Γενικά από όσο βλέπω από συγγενείς/ φίλους στο εξωτερικό παντού ανακοινώνουν μεικτό σύστημα.
Πουθενά δεν μιλάνε για εξ ολοκλήρου εξ αποστασεως και το θεωρώ λάθος για μια μερίδα του πληθυσμού που αρνείται να εμβολιαστεί να επωμίζοντε το κοινωνικό και οικονόμικο Βάρος της επιλογής τους όλοι.
Χρήματα επίσης για αναστολές εργασίας δεν υπάρχουν πλέον.
θα ανοίξουν τα πάντα, όπως και άνοιξαν τα παντα, δεν γίνονται εξετάσεις από κοντά αλλά 3000 άτομα μια χαρα είναι στο Μπολιβάρ.
Μιλάμε για τρομερή υποβάθμιση σπουδών.
Φυσικά, δεν πιστεύω, ότι μπορούμε να δούμε μεγάλα αμφιθέατρα να λειτουργούν.
Μιλάω για εργαστήρια και ολιγάριθμα τμήματα.
Καταλαβαίνω ότι είναι παρά πολύ δύσκολο να νοικιάσει κάποιος για δυο ώρες την εβδομάδα αλλά από την άλλη δεν γίνεται να σύνεχιστουν εργαστήρια μέσω ζουμ( οι περισσότερες σχολές τα διεξάγουν κανονικά) ούτε να δίνονται εξετάσεις πανεπιστημιακού επιπέδου με 20 πολλαπλής.
Στην τελική όταν αποφασίσεις να πας σε άλλη πόλη βάζεις κάτω και το κεφάλαιο που θα χρειαστείς.
Και μεταξύ μας κιόλας οι πιο πολλοί έτσι κι αλλιώς σε 2 3 μαθήματα πατάνε.
Περισσότερο βόλεμα βλέπω προσωπικά πλέον (ήδη στη σχολή μου πλάκα στη πλάκα υπολογίζουν ήδη ότι κι τρίτο εξάμηνο θα έχουν 9αρια λόγω των εξετάσεων) παρά αληθινά κωλύματα.
Με σωστή οργάνωση ένα υβριδικό σύστημα διδασκαλίας μπορεί σίγουρα να εφαρμοστεί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2021
Οι πιο πολλοί απλά μπαίνουν στην πλατφόρμα και το δηλώνουν χωρίς να το έχουν κάνει.
Επίσης το rapid είναι πιο αξιόπιστο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2021
Συγνώμη καταλαθος
Για αρκετό καιρο δεν είχα τους κωδικούς μου και ήμουν ανενεργή!