Δε διαφωνω μαζι σου σχετικα με τους γυφτοκαγκουρες που σε δειρανε. Ειναι φυσικα κατακριτεοι και απο μενα και θελω να πιστευω απο το συνολο των υπευθυνων πολιτων.
Δεν ειναι ομως αυτοι συντηρητικοι με την εννοια του υποστηρικτη των παραδοσεων, των πατροπαραδοτων αξιων και της προοδου με μετρο, οπως ειμαι εγω προσωπικα. Δεν ειναι καν συντηρητικοι. Ουτε και προοδευτικοι. Ο συντηρητισμος και ο προοδευτισμος ειναι πολιτικες ιδεολογιες, μαλιστα εχω στοιχεια κι απο τις δυο, και κανενας ιδεολογος δεν δερνει αυτον που δε γουσταρει. Αυτοι ειναι κοινοι εγκληματιες που πιστευουν σε λαθος αξιες, ειναι κοινοι τραμπουκοι που βρισκονται στους πολιτικους χωρους και της δεξιας και της αριστερας, στον αθλητισμο, την εκκλησια και τις μειονοτητες. Επικαλουνται πολλες αξιες για να καλυψουν οσα κανουν, δε σημαινει οτι τις ασπαζονται κιολας και πολυ δε περισσοτερο οτι επειδη καποιοι αμαυρωνουν τις ιδεολογιες πρεπει εμεις να το δεχομαστε. Στην πολιτικη γλωσσα ειναι οι λεγομενοι προβοκατορες. Επειδη δηλαδη επικαλουνται τη συντηρηση, σημαινει οτι ολοι οσοι τη χρησιμοποιουν ειναι σαν τα μουτρα τους? Το ιδιο βεβαια, οσοι ψευτοιδεαλιστες επικαλουνται την προοδο, συνηθως δεν την υπηρετουν ουτε στο ελαχιστο. Ειναι απο τις μεγαλυτερες αρετες του πολιτη να ξεχωριζει τον προβοκατορα απο τον ιδεολογο.