petrosnikaia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
μην το σκευτεσε! ειναι απιστευτη ευκαιρια! στοπαιδια θελω τη γνωμη σας...!! εχω παρει το mittelstufe στα γερμανικα και θελω να συνεχισω για το kleines... Ρωτησα σε κατι κεντρικα φροντιστηρια της Αθηνας που διδασκουν μονο Γερμανικα και μου ζητουσαν 1950 και 2100 ευρω (Κουκιδης και deutsch fuer Griechen αντιστοιχα)..!! Τα χρηματα ειναι παρα πολλα! Ρωτησα και στο goethe institut και μου ειπαν 1340 για 6 διδ. ωρες την εβδομαδα.. Υπαρχει επισης και μια καθηγητρια γνωστη μου που ζηταει 20 ευρω για ιδιαιτερο... Γενικα πιστευετε οτι κανει καλη δουλεια το goethe?εχω ακουσει οτι εχει πολλα ατομα η καθε αιθουσα αλλα γενικα εχει καλη φημη... Η' να κανω ιδιαιτερα καθως ειμαι σε υψηλο επιπεδο?? εχει κανεις εμπειρια? ευχαριστω προκαταβολικααα![]()
goethe να πας!
bibiblock
Νεοφερμένο μέλος

petrosnikaia
Νεοφερμένο μέλος

manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

μονο μακαρι!!Aν έχεις την οικονομική δυνατότητα θα ήταν η καλύτερη επιλογή να πας στο Goethe!! Μακάρι να είχαμε και στην επαρχία:-(
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχεις παει;;;;;;;;;; πως ειναι;;;;; ζηλευω!!!!!!!!!!!εγω εχω παει στο γκετε και ειναι καταπληκτικα!!!!!!!!! αξεχαστη εμπειρια!!!

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

petrosnikaia
Νεοφερμένο μέλος

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω φαει μπρετσελ στη γερμανια! ωραιο ειναι! μ....μου ανοιξες την ορερξη!εχω παει. Εκει εδωσα Zertifikat Deutsch B1. Ειναι μες στο πρασινο και εχει και ενα μαγαζακι που πουλαει αναψυκτικα και γερμανικα "γλυκισματα". Εγω πηρα μπρετσελ. Πολυ ωραιο!![]()

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι στο γκετε της θεσσαλονικης πηγα... σαν κανονικο παρκο ειναι! εχει και αμφιθεατρο! απο αθηνα μονο στην Ελληνοαμερικανικη ενωση εχω παει, οχι στο γκετε, οποτε δεν ξερω πως ειναι κει...λογικα αναφερεσαι στο goethe institut θεσσαλονικης, γιατι της Αθηνας δν ειναι μεσα στο πρασινο... ειναι μεσα στη βρωμια του πολυπολιτισμικου κεντρου της ...
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια θελω τη γνωμη σας...!! εχω παρει το mittelstufe στα γερμανικα και θελω να συνεχισω για το kleines... Ρωτησα σε κατι κεντρικα φροντιστηρια της Αθηνας που διδασκουν μονο Γερμανικα και μου ζητουσαν 1950 και 2100 ευρω (Κουκιδης και deutsch fuer Griechen αντιστοιχα)..!! Τα χρηματα ειναι παρα πολλα! Ρωτησα και στο goethe institut και μου ειπαν 1340 για 6 διδ. ωρες την εβδομαδα.. Υπαρχει επισης και μια καθηγητρια γνωστη μου που ζηταει 20 ευρω για ιδιαιτερο... Γενικα πιστευετε οτι κανει καλη δουλεια το goethe?εχω ακουσει οτι εχει πολλα ατομα η καθε αιθουσα αλλα γενικα εχει καλη φημη... Η' να κανω ιδιαιτερα καθως ειμαι σε υψηλο επιπεδο?? εχει κανεις εμπειρια? ευχαριστω προκαταβολικααα![]()
Θα σου πω τη γνώμη μου ως καθηγήτρια γερμανικών....
Καταρχήν μπράβο σου που είσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο! Με το καλό να συνεχίσεις κιόλας! :no1:
Λοιπόν...Είτε πας στο Γκαίτε είτε ιδιαίτερο (με την προϋπόθεση ότι είναι καλή η καθηγήτρια που ανέφερες -και λιγα παίρνει 20 ευρω για αυτό το πτυχίο-) θα είσαι μια χαρά.
Βέβαια, στο Γκαίτε είναι ωραία η εμπειρία! Θα μιλάτε την περισσότερη ώρα γερμανικά και θα εξασκηθείς πολύ καλά. Όσο για τα δίδακτρα, τα βρίσκω λογικά. Πιστεύω ότι θα γίνει καλό μάθημα και μην προκαταλαμβάνεσαι με τα όσα λένε ότι και καλά θα είστε πολλά άτομα κλπ. γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον στην πρακτική μου που είχα διδάξει στο Γκαίτε της Θεσσαλονίκης ήταν μόνο 5 άτομα στην τάξη. Έχουν πολύ καλό οπτικο-ακουστικό υλικό και πιστεύω θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος.
Αν έχεις κάποια άλλη απορία, μη διστασεις να με ρωτήσεις.
Καλη επιτυχία με ό,τι κι αν κάνεις!

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

petrosnikaia
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω , ειμαι σε διλημμα...σκεφτομαι και αυτο που λες jENNY οτι τα 20 ευρω για ιδιαιτερο σε τετοιο επιπεδο ειναι πολυ καλη τιμη.. ... αν ειναι δηλαδη να δωσω 12 ευρω την ωρα στο goethe για να κανω μαθημα με 8-minimum- παιδια, μηπως ειναι προτιμοτερο να κανω ιδιαιτερο, που θα εστιασει η καθηγητρια στις δικες μου αναγκες, στα δικα μου κενα και θα κανω και σαφως λιγοτερες ωρες εφοσον θα προχωραω ταχυτερα στο ιδιαιτερο??δεν ξερωωωωωωωωωωωωωω!!!ουφφφφφφφ αλλο προβλημα μας βρηκε παλι!!:xixi:
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!! :nono:

Ό,τι απο τα 2 να επιλέξεις, κερδισμένος θα βγεις. Απλά σκέψου τι θέλεις εσύ πραγματικά υπολογίζοντας όλους τους παράγοντες. Όσο για το Γκαίτε, δεν είναι απόλυτο ότι θα είστε 8 άτομα στην τάξη. Καλό θα ήταν να κάνεις μια ερώτηση εκεί για τον αριθμό ατόμων στην αίθουσα πριν αποφασίσεις για εγγραφή εκεί.
petrosnikaia
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.