Eurovision 2012!

• Thread starter Thread starter Roxim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δημοσιεύστε την δική σας τριάδα Eurovision ποιοι πιστεύετε θα βγούνε?
Εγώ:
1) Σουηδία
2) Ιταλία
3) Γαλλία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θέλω να βγει η Σουηδία ή ο γερμανούλης :inlove: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θέλω να βγει η Σουηδία ή ο γερμανούλης :inlove: :P
Δίκιο έχεις για την ακρίβεια ο Γερμανός ειναι και γλυκούλης....;)

Να το θυμάστε...ο Γερμανός θα βγει πρώτος! :P

η κύπρος και η ελλάδα θα είναι μέσα στην δεκάδα.
πρώτες λογικά οι γιαγιάδες...

προσωπικά μου άρεσε η ελβετία και η slovenia που αποκλείστηκαν...

η κύπρος και η ελλάδα θα είναι μέσα στην δεκάδα.
πρώτες λογικά οι γιαγιάδες...

προσωπικά μου άρεσε η ελβετία και η slovenia που αποκλείστηκαν...

Σε ποιόν αρέσουν αυτές οι γιαγιάδες της Ρωσίας;; :|

Εγώ είμαι με τις γιαγιάδες :D

1)sweden
2)germany
3)greece

πάντως αντικείμενα τα περισσότερα τραγούδια φέτος είναι αρκετά ποιοτικά!

Λοιπον ευκαιρια να σας πω κι εμενα ποιες ειναι οι αγαπημενες ου χωρες :)
Αρχικα θα πω οτι μου αρεσε παρα πολυ το τραγουδι της Δανιας το οποιο αξιζει αυριο να παρει καλη θεση.Επισης 2 τραγουδια που δε νομιζω να περασαν των χθεσινο ημιτελικο ηταν αυτο της Ολανδιας και της Πορτογαλιας τα οποια τα κρινω ως τραγουδια και οχι ως σκηνικη παρουσια.Ιταλια , Γερμανια και Σουηδια για εμενα ειναι top.Το δικο μας δε μου αρεσε καθολου

της Σουηδιας το τραγουδι ειναι απαισιο.με τα μαλλια μπροστα στο προσωπο και τις περιεργες κινησεις μου θυμιζει την Samara.Η Ηβη μου αρεσει πολυ :in love: εχει και ωραιο τραγουδι και κουνημα,ενω η δικια μας μονο αν τα βγαλει ολα θα παρει καμια σοβαρη θεση.

εγω ενα ξερω γι αυτον τον διαγωνισμο.....
οποτε βλεπω βαριεμαι και μετα απο 15 λεπτα αλλαζω καναλι....

Καθόλου δεν με άρεσε :|
καθολου; μα τι ειναι αυτα που λες;
η Ηβη ειναι θεααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και φωναρααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ενα ξερω γι αυτον τον διαγωνισμο.....
οποτε βλεπω βαριεμαι και μετα απο 15 λεπτα αλλαζω καναλι....

Είναι προφανές ότι δε βλέπεις το ευρωβυζί στη σωστή διάστασή του. :P

Λάτρεψα της Ουγγαρίας - ελπίζω να πάει καλά!- και της Ελβετίας - πολύ κρίμα που δεν πέρασε! Δανία επίσης πολύ ωραίο, της Αυστρίας πολύ πιασάρικο (μου έκανε εντύπωση που δεν πέρασε, έκανε πάταγο στο στάδιο). Κύπρος πολύ ωραίο και σου μένει, το δικό μας πάλι ωραίο, απλά αδικήθηκε πολύ από άποψη εικόνας - πολύ μακρινά πλάνα - και φωνητικών - η τραγουδίστρια και η δεύτερη φωνή ακούγονταν το ίδιο, σχεδόν την καπέλωνε!

Γενικώς έχω πολύ αγωνία για τον τελικό, γιατί είμαι φαν του θεσμού και την παρακολουθώ για 12η χρονιά!

Υ.Γ. Μακάρι να γίνει του χρόνου στη Σουηδία, γιατί πεθαίνωωω να πάω!!!!

Της Σουηδιας πιστευω ειναι σιγουρα πρωτο και το δικο μας μαλλον μεσα στη δεκαδα κατα την γνωμη μου.

δε μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιο τραγούδι θα κερδίσει είναι πραγματικά πολύ καλά μερικά από αυτά...

θα απογοητευτώ πολύ ΑΝ κερδίσουν οι γιαγιάδες γιατί το τραγούδι τους από μουσικής άποψης δεν είναι παρα ένα φτηνιάρικο dance τραγουδάκι.

η σουηδία μου φαίνεται ότι το χει κλέψει λίγο απ τον τιτανικό το τραγουδάκι...

επίσης άκουγα και τα σκοπια και που να πάρει έχουν στείλει και γαμώ τα τραγούδια

είναι η πρώτη χρονια που δεν ξέρω τι να ψηφίσω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back