michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Έβγαλα 10 ευρώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Κατα τ'άλλα μπράβο ρε παλικάρι, καλές δουλειές εύχομαι.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί βρε;Ο αδερφός μου στο ΕΠΠ μαθαίνει να φτιάχνει και λογότυπα,γραφικά κτλ.
Μήπως όμως άσχετα με τα μαθήματα του;
Για ανάπτυξη διεπαφών (πχ σχεδιασμός ενός website) ναι, αλλα δεν νομίζω οτι κάνουν και λογότυπα εκτός αν το κάνει για την πλάκα του (εκτός αν κάνουν σε κανένα επιχειρισιακό μάθημα απο αυτά που έχουν εκεί)
-----------------------------------------
Βασικά για 10 ευρώ είναι πάρα πολύ καλό αυτό, και θα πρεπε να σου δώσουν και παραπάνω.
Έχω και εγώ μερικές minor παρατηρήσεις σε αυτό αλλα δεν ξέρω πως διορθώνονται.
Το spacing που έχεις κάνει μεταξύ των δυο προτάσεων δεν μου αρέσει και πολύ και επίσης η βουρτσες που είναι c/p και μάλλον πως θα μου αρέσαν καλύτερα εμένα αν έκανες simplify την αρχή τους (να μην έχουν το <<τσάκισμα>> που κάνουν και όλες το ίδιο)
Χριστιάννα πήρα την ζωγραφιά σου. Μου άρεσε και η αφιέρωση. Αναμένω την επόμενη
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχουν και πολύ σχέση αυτά με την σχεδίαση λογοτύπων
Αν και ξέρω αρκετά σχετικά με την πληροφορική, δεν έχουν καμία σχέση με την γραφιστική όντως, μόνο στο web design θα βοηθήσουν.
Γιατί βρε;Ο αδερφός μου στο ΕΠΠ μαθαίνει να φτιάχνει και λογότυπα,γραφικά κτλ.
Δεν θέλω να τα δω :p
Μήπως όμως άσχετα με τα μαθήματα του;
Για ανάπτυξη διεπαφών (πχ σχεδιασμός ενός website) ναι, αλλα δεν νομίζω οτι κάνουν και λογότυπα εκτός αν το κάνει για την πλάκα του (εκτός αν κάνουν σε κανένα επιχειρισιακό μάθημα απο αυτά που έχουν εκεί)
-----------------------------------------
Βασικά για 10 ευρώ είναι πάρα πολύ καλό αυτό, και θα πρεπε να σου δώσουν και παραπάνω.
Έχω και εγώ μερικές minor παρατηρήσεις σε αυτό αλλα δεν ξέρω πως διορθώνονται.
Το spacing που έχεις κάνει μεταξύ των δυο προτάσεων δεν μου αρέσει και πολύ και επίσης η βουρτσες που είναι c/p και μάλλον πως θα μου αρέσαν καλύτερα εμένα αν έκανες simplify την αρχή τους (να μην έχουν το <<τσάκισμα>> που κάνουν και όλες το ίδιο)
Χριστιάννα πήρα την ζωγραφιά σου. Μου άρεσε και η αφιέρωση. Αναμένω την επόμενη
Ναι το ξέρω ότι είναι υπερβολικά φθηνές οι τιμές που έχω βάλλει, ειδικά όταν άλλοι Designers στο Net ζητάνε minimum 150$ και μην μιλήσω για γραφείο από 500 ευρώ μέχρι όσο πάει, μπορεί και 4-5 χιλιάρικα αν πρόκειται για μεγάλη επιχείρηση . Μαζεύεις εύκολα κόσμο όμως έτσι, και για αρχή θέλω να εξασκηθώ κι άλλο βγάζωντας και λίγα λεφτά, ήδη κάνω και άλλη δουλειά για Logo. 2:00 - 2:30 ώρες πέρνουν τα concept οπότε 10 ευρώ είναι σχετικά καλά για αρχή Κατά τον Ιούνιο- Ιούλιο θα το πάω στα 29.99 δολλάρια (23 ευρώ) και θα κάνω και ad στο Youtube και στο google, έχω σκεφτεί κάτι πιασάρικο :p
Angelica
Διάσημο μέλος
Φρέσκο ,φρέσκο !Όχι και ότ,ι καλύτερο (το πρώτο αρχείο που επεξεργάστηκα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα )Enjoy !
Συνημμένα
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε και το animation Test κλασσικά :p
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=vZibuQ4ss04"]https://www.youtube.com/watch?v=vZibuQ4ss04[/ame]
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
Μάλλον αυτό θα κάνω :thanks:Συνέχισε έτσι
Angelica
Διάσημο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Διακρίνω όλοι όμως μια πόρωση με τα manga.
Έχει φτιάξει κανείς τίποτα μη-μανγοειδές;
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλτου και χρώμα!
Angelica
Διάσημο μέλος
:thanks:cute.
Διακρίνω όλοι όμως μια πόρωση με τα manga.
Έχει φτιάξει κανείς τίποτα μη-μανγοειδές;
ἅλς
Διάσημο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.