~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο ~LoVeR BoY~: #141 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Βρε συ γράφε κανονικά ελληνικά να καταλαβαινουμε! :xixi: Εμενα ο αδερφος μου θα παει δευτερα γυμνασιου και σκαει απο το κακο του! Click για ανάπτυξη... Γχουχ γχουχ Μας έπιασε και βήχας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 15:54 Η @nn@love έγραψε: #142 24-08-09 15:54 παιδια συγα δν ειρθε και η συντελια του κοσμου ενα λαπτοπ ειπαν να μασ δωσουν οι ανθρωποι οχι τον ουρανο με τα αστρα!!ειπαμε!!!και αν θελετε να ξερετε οι περισοτεροι γραφουν πολυ γρηγορα!:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:05 Ο ~LoVeR BoY~: #143 24-08-09 16:05 Εδώ που μένω υπάρχουν 2-3 καθηγήτριες που είναι λίγο πίσω με αυτά.Τώρα πως θα μπορέσουν να τα καταφέρουν με τα λαπτοπ λίγο δύσκολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:06 Η @nn@love έγραψε: #144 24-08-09 16:06 θα παιρνουν συμβουλεσ απο τουσ μαθητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:10 Η Daisy έγραψε: #145 24-08-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: και να τους παρουν τους υπολογιστές δεν θα μπορουν να κάνουν μάθημα με αυτούς.πως θα γράφουν στο word?δεν μπορούν να γράψουν γρήγορα!άσε που τα βιβλία είναι σε αρχεία pdf και δεν θα μπορουν να σημειώσουν εκεί πάνω...το μόνο καλό που έχει αυτό το νεο σύστημα είναι ότι δεν θα έχουν την πολύ βαριά τσάντα στην πλάτη...πάντως εγώ δεν πιστεύω πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα... Click για ανάπτυξη... +++:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:17 Η @nn@love έγραψε: #146 24-08-09 16:17 θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Βρε συ γράφε κανονικά ελληνικά να καταλαβαινουμε! :xixi: Εμενα ο αδερφος μου θα παει δευτερα γυμνασιου και σκαει απο το κακο του! Click για ανάπτυξη... Γχουχ γχουχ Μας έπιασε και βήχας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 15:54 Η @nn@love έγραψε: #142 24-08-09 15:54 παιδια συγα δν ειρθε και η συντελια του κοσμου ενα λαπτοπ ειπαν να μασ δωσουν οι ανθρωποι οχι τον ουρανο με τα αστρα!!ειπαμε!!!και αν θελετε να ξερετε οι περισοτεροι γραφουν πολυ γρηγορα!:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:05 Ο ~LoVeR BoY~: #143 24-08-09 16:05 Εδώ που μένω υπάρχουν 2-3 καθηγήτριες που είναι λίγο πίσω με αυτά.Τώρα πως θα μπορέσουν να τα καταφέρουν με τα λαπτοπ λίγο δύσκολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:06 Η @nn@love έγραψε: #144 24-08-09 16:06 θα παιρνουν συμβουλεσ απο τουσ μαθητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:10 Η Daisy έγραψε: #145 24-08-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: και να τους παρουν τους υπολογιστές δεν θα μπορουν να κάνουν μάθημα με αυτούς.πως θα γράφουν στο word?δεν μπορούν να γράψουν γρήγορα!άσε που τα βιβλία είναι σε αρχεία pdf και δεν θα μπορουν να σημειώσουν εκεί πάνω...το μόνο καλό που έχει αυτό το νεο σύστημα είναι ότι δεν θα έχουν την πολύ βαριά τσάντα στην πλάτη...πάντως εγώ δεν πιστεύω πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα... Click για ανάπτυξη... +++:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:17 Η @nn@love έγραψε: #146 24-08-09 16:17 θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια συγα δν ειρθε και η συντελια του κοσμου ενα λαπτοπ ειπαν να μασ δωσουν οι ανθρωποι οχι τον ουρανο με τα αστρα!!ειπαμε!!!και αν θελετε να ξερετε οι περισοτεροι γραφουν πολυ γρηγορα!:iagree::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:05 Ο ~LoVeR BoY~: #143 24-08-09 16:05 Εδώ που μένω υπάρχουν 2-3 καθηγήτριες που είναι λίγο πίσω με αυτά.Τώρα πως θα μπορέσουν να τα καταφέρουν με τα λαπτοπ λίγο δύσκολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:06 Η @nn@love έγραψε: #144 24-08-09 16:06 θα παιρνουν συμβουλεσ απο τουσ μαθητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:10 Η Daisy έγραψε: #145 24-08-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: και να τους παρουν τους υπολογιστές δεν θα μπορουν να κάνουν μάθημα με αυτούς.πως θα γράφουν στο word?δεν μπορούν να γράψουν γρήγορα!άσε που τα βιβλία είναι σε αρχεία pdf και δεν θα μπορουν να σημειώσουν εκεί πάνω...το μόνο καλό που έχει αυτό το νεο σύστημα είναι ότι δεν θα έχουν την πολύ βαριά τσάντα στην πλάτη...πάντως εγώ δεν πιστεύω πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα... Click για ανάπτυξη... +++:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:17 Η @nn@love έγραψε: #146 24-08-09 16:17 θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ που μένω υπάρχουν 2-3 καθηγήτριες που είναι λίγο πίσω με αυτά.