Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2023 στις 22:38 Η Mammy Nun: #101 03-06-23 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και το 19 είχαμε εκλογές και εύκολα δεν τα έλεγες τα θέματα, ειδικά της χημείας. Click για ανάπτυξη... Όντως, δεν έχεις άδικο. Ίσως πέφτω έξω. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή την εντύπωση. Πάντως εύχομαι πραγματικά να γράψουν όλα τα παιδιά καλά. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2023 στις 22:57 Ο Poirot έγραψε: #102 03-06-23 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Γνώμη μου είναι πως ο καλά προετοιμασμενος που στοχεύει σε μια υψηλή σχολή ξεχωρίζει στα δύσκολα θέματα, στα εύκολα γράφουν όλοι καλά. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό. Κι εγώ πέρυσι ευχόμουν να μας μειώσουν την ύλη και μια καθηγήτρια προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν θέλω *gaslight* Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 05:41 Η Maria_Xagorari: #103 04-06-23 05:41 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Καμία σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα που τα έκαψαν τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 09:15 Η Mammy Nun: #104 04-06-23 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 11:32 Η spring day: #105 04-06-23 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:48 Η Maria_Xagorari: #106 04-06-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και το 19 είχαμε εκλογές και εύκολα δεν τα έλεγες τα θέματα, ειδικά της χημείας. Click για ανάπτυξη... Όντως, δεν έχεις άδικο. Ίσως πέφτω έξω. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή την εντύπωση. Πάντως εύχομαι πραγματικά να γράψουν όλα τα παιδιά καλά.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2023 στις 22:57 Ο Poirot έγραψε: #102 03-06-23 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Γνώμη μου είναι πως ο καλά προετοιμασμενος που στοχεύει σε μια υψηλή σχολή ξεχωρίζει στα δύσκολα θέματα, στα εύκολα γράφουν όλοι καλά. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό. Κι εγώ πέρυσι ευχόμουν να μας μειώσουν την ύλη και μια καθηγήτρια προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν θέλω *gaslight* Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 05:41 Η Maria_Xagorari: #103 04-06-23 05:41 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Καμία σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα που τα έκαψαν τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 09:15 Η Mammy Nun: #104 04-06-23 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 11:32 Η spring day: #105 04-06-23 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:48 Η Maria_Xagorari: #106 04-06-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Γνώμη μου είναι πως ο καλά προετοιμασμενος που στοχεύει σε μια υψηλή σχολή ξεχωρίζει στα δύσκολα θέματα, στα εύκολα γράφουν όλοι καλά. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό. Κι εγώ πέρυσι ευχόμουν να μας μειώσουν την ύλη και μια καθηγήτρια προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν θέλω *gaslight*
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 05:41 Η Maria_Xagorari: #103 04-06-23 05:41 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Καμία σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα που τα έκαψαν τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 09:15 Η Mammy Nun: #104 04-06-23 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 11:32 Η spring day: #105 04-06-23 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:48 Η Maria_Xagorari: #106 04-06-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Καμία σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα που τα έκαψαν τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα;
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 09:15 Η Mammy Nun: #104 04-06-23 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 11:32 Η spring day: #105 04-06-23 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:48 Η Maria_Xagorari: #106 04-06-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών.
spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 11:32 Η spring day: #105 04-06-23 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:48 Η Maria_Xagorari: #106 04-06-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+. Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα; Click για ανάπτυξη... Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν.
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:48 Η Maria_Xagorari: #106 04-06-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις. Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών. Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα. Αρχική Δημοσίευση από spring day: Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 21:56 Η monaxiko brizolaki: #107 04-06-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: μιλαω πλήρως αντικειμενικά. Click για ανάπτυξη... Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:03 Η Maria_Xagorari: #108 04-06-23 22:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:05 Η monaxiko brizolaki: #109 04-06-23 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Click για ανάπτυξη... Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ;
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Maria_Xagorari: #110 04-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ; Click για ανάπτυξη... Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:08 Η monaxiko brizolaki: #111 04-06-23 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2023 στις 22:09 Η Maria_Xagorari: #112 04-06-23 22:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard panosalex7 Aris_PaP09 Sokf thepigod762 andromaxh07 Τρελας123 Φινεύς Corfu kitty Tasos05 neurogirl BiteTheDust Scandal suaimhneas Aggel0sss xanthippiad Νομάρχης topg Enhypen Than003 spring day Ness Praxis Sherlockina angel27_ Jojo K Quincy brouss chenchen giorgos5002 Kitana jimis2001 desperate-ambitious! giorgos78 Mammy Nun Maria_Xagorari tfghp ΘανάσοςG4 Nala mel<3 Helen06 Mariamar UserGr2023 angies maryntak bruh_234 petrosln P.Dam. nucomer arko constansn Unboxholics BatGuin buffon85 george777 hirasawayui tsiobieman eukleidhs1821 Pierre Bezukhov Antzie Χάρις Panagiotis849 Αναστασία197 augustine Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 beckyy kiyoshi Abiogenesis Neiromai Giota_pel Mary06 adstef koukdespoina2004 Aristides Pap Γιώργος Ζ thesecretfemme Chrysa.k_ SoyN Steliosgkougkou margik lepipini KOSTASSSSSSSSSSSSSSS elevag Libertus Τάσος97 Oikonomologistis BillyTheKid synthnightingale GeorgePap2003 Philologist Nick_nt Wonderkid Debugging_Daemon Zirene Marcos.Kis Ο Καλαμαράς arapakos eirinipap ggl user-2 Mashiro@Iberan giorgoseeeeee gamer05 maril8na nicole1982 nickd DIMITRA94. Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πάλι καλά Click για ανάπτυξη... Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 00:07 Ο Poirot έγραψε: #113 05-06-23 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς Click για ανάπτυξη... Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Αρχική Δημοσίευση από Maria_Xagorari: Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι.
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2023 στις 01:46 Η Maria_Xagorari: #114 05-06-23 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ
Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε Click για ανάπτυξη... Δεν το είπες Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι. Click για ανάπτυξη... Ασε με στον πόνο μου. Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου. Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