Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 08:06 Η Krou έγραψε: #81 20-03-09 08:06 Αρχική Δημοσίευση από KostasMetalhead: Παίδες και εγώ μάλλον του χρόνου θα ανοίξω 5ο πεδίο γιατί θέλω Αστυνομία.Το πρόβλημα είναι οτι στα μαθηματικά γενικής έχω αρκετά κενά.Τί να πώ θα δείξει!!! Click για ανάπτυξη... Μη σε ανησυχει ειναι τελειως καινουρια πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η Angelique.: #82 20-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: μάθημα επιλογής είναι το αοθ πληροφορική και λοιπά... την στατιστική την επιλέγεις.. Click για ανάπτυξη... Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Anyway, και εγω θα παρω 5ο πεδιο,αν και ειμαι θεωρητικη κατευθυνση.. Τωρα για το Α.Ο.Θ δεν πιστευω πως ειναι κατι το δυσκολο,ενα βιβλιαρακι ειναι 30-40 σελιδων.. Ειμαι και θεωρητικη οποτε ειναι οτι πιο ευκολο για μενα να το μαθω ολο απ'εξω Οσο για τη Στατιστικη,κραταω τις επιφυλαξεις μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2009 στις 18:53 Η erinys έγραψε: #83 21-03-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:25 Η Kotatsuneko: #84 23-03-09 00:25 Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Angelique.: #85 23-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Click για ανάπτυξη... yeap:iagree: Ισχυει για το 5ο πεδιο αυτο,που με ενδιαφερει κιολας.. Στο τελος τα μαθηματα που δινεις αν επιλεξεις 5ο πεδιο ειναι 7 οπως ειπες κι εσυ.. Αρχική Δημοσίευση από erinys: Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αα μπορει να γινει και αυτο δηλαδη? Αυτο ειναι η αληθεια πως δεν το ηξερα.. Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:57 Η Devina έγραψε: #86 25-03-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasMetalhead: Παίδες και εγώ μάλλον του χρόνου θα ανοίξω 5ο πεδίο γιατί θέλω Αστυνομία.Το πρόβλημα είναι οτι στα μαθηματικά γενικής έχω αρκετά κενά.Τί να πώ θα δείξει!!! Click για ανάπτυξη... Μη σε ανησυχει ειναι τελειως καινουρια πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η Angelique.: #82 20-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: μάθημα επιλογής είναι το αοθ πληροφορική και λοιπά... την στατιστική την επιλέγεις.. Click για ανάπτυξη... Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Anyway, και εγω θα παρω 5ο πεδιο,αν και ειμαι θεωρητικη κατευθυνση.. Τωρα για το Α.Ο.Θ δεν πιστευω πως ειναι κατι το δυσκολο,ενα βιβλιαρακι ειναι 30-40 σελιδων.. Ειμαι και θεωρητικη οποτε ειναι οτι πιο ευκολο για μενα να το μαθω ολο απ'εξω Οσο για τη Στατιστικη,κραταω τις επιφυλαξεις μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2009 στις 18:53 Η erinys έγραψε: #83 21-03-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:25 Η Kotatsuneko: #84 23-03-09 00:25 Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Angelique.: #85 23-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Click για ανάπτυξη... yeap:iagree: Ισχυει για το 5ο πεδιο αυτο,που με ενδιαφερει κιολας.. Στο τελος τα μαθηματα που δινεις αν επιλεξεις 5ο πεδιο ειναι 7 οπως ειπες κι εσυ.. Αρχική Δημοσίευση από erinys: Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αα μπορει να γινει και αυτο δηλαδη? Αυτο ειναι η αληθεια πως δεν το ηξερα.. Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:57 Η Devina έγραψε: #86 25-03-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: μάθημα επιλογής είναι το αοθ πληροφορική και λοιπά... την στατιστική την επιλέγεις.. Click για ανάπτυξη... Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Anyway, και εγω θα παρω 5ο πεδιο,αν και ειμαι θεωρητικη κατευθυνση.. Τωρα για το Α.Ο.