RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια βοηθεια θελω να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι τα πιο καλογραμμενα βοηθηματα μαθηματικων(αλγεβρα+γεωμετρια),φυσικης,χημειας,εκθεση......αυτα..και γενικα αν εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε για κανα αλλο μαθημα!
μαθηματικα + φυσικη Σαββαλας
γεωμετρια=τιποτα... αν κανεις τις ασκησεις του βιλιου (ολες ομως) εισαι οκ
φυσικη= το βιβλιο ειναι κακογραμμενο ουτως η αλλως οποτε το 99% των καθηγητων δεν το ανοιγουν παραμονο για ασκησεις οποτε μην παρεις...απλα κρατα σημειωσεις
χημεια=γελοιο μαθημα...αν το παρεις απο την αρχη...εγω προσωπικα πανω απο 30 λεπτα την προηγουμενη μερα της χημειας δεν διαβασα...στις εξετασεις διαβασα 2 ωρες(100!!!! πηρα)
εκθεση= τιποτα...σου δινει μασημενη τροφη χωρις να σε βοηθαει να καταλαβεις το νοημα και πως να συνταξεις ενα ωραιο κειμενο...απλα σε ξεπεταει με μερικα πινακακια
ελπιζω να βοηθησα
-----------------------------------------
βασικα εστειλα μηνυμα και συμπερανα οτι δεν απαντησα καθολου....

aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

ΣΑΒΒΑΛΑ πειστικός λόγος(για έκθεση), χημεία(ΤΕΛΕΙΟ!), φυσική(αφοί σαββάλα), γεωμετρία(τραγανίτης), ιστορία(ικανοποιητικό)
επίσης για άλγεβρα με τα 1000 μπάρλα!

ΠΑΤΑΚΗ για θεματικούς κύκλους(ενίσχυση για έκθεση).
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Μήπως είναι λίγο νωρίς για να τα πάρεις;Μπορεί να αλλάξουν τα βιβλία την νέα χρονια αλλά τεσπα όπως θέλεις
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια βοηθεια θελω να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι τα πιο καλογραμμενα βοηθηματα μαθηματικων(αλγεβρα+γεωμετρια),φυσικης,χημειας,εκθεση......αυτα..και γενικα αν εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε για κανα αλλο μαθημα!
οταν πας να το αγορασεις ρωτησε στο βιβλιοπωλειο!
για φυσικη χημεια αλγεβρα γεωμετρια καλυτερα ειναι του Σαββαλα
και για
κειμενα και αρχαια μεταιχμιο
εκθεση εγω ειχα πατακη και ηταν αρκετα καλο οχι ομως οσο θα το ηθελα..
free
Νεοφερμένο μέλος

Bia94
Νεοφερμένο μέλος

D3xt3r_th3_Tr3ck
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως ξερετε που μπορω να βρω τισ λυσεις απο το βιβλιο των γλωσσικων ασκησεων?δεν μπορω να τισ λυσω με τπτ!
![]()
Ρώτησε σε κάνα βιβλιοπωλείο.:iagree::iagree:

Renita <3
Νεοφερμένο μέλος

Δικιο εχει ο Dexter ^ απο πανω....Ρώτησε σε κάνα βιβλιοπωλείο.:iagree::iagree:![]()

ntinaki
Νεοφερμένο μέλος

momolis
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!!!

win.pooh
Νεοφερμένο μέλος

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Το έχω σε pdf. Θες να στο στείλω με email?
8ελω και εγω...

anta1996
Νεοφερμένο μέλος

μαθηματικα
φυσικη-χημεια
εκθεση
αρχαια
κειμενα νεοελληνικης λογοτεχνιας
ξενοφωντα ελληνικα
βιολογια
Να σημειωσω οτι εχω ηδη κληρονομησει καποια βοηθηματα απο την ξαδερφη μου η οποια για μαθηματικα ειχε μπαρλα, για φυσικοχημεια σαββαλα και για ολα τα φιλολλογικα πατακη... Για τα 2 πρωτα ειμαι υπερευχαριστημενη γιατι αυτα εμπιστευομουν ολα τα προηγουμενα χρονια αλλα για τα φιλολλογικα δεν ειμαι και τοσο γιατι συνηθως επαιρνα μεταιχμιο σε ολα! θα ηθελα την αποψη σας για τα καλυτερα βοηθηματα στα παραπανω μαθηματα
ευχαριστω εκ των προτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anta1996
Νεοφερμένο μέλος

λες??? παντως εχω αγχωθει λιγακι γιατι ακουγεται οτι θα μετραει ο βαθμος και των τριων ταξεων του λυκειου...προσπαθω να εξασφαλισω το μελλον μου γιατι απο το σχολειο δεν προκειται να δω προκοπηαλεξανδρα προσωπικα θα ελεγε να περιμενεις να δεις με τι συστημα θα μπεις στο λυκειο![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.