watson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο watson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:09 Ο watson έγραψε: #581 19-05-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_pao: Νταξει η eurovision δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το να γελας κανα διωρακι με τα εκαστοτε σουργελα του διαγωνισμου. Κατα τα αλλα ουτε κατα διανοια να ψηφισεις, πεταμενα λεφτα Click για ανάπτυξη... εγω εριξα μια ψηφο. πιστευω οτι δε χαθηκε ο κόσμος να δωσεις 60 λεπτα για ένα τραγουδι που σ'αρεσει. και αν δω απο τις ψηφους που εδωσε η Ελλαδα , τοτε μπορω να πω πως δεν ειναι και τόσο στημενο. Ενταξει, μπορει να υπάρχει μια ευνοικη ταση για μια συμμετοχη , αλλα δε πιστευω πως αλλοιωνονται οι ψηφοι του κοινου( των κριτικών μπορεί ..) . Εξαλλου , αν συνεβαινε κάτι τέτοιο για ποιο λόγο τέτοια κομπίνα για το πότε θα εμφανιστεί κάθε συμμετοχή . Θα τις δειχνανε με μια τυχαια σειρα και θα αλλαζαν τις ψηφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:11 Η _fairygirl_: #582 19-05-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά στημένο δεν ξέρω αν ήταν, πάντως δεν ήθελα να βγει η Δανία. Αζερμπαϊτζάν Περίμενα κάτι καλύτερο από την Αγγλία. Click για ανάπτυξη... Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κέρδισε επάξια η Δανία!! εμείς τα πήγαμε απρόσμενα καλά Click για ανάπτυξη... Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αρκετές φορές ! Click για ανάπτυξη... Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εγώ ψήφισα Αζερμπαϊτζάν. Εσύ Μαρία να φανταστώ Γερμανία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τι; εμ απο κινητο την Γερμανια και απο σταθερο την Δανια ( εντολη μαμας) Click για ανάπτυξη... Άι να χαθείς. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Φοκο,μπες στην επιτροπή της γιουροβίζιον, του χρόνου κιόλας. Ντοιτς,πήγαινε να εκπροσωπήσεις τη Γερμανία,του χρόνου κιόλας(χ2) Click για ανάπτυξη... Πες τα Πολύμνια! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ποιός σου είπε ότι ο Φόκος δεν είναι ήδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ντοιτσ αυτο που ψηφισες χειροτερο και απο της λενας Click για ανάπτυξη... Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Της γερμανίας το τραγούδι φέτος ότι να ναι ήταν και αυτή ντύθηκε σαν πιγολαμπίδα. Όχι ρε φάση είχε το τραγούδι της λένα που κέρδισε εγώ ακόμα το ακούω Click για ανάπτυξη... Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:20 Η Nina-nana: #583 19-05-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:21 Η Deutsch... Lover: #584 19-05-13 15:21 Φερυ την φινλανδια θα ψηφιζα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:22 Η _fairygirl_: #585 19-05-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Click για ανάπτυξη... Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι) Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν. Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Η Deutsch... Lover: #586 19-05-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgos_pao: Νταξει η eurovision δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το να γελας κανα διωρακι με τα εκαστοτε σουργελα του διαγωνισμου. Κατα τα αλλα ουτε κατα διανοια να ψηφισεις, πεταμενα λεφτα Click για ανάπτυξη... εγω εριξα μια ψηφο. πιστευω οτι δε χαθηκε ο κόσμος να δωσεις 60 λεπτα για ένα τραγουδι που σ'αρεσει. και αν δω απο τις ψηφους που εδωσε η Ελλαδα , τοτε μπορω να πω πως δεν ειναι και τόσο στημενο. Ενταξει, μπορει να υπάρχει μια ευνοικη ταση για μια συμμετοχη , αλλα δε πιστευω πως αλλοιωνονται οι ψηφοι του κοινου( των κριτικών μπορεί ..) . Εξαλλου , αν συνεβαινε κάτι τέτοιο για ποιο λόγο τέτοια κομπίνα για το πότε θα εμφανιστεί κάθε συμμετοχή . Θα τις δειχνανε με μια τυχαια σειρα και θα αλλαζαν τις ψηφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:11 Η _fairygirl_: #582 19-05-13 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά στημένο δεν ξέρω αν ήταν, πάντως δεν ήθελα να βγει η Δανία. Αζερμπαϊτζάν Περίμενα κάτι καλύτερο από την Αγγλία. Click για ανάπτυξη... Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κέρδισε επάξια η Δανία!! εμείς τα πήγαμε απρόσμενα καλά Click για ανάπτυξη... Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αρκετές φορές ! Click για ανάπτυξη... Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εγώ ψήφισα Αζερμπαϊτζάν. Εσύ Μαρία να φανταστώ Γερμανία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τι; εμ απο κινητο την Γερμανια και απο σταθερο την Δανια ( εντολη μαμας) Click για ανάπτυξη... Άι να χαθείς. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Φοκο,μπες στην επιτροπή της γιουροβίζιον, του χρόνου κιόλας. Ντοιτς,πήγαινε να εκπροσωπήσεις τη Γερμανία,του χρόνου κιόλας(χ2) Click για ανάπτυξη... Πες τα Πολύμνια! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ποιός σου είπε ότι ο Φόκος δεν είναι ήδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ντοιτσ αυτο που ψηφισες χειροτερο και απο της λενας Click για ανάπτυξη... Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Της γερμανίας το τραγούδι φέτος ότι να ναι ήταν και αυτή ντύθηκε σαν πιγολαμπίδα. Όχι ρε φάση είχε το τραγούδι της λένα που κέρδισε εγώ ακόμα το ακούω Click για ανάπτυξη... Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:20 Η Nina-nana: #583 19-05-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:21 Η Deutsch... Lover: #584 19-05-13 15:21 Φερυ την φινλανδια θα ψηφιζα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:22 Η _fairygirl_: #585 19-05-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Click για ανάπτυξη... Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι) Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν. Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Η Deutsch... Lover: #586 19-05-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά στημένο δεν ξέρω αν ήταν, πάντως δεν ήθελα να βγει η Δανία. Αζερμπαϊτζάν Περίμενα κάτι καλύτερο από την Αγγλία. Click για ανάπτυξη... Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Όμως αυτό που έχω να πω σε'σενα προσωπικά βρίσκεται στο παρακάτω σπόιλερ. Spoiler Σάαντε θεέ,Σάντε θεέ ολέ ολέεεε. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κέρδισε επάξια η Δανία!! εμείς τα πήγαμε απρόσμενα καλά Click για ανάπτυξη... Εγώ το περίμενα. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αρκετές φορές ! Click για ανάπτυξη... Το sms πόσο κόστιζε; Γιατί μια φορά είχα ψηφίσει από το κινητό του μπαμπά και του΄φαγα μία κάρτα 10 ευρώ. πιεσ:Δεν ξέρω πόσες χώρες είχα ψηφίσει. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εγώ ψήφισα Αζερμπαϊτζάν. Εσύ Μαρία να φανταστώ Γερμανία; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ψήφισε τον Σάαντε τον θεό μου. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τι; εμ απο κινητο την Γερμανια και απο σταθερο την Δανια ( εντολη μαμας) Click για ανάπτυξη... Άι να χαθείς. Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Φοκο,μπες στην επιτροπή της γιουροβίζιον, του χρόνου κιόλας. Ντοιτς,πήγαινε να εκπροσωπήσεις τη Γερμανία,του χρόνου κιόλας(χ2) Click για ανάπτυξη... Πες τα Πολύμνια! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ποιός σου είπε ότι ο Φόκος δεν είναι ήδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ντοιτσ αυτο που ψηφισες χειροτερο και απο της λενας Click για ανάπτυξη... Όχι. Κατ'εσέ αίσχος ήταν η ξανθιά από τη Φιλλανδία διότι φίλησε μία από την αποστολή. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Της γερμανίας το τραγούδι φέτος ότι να ναι ήταν και αυτή ντύθηκε σαν πιγολαμπίδα. Όχι ρε φάση είχε το τραγούδι της λένα που κέρδισε εγώ ακόμα το ακούω Click για ανάπτυξη... Και΄γω. Μελανία μη σε ακούσει κανάς Τάσος. Θα σου βάλει αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:20 Η Nina-nana: #583 19-05-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:21 Η Deutsch... Lover: #584 19-05-13 15:21 Φερυ την φινλανδια θα ψηφιζα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:22 Η _fairygirl_: #585 19-05-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Click για ανάπτυξη... Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι) Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν. Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Η Deutsch... Lover: #586 19-05-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για την Αγγλία έχω πάρει απόφαση πως ό,τι και να στείλει θα τα πηγαίνει χάλια. Αυτό που με ξύνισε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν πήραμε τίποτε από τη Σερβία η οποία παραδοσιακά ένα 8αρι το λιγότερο το δίνει στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:21 Η Deutsch... Lover: #584 19-05-13 15:21 Φερυ την φινλανδια θα ψηφιζα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:22 Η _fairygirl_: #585 19-05-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Click για ανάπτυξη... Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι) Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν. Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Η Deutsch... Lover: #586 19-05-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φερυ την φινλανδια θα ψηφιζα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:22 Η _fairygirl_: #585 19-05-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Click για ανάπτυξη... Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι) Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν. Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Η Deutsch... Lover: #586 19-05-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Δεν είναι αλήθεια αυτό για τη Βρετανία, αν στείλουν τραγούδι της προκοπής παίρνουν καλή θέση, όπως όλοι. To 2009 βγήκαν πέμπτοι, το 2002 βγήκαν τρίτοι. Απλά συνήθως στέλνουν βλακείες και φυσικά πατώνουν. Οι Σέρβοι μάλλον πικαρίστηκαν που αντιγράψαμε τόσο ξεδιάντροπα τον Bregovic και το παίξαμε Βαλκάνιοι. Click για ανάπτυξη... Το 2003 ήμουν σα μια μικρή κατσαρίδα. (Όχι ότι τώρα δεν είμαι) Όσο για τους Σέρβους να παν να πνιγούν. Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Η Deutsch... Lover: #586 19-05-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:28 Ο Guest 278211: #587 19-05-13 15:28 Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NightRaven Νεοφερμένο μέλος Η NightRaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:32 Η NightRaven: #588 19-05-13 15:32 Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Αζερμπαιτζάν έπρεπε να κέρδιζε τότε που είχε στείλει τον Arash. Όλα τα άλλα, μετριότητες.- Το δικό μας ήταν αναμενόμενο να πάει καλά. Προσωπικά όλα τα τραγούδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μου φαίνονταν ίδια, δε με τράβαγε κάτι, δε θα ψάξω μετά να ακούσω κάποιο. Το δικό μας ξεχώριζε, ήταν ξεσηκωτικό, με λίγη τύχη θα ήταν +1 θέση πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Nina-nana: #589 19-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:36 Η Deutsch... Lover: #590 19-05-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:39 Η Nina-nana: #591 19-05-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ σοκαρίστηκα και με το 10αρι του Σαν Μαρίνο. Click για ανάπτυξη... 12 μας έδωσε το San Marino Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εδω δεν περιμενα καν 8 ποτε δεν μας ψηφιζαν τουλαχιστον τα τελευταια χρονια Click για ανάπτυξη... Αντιθέτως, συνέχεια μας ψηφίζουν. Το 2005 μάλιστα (με την Παπαρίζου) μας έδωσαν 12άρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η _fairygirl_: #592 19-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Γιατί μου άρεσε η φετινή eurovision: Δεν την παρακολουθούσα από κοντά, ίσα που έβλεπα από μακριά τι έπαιζε (και το βασικό: δεν άκουγα) Πήραμε καλύτερη θέση από ότι τότε με το Σάκη (τη δεύτερη φορά) Όσοι γκρινιάρηδες και γρουσούζηδες μας έπρηξαν όλον τον καιρό ότι θα πάμε πάτος και τώρα έβγαλαν το σκασμό. Ψήφισαν το τραγούδι μας όχι τόσο αυτοί που θα περιμέναμε αλλά πήραμε λίγους βαθμούς από πολλές χώρες. Στείλαμε τραγούδι τρελιάρικο και δε χάσαμε! Πρώτα κάτι που αρέσει σ' εμάς και μετά κάτι που αρέσει στους άλλους. Είμαστε τα υπέρτατα τρολλ. 10 βαθμούς στη Ρουμανία; Η Γερμανία περίμενα ότι δε θα τα πάει καλά. Το Αζερμπαϊτζάν πάλι το αντίθετο ακριβώς, γιατί τραγούδι μου θύμιζε πολύ Σάκη και με εκνεύριζε, δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε, αλλά είχε απίθανη σκηνική παρουσία και πήρε bonus από αυτό. Δεν ήταν και τέλειο το τραγούδι της Δανίας, αλλά συμπάθησα την τραγουδίστρια και μου άρεσε ο ήχος του φλάουτου. Click για ανάπτυξη... Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω. Αλλα ειμαι η μονη που σοκαριστηκα απο το 8αρι της αγγλιας; Click για ανάπτυξη... Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Κι εγώ σοκαρίστηκα. Περίμενα παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Τους έχω περάσει (ίσως να φταίει και το Cambridge) για παράξενους-κακώς όμως-. Εμένα μου φάνηκε υπέραρκετό. Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 12 μας έδωσε το San Marino Click για ανάπτυξη... Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:43 Η Nina-nana: #593 19-05-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η Deutsch... Lover: #594 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι και΄γω το ίδιο έκανα. Και ποιος γαμώτο μας έδωσε 10; Click για ανάπτυξη... οντως εγω δεν περιμενα καν ποντο. Εμ.. Για το δεκαρι δεν ξερω... βσκ δεν θυμαμαι αααα ναι η Αλβανια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:44 Η _fairygirl_: #595 19-05-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: 10άρια μας έδωσαν η Ρωσία και η Αλβανία. Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:45 Η Nina-nana: #596 19-05-13 15:45 Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα γράφει εδώ αναλυτικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2013 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2013 στις 15:47 Ο Guest 278211: #597 19-05-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα είδες; Άκου εκεί στη βλακεία 10αρι. Αυτό που κρατούσε ο τυπάς στο χέρι του για τη Δανία λέω. Φλογέρα ήταν. Click για ανάπτυξη... Φλογέρα είναι τελικά; καλά, ωραία ήταν πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:49 Η Nina-nana: #598 19-05-13 15:49 Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #599 19-05-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Φλογέρα ήταν... και οι τυπάδες ήταν ντυμένοι σαν Δανοί φρουροί της βασίλισσας. Κάπως σαν να στέλναμε εμείς την Καλομοίρα να τραγουδήσει μαζί με δύο Εύζωνες Click για ανάπτυξη... η κοπελα εμαθα οτι ειναι πριγκίπισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 19 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Nina-nana: #600 19-05-13 16:07 Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαααα Αν ήταν πριγκίπισσα θα είχε λεφτά να πάρει παπούτσια και δεν θα τραγουδούσε ξυπόλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.