dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2015, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί.

Θέματα!
Απαντήσεις
Προηγούμενα μαθήματα:
[18/5/2015] Νεοελληνική Γλώσσα
[20/5/2015] Ιστορία Γενικής Παιδείας
[20/5/2015] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
[20/5/2015] Φυσική Γενικής Παιδείας
[20/5/2015] Βιολογία Γενικής Παιδείας
[22/5/2015] Βιολογία Κατεύθυνσης
[22/5/2015] Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
[22/5/2015] Χημεία - Βιοχημεία
[22/5/2015] Νεοελληνική Λογοτεχνία
[25/5/2015] Αρχαία Ελληνικά Κατεύθυνσης
[25/5/2015] Μαθηματικά Κατεύθυνσης
[27/5/2015] Λατινικά Κατεύθυνσης
[27/5/2015] Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον
[27/5/2015] Χημεία Κατεύθυνσης
[27/5/2015] Ηλεκτρολογία Κατεύθυνσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Τα θέματα!
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!
Libertus
Συντονιστής

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Το Β1α. είναι από εισαγωγή, ε; Γκρίνια που έχει να πέσει...![]()
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ.
Είναι από τα εισαγωγικά του Προσφυγικού νομίζω.
Πολλοί δε τα μαθαίνουν.
Τους ορεινούς και τη φεντερασιον τα εχουν ξεφτυλισει λιγο, ανα δεύτερη χρονιά!

Εγώ βέβαια είμαι της άποψης ότι Ιστορία όποιος διαβάζει γράφει. Γι' αυτό κι οι βαθμοί είτε είναι άριστοι, είτε χαμηλοί!
Οπως και να χει καλή επιτυχία στα παιδιά!
eduard
Νεοφερμένο μέλος

Το Β1α. είναι από εισαγωγή, ε; Γκρίνια που έχει να πέσει...![]()
Γιατί να πέσει γκρίνια; Επειδή πολλοί δεν διαβάζουν τις εισαγωγές; Φταίει το υπουργείο που τις βάζει;
Libertus
Συντονιστής

Γιατί πολλοί θεωρούν πως ό,τι θεωρούν ασήμαντο και δεν διαβάζουν, είναι απαράδεκτο να πέσει.Γιατί να πέσει γκρίνια; Επειδή πολλοί δεν διαβάζουν τις εισαγωγές; Φταίει το υπουργείο που τις βάζει;

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Γιατί πολλοί θεωρούν πως ό,τι θεωρούν ασήμαντο και δεν διαβάζουν, είναι απαράδεκτο να πέσει.![]()
Οταν έδινα θυμάμαι ήξερα όλο το βιβλιο νερό και κολλούσα σε αυτη την εισαγωγή. Ηταν το χειρότερό μου.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν παιδιά,εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους !
Χαλαρώστε τώρα και ευχαριστηθείτε το καλοκαιράκι

tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο Β2 ποία ήταν η απάντηση? ,έδινε η αδερφή μου και δεν είναι σίγουρη
Σελίδα 46: "Οι διαφορές...ταξικό περιεχόμενο"
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σελίδα 46: "Οι διαφορές...ταξικό περιεχόμενο"
οκ σε ευχαριστεί μου λέει

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή πάντα είμαι αντικειμενικός, χαρακτηρίζω τα σημερινά θέματα εύκολα και αναμενόμενα για τον καλά διαβασμένο μαθητή. Δε νομίζω ότι κάποιος μαθητής δυσκολεύτηκε, καθώς δεν έκρυβαν παγίδες και ο καλά προετοιμασμένος μαθητής ήταν σε θέση να απαντήσει με άνεση σε όλα τα θέματα μέσα στον ενδεδειγμένο χρόνο. Οι πηγές ήταν διαχειρίσιμες, καθώς ο λόγος ήταν αρκετά οικείος στον μέσο μαθητή και δεν υπήρχαν πολλές δυσκολίες στην κατανόηση του νοήματος της κάθε πηγής. Γενικά πιστεύω ότι τα θέματα ενδείκνυντο για επίπεδο πανελληνίων, έχοντας σαφή δομή και διαβάθμιση στη δυσκολία τους.
Κατά τα άλλα, εγώ δεν τα πήγα καλά. Το προσφυγικό και το κρητικό ήταν τα κεφάλαια που ήξερα λιγότερο καλά από όλο το βιβλίο (ακόμη κλαίω τις μέρες που ασχολήθηκα με το 2ο κεφάλαιο και εν τέλει δεν έπεσε τίποτα από 'κει, πέραν μίας σκατούλας 4 σειρών

Guest 824270
Επισκέπτης

jj γιατι;

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε με την ιστορία, οπότε τώρα θα πρέπει να αποδεχτώ τις συνέπειες. Ό,τι και να λέμε τώρα, το γραπτό έχει ήδη παραδοθεί και από εβδομάδα θα ξεκινήσει η βαθμολόγησή του. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με την κακή μου επίδοση στην ιστορία, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να αποβάλω την πικρία μου, σκεπτόμενος θετικάjj γιατι;![]()

Ευχαριστώ πολύ, Μαρία!jj καλή σου επιτυχία! Σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις;

Θέλω Αγγλική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα περάσω

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω Αγγλική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη
ναι ναι, εμας της αθηνας μας σνομπαρεις

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία επιλογή, μπράβο σου!Θέλω Αγγλική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα περάσω![]()

Αισιόδοξος να είσαι!!

Quintus Mucius
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.