fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:26 Ο fockos έγραψε: #641 04-05-12 20:26 Tiι λέτε για αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:32 Ο antwwwnis: #642 04-05-12 20:32 Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:32 Ο fockos έγραψε: #643 04-05-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Click για ανάπτυξη... Οχι έτσι μαθαίνουν ανατομια To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:46 Ο SparklingGrey: #644 04-05-12 23:46 Προσπαθεί να τα κρατήσει το ισοζύγιο (δεν ξέρω καν αν λέγεται αυτή η φράση ), αλλά το κακό είναι κάπως βαρύτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #645 04-05-12 23:48 Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:54 Ο fockos έγραψε: #646 04-05-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tiι λέτε για αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:32 Ο antwwwnis: #642 04-05-12 20:32 Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:32 Ο fockos έγραψε: #643 04-05-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Click για ανάπτυξη... Οχι έτσι μαθαίνουν ανατομια To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:46 Ο SparklingGrey: #644 04-05-12 23:46 Προσπαθεί να τα κρατήσει το ισοζύγιο (δεν ξέρω καν αν λέγεται αυτή η φράση ), αλλά το κακό είναι κάπως βαρύτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #645 04-05-12 23:48 Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:54 Ο fockos έγραψε: #646 04-05-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 20:32 Ο fockos έγραψε: #643 04-05-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Click για ανάπτυξη... Οχι έτσι μαθαίνουν ανατομια To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:46 Ο SparklingGrey: #644 04-05-12 23:46 Προσπαθεί να τα κρατήσει το ισοζύγιο (δεν ξέρω καν αν λέγεται αυτή η φράση ), αλλά το κακό είναι κάπως βαρύτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #645 04-05-12 23:48 Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:54 Ο fockos έγραψε: #646 04-05-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Έτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής; Click για ανάπτυξη... Οχι έτσι μαθαίνουν ανατομια To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:46 Ο SparklingGrey: #644 04-05-12 23:46 Προσπαθεί να τα κρατήσει το ισοζύγιο (δεν ξέρω καν αν λέγεται αυτή η φράση ), αλλά το κακό είναι κάπως βαρύτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #645 04-05-12 23:48 Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:54 Ο fockos έγραψε: #646 04-05-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσπαθεί να τα κρατήσει το ισοζύγιο (δεν ξέρω καν αν λέγεται αυτή η φράση ), αλλά το κακό είναι κάπως βαρύτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #645 04-05-12 23:48 Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:54 Ο fockos έγραψε: #646 04-05-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:54 Ο fockos έγραψε: #646 04-05-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Είναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις Click για ανάπτυξη... Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 23:58 Η Ερις έγραψε: #647 04-05-12 23:58 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι Click για ανάπτυξη... Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό. Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 00:37 Ο Rempeskes: #648 05-05-12 00:37 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Μαΐου 2012 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό Να και ένα έργο μου. Spoiler Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι. Click για ανάπτυξη... στο βάθος τι βλέπουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 10:18 Ο fockos έγραψε: #649 05-05-12 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: στο βάθος τι βλέπουμε; Click για ανάπτυξη... To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η Loreley έγραψε: #650 06-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η natasoula...: #651 06-05-12 16:34 @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:45 Η Chiyo έγραψε: #652 06-05-12 16:45 λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 16:53 Η natasoula...: #653 06-05-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Click για ανάπτυξη... Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!" Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Μαΐου 2012 στις 23:26 Ο SparklingGrey: #654 06-05-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: @SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε! Click για ανάπτυξη... Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα. Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας. Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ Spoiler https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της! Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 00:53 Η αδαμαντια52071: #655 07-05-12 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι. αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία. η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/ ορίστε ^_^ Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:23 Η leuki kataigida: #656 07-05-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Click για ανάπτυξη... Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 7 Μαΐου 2012 στις 01:57 Ο SparklingGrey: #657 07-05-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο! Click για ανάπτυξη... Χεχε, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Μαΐου 2012 στις 18:14 Η Πανσέληνος: #658 08-05-12 18:14 View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2013 Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
View attachment 44680He is justice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η Chiyo έγραψε: #659 09-05-12 20:00 L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 9 Μαΐου 2012 στις 20:33 Η Πανσέληνος: #660 09-05-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: L!!! ωραίο ^_^ κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ ) Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.