!
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Καλά αποτελέσματα σε όλους και ας ελπίσουμε να βγουν πριν τα τέλη Φεβρουαρίου...
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Χαίρομαι πολύ και εύχομαι καλά αποτελέσματα! Φαντάζομαι την ανακούφιση που πρέπει να ένιωσες τη στιγμή που βγήκες από την αίθουσα..εγώ τα είχα παρατήσει όλα και πήγα τσάκισα ένα γύρο..από τις καλύτερες στιγμές!!!!Ευχαριστώ! Όλα καλά πήγαν!
Τελείωσαν και τα γραπτά!!!!

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Έλα ρε!! Και εγω ετσι εκανααα!!!!!Χαίρομαι πολύ και εύχομαι καλά αποτελέσματα! Φαντάζομαι την ανακούφιση που πρέπει να ένιωσες τη στιγμή που βγήκες από την αίθουσα..εγώ τα είχα παρατήσει όλα και πήγα τσάκισα ένα γύρο..από τις καλύτερες στιγμές!!!!![]()

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέρασε και ο ξάδερφος μου,συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν.Όσοι δεν περάσατε μη το βάζετε κάτω,υπάρχει και η δεύτερη φορά.
... η οποία κοστίζει

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν, καλή επιτυχία σε όσους ετοιμάζονται να (ξανα)δώσουν.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Exam Results
Examination: ECCE DECEMBER 2015
Final: Pass - 787 (786.25)
ORAL: Low Pass - Speaking Score: 735 (το ξέρω, είμαι απαράδεκτος

LST: High Pass - Listening Score: 875 (το ήξερα!

GVR: Pass - GVR Score: 765 (μέτρια

WRI: Pass - Writing Skills Score: 770 (αυτό πραγματικά δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά, αν σκεφτούμε πως περίμενα Fail

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Σας ευχαριστώ! Ναι συνεχίζω για το ECPE...Καλά είναι αυτά τα αποτελέσματα. Θα συνεχίσεις για Proficiency;

Βέβαια το φοβάμαι λίγο γιατί αν τα πήγα εδώ μέτρια, ίσως να τα πάω χειρότερα σε επίπεδο C2.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ειπα ότι είναι free... η οποία κοστίζει![]()

Καταρχήν δε τα πήγες μέτρια.Listening στο ECCE,ECPE, είχα και'γω high pass,μεγάλη αδυναμία.Σας ευχαριστώ! Ναι συνεχίζω για το ECPE...
Βέβαια το φοβάμαι λίγο γιατί αν τα πήγα εδώ μέτρια, ίσως να τα πάω χειρότερα σε επίπεδο C2.![]()
Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις για proficiency,μικρός είσαι ακόμα έχεις καιρό για καλή προετοιμασία.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Μπράβο που συνεχίζεις, είναι η καλύτερη απόφαση.Σας ευχαριστώ! Ναι συνεχίζω για το ECPE...
Βέβαια το φοβάμαι λίγο γιατί αν τα πήγα εδώ μέτρια, ίσως να τα πάω χειρότερα σε επίπεδο C2.![]()
Ο μόνος τρόπος να χειροτερεύσεις στο ECPE είναι να μην διαβάσεις. Αν διαβάσεις και γενικότερα αν ασχοληθείς λίγο με τα αγγλικά, θα τα πας καλύτερα.
Το πολύ καλό listening είναι μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί το listening είναι από τις ικανότητες που δύσκολα βελτιώνονται στο επίπεδο C2.
Από τα υπόλοιπα, το GCVR είναι το μόνο λίγο ανησυχητικό, αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου να το διορθώσεις.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια! Μην φοβάσαι, δεν υπάρχει λόγος.
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Με ενδιαφέρει η γνώμη σας μιας και είστε καθηγήτρια.Μπράβο που συνεχίζεις, είναι η καλύτερη απόφαση.
Ο μόνος τρόπος να χειροτερεύσεις στο ECPE είναι να μην διαβάσεις. Αν διαβάσεις και γενικότερα αν ασχοληθείς λίγο με τα αγγλικά, θα τα πας καλύτερα.
Το πολύ καλό listening είναι μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί το listening είναι από τις ικανότητες που δύσκολα βελτιώνονται στο επίπεδο C2.
Από τα υπόλοιπα, το GCVR είναι το μόνο λίγο ανησυχητικό, αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου να το διορθώσεις.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια! Μην φοβάσαι, δεν υπάρχει λόγος.

Έχω ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τη προετοιμασία του ECPE και είμαι πολύ καλός στο close, τη γραμματική και τα κείμενα. Μόνο στο λεξιλόγιο υστερώ λίγο αλλά θα προσπαθήσω περισσότερο.
Και στην έκθεση έχω βελτιωθεί λίγο..
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Εγω παιδια που εχω παρει το ecpe εδω και τρια νομιζω χρονια θα πρεπει να ξαναδωσω; δεν ισχυει πια το πτυχιο μου; κατι τετοιο εχω ακουσει...
Δεν ισχύει αυτό. Δεν χρειάζεται να ξαναδώσεις.
PINELOPI1234
Νεοφερμένο μέλος

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Μμμ όχι απαραίτητα. Εγώ έγραψα καλύτερα στο ECPE απ'ότι το ECCEΣας ευχαριστώ! Ναι συνεχίζω για το ECPE...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.