Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω να παίξω Lol από τον προηγούμενο Ιούλιο.Βλέπετε είναι η χρονιά φέτος που απαιτεί πολύ διάβασμα.Πάντως ήμουν gold(γύρω στα 1600 elo) όταν σταμάτησα.Όταν έπαιζα οι Main μου ήταν akali,tristana,anivia,ez και irelia.
Το lol με μέτρο παιδιά.Το τελευταίο που θέλετε είναι να πωρωθείτε.
1200 wins normal,600 games ranked
και ακομα silver elo.με 50%(!) winrate τρομερα δυσκολο να ανεβω αν και ειναι ουσιαστικα το μονο παιχνιδι που παιζω και το εχω λιωσει.Ειμαι καλος παιχτης(500 double,90 triple,18 quadra,1 penta) και 8.5/5,6 kd.Απλα το σολο que ΔΕΝ παλευεται.main μου:wukong,rengar,viktor,fizz,mordekaiser,graves,trollgank(blitzgrank :p),leona
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Και για να σας προλάβω , Gold σε support - adc position .. Με main Sona-Nunu και Trist-Corki-Cait.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηρεμία με το λολ , το μόνο που σας παίρνει είναι να μην πωρωθείτε , και μην βλέπετε της μ****** τουρνούα της Ριοτ .. Ευτυχώς ξεμπλεξα και ξεκόλλησα μήνες τώρα. ΔΕΝ ΛΕΩ , ωραία πέρασα 2 χρόνια παίζοντας ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ..
Και για να σας προλάβω , Gold σε support - adc position .. Με main Sona-Nunu και Trist-Corki-Cait.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!![]()
Relaaax^^
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Πάμε duo;1200 wins normal,600 games ranked
και ακομα silver elo.με 50%(!) winrate τρομερα δυσκολο να ανεβω αν και ειναι ουσιαστικα το μονο παιχνιδι που παιζω και το εχω λιωσει.Ειμαι καλος παιχτης(500 double,90 triple,18 quadra,1 penta) και 8.5/5,6 kd.Απλα το σολο que ΔΕΝ παλευεται.main μου:wukong,rengar,viktor,fizz,mordekaiser,graves,trollgank(blitzgrank :p),leona

Είμαι Silver V δεν έχει ούτε χρόνο που το άρχισα.
Μainάρω Leona,Katarina,Nami κυρίως. Δεν μπορώ να παίξω top με τίποτα though.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη περιμένεις απάντηση, έχει περάσει χρόνος από το ποστ :ΡΠάμε duo;
Είμαι Silver V δεν έχει ούτε χρόνο που το άρχισα.
Μainάρω Leona,Katarina,Nami κυρίως. Δεν μπορώ να παίξω top με τίποτα though.![]()
Αν θες πάντος μαθήματα Leonaras μετά χαρας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Aye το πρόσεξα. xDΜη περιμένεις απάντηση, έχει περάσει χρόνος από το ποστ :Ρ
Αν θες πάντος μαθήματα Leonaras μετά χαρας!
Leona ξέρω. Ιron Solari bitchez. Ποιο είναι το main σου;
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

I am pro τι και αν είχα σκορ 0-11-0 0 :p
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ψάρωσα. xD Σου στέλνω πμ.Leona main-άρω. In fact, το toplist του lolskill.net με έχει μέσα στους 30 καλύτερους Leonah playarz![]()

Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγώ παίζω![]()
Κουκλα κανε add,ειμαι block.

--
Mαγκες πεζω και εγω,πλατ 3 ειμαι,παμε κανα νορμαλακι αν μαζευτουμε.
EUNE
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κουκλα κανε add,ειμαι block.
--
Mαγκες πεζω και εγω,πλατ 3 ειμαι,παμε κανα νορμαλακι αν μαζευτουμε.
EUNE
Μμμ..εγώ σιλβερ 4

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρεεε ξέρω να παίζωω έχω φτάσει μέχρι Gold 3

Μέτριος ο αρχηγός χαχα

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρεεε ξέρω να παίζωω έχω φτάσει μέχρι Gold 3
Μέτριος ο αρχηγός χαχα![]()
Μετριος ο αρχηγος?Δεν ντρεπεσαι λιγο ?

Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετριος ο αρχηγος?Δεν ντρεπεσαι λιγο ?![]()
Πλάκα κάνωωω..

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοβαρα τωρα,δεν γνωριζες τον αρχηγο?Ειναι ο πιο γνωστος ελληνας στρεαμερ.Πλάκα κάνωωω..![]()

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.