Θ δεν πιστευω πως ειναι κατι το δυσκολο,ενα βιβλιαρακι ειναι 30-40 σελιδων.. Ειμαι και θεωρητικη οποτε ειναι οτι πιο ευκολο για μενα να το μαθω ολο απ'εξω Οσο για τη Στατιστικη,κραταω τις επιφυλαξεις μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2009 στις 18:53 Η erinys έγραψε: #83 21-03-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:25 Η Kotatsuneko: #84 23-03-09 00:25 Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Angelique.: #85 23-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Click για ανάπτυξη... yeap:iagree: Ισχυει για το 5ο πεδιο αυτο,που με ενδιαφερει κιολας.. Στο τελος τα μαθηματα που δινεις αν επιλεξεις 5ο πεδιο ειναι 7 οπως ειπες κι εσυ.. Αρχική Δημοσίευση από erinys: Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αα μπορει να γινει και αυτο δηλαδη? Αυτο ειναι η αληθεια πως δεν το ηξερα.. Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:57 Η Devina έγραψε: #86 25-03-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Eγω ξερω πως Α.Ο.Θ. και Στατιστικη πανε μαζι ρε παιδια Click για ανάπτυξη... Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:25 Η Kotatsuneko: #84 23-03-09 00:25 Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Angelique.: #85 23-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Click για ανάπτυξη... yeap:iagree: Ισχυει για το 5ο πεδιο αυτο,που με ενδιαφερει κιολας.. Στο τελος τα μαθηματα που δινεις αν επιλεξεις 5ο πεδιο ειναι 7 οπως ειπες κι εσυ.. Αρχική Δημοσίευση από erinys: Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αα μπορει να γινει και αυτο δηλαδη? Αυτο ειναι η αληθεια πως δεν το ηξερα.. Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:57 Η Devina έγραψε: #86 25-03-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Angelique.: #85 23-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Click για ανάπτυξη... yeap:iagree: Ισχυει για το 5ο πεδιο αυτο,που με ενδιαφερει κιολας.. Στο τελος τα μαθηματα που δινεις αν επιλεξεις 5ο πεδιο ειναι 7 οπως ειπες κι εσυ.. Αρχική Δημοσίευση από erinys: Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αα μπορει να γινει και αυτο δηλαδη? Αυτο ειναι η αληθεια πως δεν το ηξερα.. Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:57 Η Devina έγραψε: #86 25-03-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Click για ανάπτυξη... yeap:iagree: Ισχυει για το 5ο πεδιο αυτο,που με ενδιαφερει κιολας.. Στο τελος τα μαθηματα που δινεις αν επιλεξεις 5ο πεδιο ειναι 7 οπως ειπες κι εσυ.. Αρχική Δημοσίευση από erinys: Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αα μπορει να γινει και αυτο δηλαδη? Αυτο ειναι η αληθεια πως δεν το ηξερα.. Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πάλι δεν κατάλαβα.... Crook!!!!! Βοήθεια! Click για ανάπτυξη... Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:57 Η Devina έγραψε: #86 25-03-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erinys: Απλα αν παρεις Α.Ο.Θ ειναι υποχρεωτικο να παρεις και Στατιστικη.(7μαθηματα) Μπορεις να παρεις την Στατιστικη μονη της,σαν μαθημα γενικης. Click για ανάπτυξη... Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:55 Η erinys έγραψε: #87 26-03-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Αυτό με την Στατιστική αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά τα μαθηματικά που παίρνεις έτσι; Δηλαδή όχι κάποιο άλλο μάθημα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Είναι τα μαθηματικα γενικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 12:21 Η Kotatsuneko: #88 28-03-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τι δεν καταλαβες παλι εσυ? Click για ανάπτυξη... Η ΑΟΘ είναι μαζί με τα μαθηματικά γενικής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η Rania. έγραψε: #89 28-03-09 14:26 Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για 5ο πεδιο παιρνεις ως πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης και τις αρχες οικονομικης θεωριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:44 Ο Alexander_P: #90 01-04-09 13:44 θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας και εγώ με την σειρά μου..... αυτη η σχολική χρονια περνάει παλι και αρχίζουνε τα θερινά..... το κακό είναι πως δεν ξέρω πιο μάθημα επιλόγής να δηλώσω στις πανελλήνιες.... Φυσική ΓΠ ή Μαθηματικά ΓΠ????? εσείς τι μου προτείνετε??