Τώρα πως θα μπορέσουν να τα καταφέρουν με τα λαπτοπ λίγο δύσκολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:06 Η @nn@love έγραψε: #144 24-08-09 16:06 θα παιρνουν συμβουλεσ απο τουσ μαθητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:10 Η Daisy έγραψε: #145 24-08-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: και να τους παρουν τους υπολογιστές δεν θα μπορουν να κάνουν μάθημα με αυτούς.πως θα γράφουν στο word?δεν μπορούν να γράψουν γρήγορα!άσε που τα βιβλία είναι σε αρχεία pdf και δεν θα μπορουν να σημειώσουν εκεί πάνω...το μόνο καλό που έχει αυτό το νεο σύστημα είναι ότι δεν θα έχουν την πολύ βαριά τσάντα στην πλάτη...πάντως εγώ δεν πιστεύω πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα... Click για ανάπτυξη... +++:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:17 Η @nn@love έγραψε: #146 24-08-09 16:17 θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα παιρνουν συμβουλεσ απο τουσ μαθητες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:10 Η Daisy έγραψε: #145 24-08-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: και να τους παρουν τους υπολογιστές δεν θα μπορουν να κάνουν μάθημα με αυτούς.πως θα γράφουν στο word?δεν μπορούν να γράψουν γρήγορα!άσε που τα βιβλία είναι σε αρχεία pdf και δεν θα μπορουν να σημειώσουν εκεί πάνω...το μόνο καλό που έχει αυτό το νεο σύστημα είναι ότι δεν θα έχουν την πολύ βαριά τσάντα στην πλάτη...πάντως εγώ δεν πιστεύω πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα... Click για ανάπτυξη... +++:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:17 Η @nn@love έγραψε: #146 24-08-09 16:17 θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _marillia1: και να τους παρουν τους υπολογιστές δεν θα μπορουν να κάνουν μάθημα με αυτούς.πως θα γράφουν στο word?δεν μπορούν να γράψουν γρήγορα!άσε που τα βιβλία είναι σε αρχεία pdf και δεν θα μπορουν να σημειώσουν εκεί πάνω...το μόνο καλό που έχει αυτό το νεο σύστημα είναι ότι δεν θα έχουν την πολύ βαριά τσάντα στην πλάτη...πάντως εγώ δεν πιστεύω πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα... Click για ανάπτυξη... +++:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:17 Η @nn@love έγραψε: #146 24-08-09 16:17 θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα περνουν συμβουλεσ απομαθητεσ!!!!λολ!!Λολολολολολολολ! ----------------------------------------- αχχχχ δν μπορω αλλο!το θελω! ----------------------------------------- αντε να αρχισουν τα σχολεια να το παρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #147 24-08-09 16:36 Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:18 Η @nn@love έγραψε: #148 25-08-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Καλα βρε ηρέμησε και συ θες να ρχισουν τα σχολεια μονο και μόνο για το λάπτοπ. Λιγη υπομονη δεν βλάπτει... Click για ανάπτυξη... ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iasonsea Νεοφερμένο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο iasonsea έγραψε: #149 25-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από @nn@love: ναι ε ενας φιλος μου χθες πηρε ενα (με δικα του λευτα)και δν εχω αλλη υπομονη αφου λενε τελοσ σεπτεμβρη χαθηκε να το δωσουν στις 5 που εχω και γενεθλια!θα ηταν το καλυτερο δωρω!!και παλι το καλυτερο δωρο ειναι αλλα οχι στην ωρα του!!!!!με εχει πιασει ιστερια! Click για ανάπτυξη... Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η @nn@love έγραψε: #150 25-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... κλ δν ειμαι και τελεια στην ορθογραφεια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από iasonsea: Όταν γράψεις στο word -από το laptop που θα αποκτήσεις - και σου υπογραμμίζει όλες τις λεξούλες με μία κόκκινη γραμμούλα μην παραξενευτείς! Ορθογραφικός έλεγχος λέγεται. Χωρίς παρεξήγηση, πριν δημοσιεύσεις μήνυμα στο forum πάτα πάνω δεξιά στο "check spelling", μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Φιλικά πάντα και συγγνώμη για το off topic. Click για ανάπτυξη... και το ξερω για την ''κοκκινη γραμμή'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 136129 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:18 Ο Guest 136129: #151 31-08-09 12:18 Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ερώτηση.Θα πάρουνε λαπτοπ και αυτοί που πάνε σε ιδιωτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Ο TheClash έγραψε: #152 31-08-09 13:55 Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου ανακοίνωσαν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου. Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α' Γυμνασίου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδικά κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ. Όπως δήλωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι φορητοί υπολογιστές θα έχουν «φορτωμένα» 16 λογισμικά προγράμματα. Επίσης, στους υπολογιστές τους, οι μαθητές θα βρουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα σχολικά βιβλία που θα διδαχθούν τη νέα χρονιά, που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα παροχής φορτητών υπολογιστών αναμένεται να ενταχθούν και 5.000 έως 10.000 καθηγητές που θα διδάσκουν στην Α' Γυμνασίου. https://www.news247.gr/a/4!99816 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lol Νεοφερμένο μέλος Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:09 Η maria_lol: #153 31-08-09 14:09 παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο TheClash έγραψε: #154 31-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην ήταν αλήθεια; Δηλαδή θα μοιραστούν κανονικά βιβλία;Όλα αυτά τα ηλίθια βιβλία;(που βέβαια θα υπάρχουν και σε μορφή pdf στα λάπτοπ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτά...). Μα,το λάπτοπ δεν είναι βαρύ,το πολύ 1,5 κιλό Τα βιβλία πόσα κιλά παραπάνω είναι,μαζί με τετράδια και λοιπά χαρτικά; Δεν μπορεί να είναι κάποιος τυχερός στην ελληνική παιδεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:27 Ο Anarki έγραψε: #155 31-08-09 14:27 Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το λάπτοπ μαζί με το τροφοδοτικό του κι ένα ποντίκι μπορεί να είναι άνετα 3-4 κιλά. 1.5 δεν είναι με τίποτα πάντως ένα με 15άρα οθόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο miv έγραψε: #156 31-08-09 15:01 Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και να το μεταφέρει στο σχολείο, ειναι άχρηστο λογω έλλειψης υποδομών. Υπάρχει μηπως καμια εγκατάσταση με ενδοσχολικά δίκτυα και δεν το ξέρω; Το κακο ειναι ότι μπαινει ένα τοσο μεγαλο κονδυλι χωρις ουσιαστικα να υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα τα αξιοποιησουν στο σχολείο. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα μισά θα καταλήξουν χαλασμένα και τα άλλα μισά θα γράφουνε τις ώρες τους σε wow, cod, lineage και τσόντες. Άντε στο τσακίρ κέφι κανα limewire και μια φορά το χρόνο να γραφουν κι ένα word. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Ο Silent_Killer: #157 31-08-09 15:03 Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:51 Η @nn@love έγραψε: #158 31-08-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lol: παιδιά εγώ τώρα θα πάω Πρώτη Γυμνασίου...Και ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε για αυτήν την επιδότηση...!Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! 100%! Θέλω να σας ενημερώσω όλους..! 1.)Η επιδότηση θα είναι 450 ευρώ(αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πληρώνεις τα υπόλυπα από την τσέπη σου) 2.)Το laptop θα το κρατήσεις για πάντα! 3.)Δεν θα το ηγενοφέρνεις κάθε μέρα στο σχολείο,μόνο όταν σου πει ο καθηγητης!! Οπότε μην ανυσηχύτε!!Δεν θα κουβαλάτε κάθε μέρα ένα laptop!! Εγώ μόλις τελείωσα την Έκτη!!Και είμαι τυχερή..! Click για ανάπτυξη... ειμαστε πολυ τυχερες!!!αντος!!!!!!!!!!μια φιλη μ ρω=τησε τον πατερα τηςαν ειναι αληθεια και αντοσ εινα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ έχω ακούσει πως μετά θα δοθούν χρήματα και για λάπτοπ στην Β'Γυμνασίου και γενικά σε όλες τις τάξεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Click για ανάπτυξη... και εγω.. ξερει κανεις αν ειναι αληθεια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:20 Η elena_95 έγραψε: #159 31-08-09 16:20 εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμενα παιδια θα παρει η αδεφη μου λαπτοπ και ομολογω πως ζηλευω λιγο (εως πολυ)... εχω ομως μια ευλογη απορια με ολο αυτο το θεμα. αν τα πρωτακια παιρνουν τα λαπτοπ μαζι τους στο σχολειο δν θα εχουν προβλημα με διαφορους επιτιδιους που θα επιχειρισουν να τα ληστεψουν? γενικα τα κρουσματα ληστειων εξω απο τα σχολεια θα αυξηθουν ραγδαια εσεις τι πιστευετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Ο explorer έγραψε: #160 31-08-09 16:26 Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλύτερα θα ήταν τα χρήματα αυτά,της επιδότησης ''Λαπτοπ για τα πρωτάκια'', να πηγαίναν πουθενά αλλού,και όχι σε ένα μέτρο που δύσκολα θα εφαρμοστεί επιτυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.