Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοβαρα τωρα,δεν γνωριζες τον αρχηγο?Ειναι ο πιο γνωστος ελληνας στρεαμερ.![]()
Όχι

Μην νομίζεις, δεν είμαι καμιά καμένη που παίζει όλη μέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Φάση έχει αλλά δεν είναι για να χάνεις όλη την ημέρα.
Main champ Ashe( και γενικά adc) και Soraka

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι σαν το l2,η το λιωνεις και βγαζεις full gear και πας για pvp η θα εισαι μια ζωη βουτηρο για τον αλλον.
Εγω τον μαιο που αφησα το λολ για να διαβασω για πανελ κατεβηκα 3 divisions,απο πλατ 1 πηγα πλατ 4,και τωρα το λιωνω παλι για να παω diamond,δεν περιμενα οι εξετασεις να μου προκαλεσουν τοσο μεγαλο πληγμα

Tωρα μου εχει κοπει η καριερα,πεζω μονο supp γιατι αν παω αλλου θα το λουσω

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάμε duo;
Είμαι Silver V δεν έχει ούτε χρόνο που το άρχισα.
Μainάρω Leona,Katarina,Nami κυρίως. Δεν μπορώ να παίξω top με τίποτα though.![]()
δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπαινω τοσο συχνα οσο παλια.οποιος θελει να μου κανει add ,nick=destroGR.
και Arkalos4 για τον αλλο μου λογαριασμο.
Libertus
Συντονιστής

toro el rabiar
Νεοφερμένο μέλος

Αγαπημένοι ήρωες tryndamere και yasuo .
ivilinia_new
Νεοφερμένο μέλος

Γενικα παιζω support (sona, janna, karma), jungle(fiddlesticks, evelyne), λιγο mid(cassiopia, annie, karma). Πιθανοτατα ομως θα το γυρισω σε Dota 2
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Kenpachi
Νεοφερμένο μέλος

έπαιζα αλλά σταμάτησα. τώρα βλέπω μόνο stream, λίγο Dyrus λίγο Nightblue3 που παίζει και jungle και μ'αρέσει.
Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

Απλά θα συμφωνήσω με τους από πάνω, ότι πράγματι το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών, είναι trolls...είτε με την μορφή afk, feed ή flame. Και κάπου εκεί χαλάει η ομορφιά του παιχνιδιού. Πάντως αν ενδιαφέρεται κάνεις, ας στείλει μήνυμα να μπούμε και κανά game

@Ivilina είσαι ο πρώτος άνθρωπος (μετά από μένα) που βλέπω να παίζει karma mid! Άλλη φάση

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Eγώ Κarma support μόνο. Aγαπώ και Janna που αναφέρθηκε όμως.
Αντάρετε τέκνα μου, Αegloswen με λένε κι εκεί.

Ξανάρχισα για το καλοκαίρι μεχρι να ξεκινήσει η νέα σχολή. Βαριέμαι τωρα που τελιωσαν οι πανελληνιες ...
Αγαπημένοι ήρωες tryndamere και yasuo .
Death is Like the Wind - always by my side.

A επίσης Morgana support. Υπερβολικά op.
Λατρεία:
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

εγώ μπαίνω όποτε έχω χρόνο και τρολάρω

edit: ο hayate πάντως πέρα απ' τη πλάκα ένας ηλίθιος είναι. Και το επιβεβαιώθηκα όταν άρχισε να streamάρει ο WLady και έμπαινε στο chat να του κάνει τον έξυπνο. Μεγάλο κόμπλεξ ο τύπος.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ μόνη μπαίνω πάντα,εκτός από ένα game που μπήκα με έναν φίλο -και το χάσαμεΕμένα θα με κάνει carry ένα παιδί. Δεν παλεύεται Bronze I. Όταν ήμουν Silver είχα ένα κύρος .![]()

Δεν καταδέχομαι να με κουβαλήσουν.

Βitch plz.Παλιο bronzades θα σεβεστε τον αρχηγο
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Εγώ μπαίνω με την αδερφή μου και κάτι άλλα παιδιά. Ο ένας φίλος μου είναι platinum κ μπορεί να μπούμε duo ranked. Silver 5 θέλω να πάω και μετά δεν έχω πρόβλημα.Εγώ μόνη μπαίνω πάντα,εκτός από ένα game που μπήκα με έναν φίλο -και το χάσαμε-
Δεν καταδέχομαι να με κουβαλήσουν.Εκτός αν πέσει πολύς καρκίνος στα επόμενα ranked που θα μου τύχουν,dunno τώρα.
Βitch plz.

RustyNail
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.