ακούω συνεχώς "πάρε μαθηματικά γράφεις 20αρι και εξάλλου μοιάζουνε με αυτα της κατεύθυνσης" αλλα για Φυσική ΓΠ δν έχει πιάσει κάτι το αυτί μου....αυτό για τα μαθηματικά ισχυεί?? ΥΣ::Μπορώ να πω πως έχω μια "ιδιαίτερη" σχέση με την Φυσική αφου το τμήμα του Φυσικού ΑΠΘ αποτελεί την δευτερη επιλογή μου προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:53 Η Rania. έγραψε: #91 01-04-09 13:53 Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω λεω να περιμενεις λιγο να τα γνωρισεις απο κοντα και τα δυο μαθηματα. Αυτο για τα μαθηματικα ΓΠ το εχω ακουσει κι εγω, οτι δηλαδη πιανεις ευκολα βαθμο εκει. Για φυσικη δεν εχω ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 13:56 Ο Alexander_P: #92 01-04-09 13:56 το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πρόβλημα είναι πως θα χρειαστεί να επιλέξω από τωρα το μαθημα αυτο διοτι θα πρέπει να κάνω και τα αντίστοιχα μαθηματα στα θερινα....αν το αφησω στο φλου τότε ισως να κάνω λάθος επιλογη.....και να μου κοστίσει βαθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η Rania. έγραψε: #93 01-04-09 14:02 Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πφφ τι να σου πω, εγω μαθηματικα ΓΠ θα παρω επειδη εχω επιλεξει και ΑΟΘ. Αλλα και να μην ειχα το ΑΟΘ νομιζω παλι το ιδιο θα επαιρνα. Φυσικη γενικης παιδειας δεν παιζει να παιρνουν πανω απο 5-6 ατομα σε καθε σχολειο.:p Γενικα δεν το προτιμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexander_P Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 14:06 Ο Alexander_P: #94 01-04-09 14:06 ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αυτο είναι γεγονός.....αλλα μπορώ να πω...πως τα μαθηματικά τα φοβάμαι λίγο...παρόλο που πετυχαίνω 90/100 οταν γράφουμε και Γ λυκείου και Β' Λυκείου..... φυσική όμως...100αρια...οπώς και να'χει....εσείς συνεχίστε να μου λέτε τις γνώμες σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:15 Η helena_16_kolin: #95 01-04-09 21:15 Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν σε ενδιαφέρει να δώσεις ΑΟΘ στις Πανελλαδικές εγώ προτείνω να διαλέξεις το "Πολυμέσα Δίκτυα" Πληροφορική δηλάδη....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 21:27 Η Rania. έγραψε: #96 01-04-09 21:27 Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για πανελλαδικως εξεταζομενο μαθημα επιλογης λεει ντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helena_16_kolin Νεοφερμένο μέλος Η helena_16_kolin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:20 Η helena_16_kolin: #97 02-04-09 12:20 Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού λες για Πανελλαδικώς εξεταζόμενο νομίζω ότι το "Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικης" είναι ότι πρέπει...και από ότι λένε είναι κ πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naty_chem Νεοφερμένο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 18:11 Η naty_chem: #98 02-04-09 18:11 ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Circe kay ssalex eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ειναι χαζο να παρεις αοθ αν δεν θες 5ο? αν εισαι καλη στα μαθηματικα παρε μαθ.γενικης,μετα πολλοι παιρνουν βιολογια.....εγω παντως επειδη εχω κολλημα με την φυσικη 8α παρω φυσικη γενικης...το φοβαμαι λιγο βεβαια γτ δε το παιρνουν πολλοι...αλλα 8α δουμε....βασικα αν δεν 8ες να ανοι3εις πεδιο παρε οτι σε κανει να νιωθεις πιο σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:19 Ο Οδυσσέας έγραψε: #99 05-04-09 23:19 OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
OK.Mαλλον στο 3ο θα δηλωσω.ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karamaritsa008 Νεοφερμένο μέλος Η karamaritsa008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:53 Η karamaritsa008: #100 07-04-09 20:53 μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπορω να παρω σαν μαθημα επιλογης στην τριτη λυκειου την βιολογια απο τεχνολογικη κατευθυνση???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.