Με ενοχλει απο τη στιγμη που επηρεαζει την υπολοιπη κοινωνια μεσα απο τον προσυλητισμο που κανει. Αν καποτε ολοι οι εφηβοι αποφασιζαν να αυτοκτονησουν, αν δεν ημουν αναμεσα τους, φυσικα και θα αντιστεκομουν καθετα. Το ζητημα δεν ειναι ατομικο, ειδικα σε μια κοινωνια που τα παντα διευρυνονται σε χρονο dt μεσα απο ποικιλα μεσα. Δεν ειναι ενας, οποτε να μπορω (που και παλι προσωπικα δεν θα το εκανα) να πω "αστον να κοψει το λαιμο του". Επαναλαμβανω για πολλοστη φορα οτι με ενδιαφερει ο ρολος τους στην κοινωνια, γι αυτο και ειμαι αντιθετος.
Αναρκι, αυτο που λες αναφερεται στους κακους πολιτικους. Ο καλος πολιτικος δεν ειναι απολυτος, δεχεται την αλλη αποψη και δεν υποκρινεται. Δυστυχως ομως ολα μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι αβασανιστα. Θα ελεγα οτι ειμαι βεβαια πολιτικος, απο τη στιγμη που εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες το δικαιωμα του εκλεγεσθαι, σε σχολικο επιπεδο, κι εχω μαλιστα εκλεγει. Αρα αποδεχομαι φυσικα οτι μιλαω παντα σχεδον πολιτικα. Οχι κομματικα, πολιτικα, γιατι πιστευω οτι τα κοινα καθοριζουν ολες τις εξελιξεις της κοινωνιας και ολα περνανε μεσα απο την πολιτικη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.