arisdim Νεοφερμένο μέλος Ο arisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:47 Ο arisdim έγραψε: #21 29-05-08 12:47 https://sup.kathimerini.gr/xtra/media/files/kathimerini/pdf/sxoliophysicsthetikistechn08.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:47 Ο nick29 έγραψε: #22 29-05-08 12:47 Πολύ εύκολα μου φάνηκαν τα θέματα. Νομίζω ότι έχω γράψει 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:47 Ο san_zoulapi: #23 29-05-08 12:47 Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο andreas157: #24 29-05-08 12:49 το πρώτο σ-λ έκανα λάθος...τι βάλανε εκεί ρε...την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας... στο 3ο θέμα έκανα 0,2*0,2=0.4 μαγικό ε? και κατα συνέπεια η στοφορμη μου βγήκε 4. τα άλλα σωστά. πόσο λέτε να μου κόψουν απο αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο PIL έγραψε: #25 29-05-08 12:49 Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Krou έγραψε: #26 29-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://sup.kathimerini.gr/xtra/media/files/kathimerini/pdf/sxoliophysicsthetikistechn08.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:47 Ο nick29 έγραψε: #22 29-05-08 12:47 Πολύ εύκολα μου φάνηκαν τα θέματα. Νομίζω ότι έχω γράψει 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:47 Ο san_zoulapi: #23 29-05-08 12:47 Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο andreas157: #24 29-05-08 12:49 το πρώτο σ-λ έκανα λάθος...τι βάλανε εκεί ρε...την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας... στο 3ο θέμα έκανα 0,2*0,2=0.4 μαγικό ε? και κατα συνέπεια η στοφορμη μου βγήκε 4. τα άλλα σωστά. πόσο λέτε να μου κόψουν απο αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο PIL έγραψε: #25 29-05-08 12:49 Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Krou έγραψε: #26 29-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ εύκολα μου φάνηκαν τα θέματα. Νομίζω ότι έχω γράψει 100! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:47 Ο san_zoulapi: #23 29-05-08 12:47 Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο andreas157: #24 29-05-08 12:49 το πρώτο σ-λ έκανα λάθος...τι βάλανε εκεί ρε...την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας... στο 3ο θέμα έκανα 0,2*0,2=0.4 μαγικό ε? και κατα συνέπεια η στοφορμη μου βγήκε 4. τα άλλα σωστά. πόσο λέτε να μου κόψουν απο αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο PIL έγραψε: #25 29-05-08 12:49 Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Krou έγραψε: #26 29-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο andreas157: #24 29-05-08 12:49 το πρώτο σ-λ έκανα λάθος...τι βάλανε εκεί ρε...την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας... στο 3ο θέμα έκανα 0,2*0,2=0.4 μαγικό ε? και κατα συνέπεια η στοφορμη μου βγήκε 4. τα άλλα σωστά. πόσο λέτε να μου κόψουν απο αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο PIL έγραψε: #25 29-05-08 12:49 Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Krou έγραψε: #26 29-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πρώτο σ-λ έκανα λάθος...τι βάλανε εκεί ρε...την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας... στο 3ο θέμα έκανα 0,2*0,2=0.4 μαγικό ε? και κατα συνέπεια η στοφορμη μου βγήκε 4. τα άλλα σωστά. πόσο λέτε να μου κόψουν απο αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο PIL έγραψε: #25 29-05-08 12:49 Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Krou έγραψε: #26 29-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Krou έγραψε: #26 29-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Εγω παλι νομιζω πως ηταν μεγαλη ευκαιρια για οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα! Καλα για τις διευκρινισεις.. πραγματικα ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michkal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο michkal έγραψε: #27 29-05-08 12:51 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnaCroN Νεοφερμένο μέλος Ο AnaCroN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:51 Ο AnaCroN έγραψε: #28 29-05-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Ολα καλα και εγω παιδια μαλλον 100..Νομιζω πως τα θεματα ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευκολα και αδικηθηκαν οσοι ηταν αψογα περοετοιμασμενοι για οτιδηποτε...Επισης νομιζω οτι δεν δοθηκε η παραμικρη ευκαιρια σε οσους ναυαγισαν στα μαθηματικα να μειωσουν το κακο....Τελος παντων ολα καλα.. Αυτο που εχω να τονισω παντως ειναι οτι η διευκρυνηση τα εσπασε!!!! Ποιον κοροϊδευετε ρε????????? Τα εκαναν σκατα χθες στιν βιολογια και σημερα δινουν τετοιες διευκρινησεις...ΤΙ να πεις Click για ανάπτυξη... Και φυσικά μην περιμένετε καμια δραματική πτώση των βάσεων μετά τα σημερινά "ξεφτιλίκια" Τσάμπα διάβασμα απλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:52 Ο san_zoulapi: #29 29-05-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Ε,θα σου κοψουν σιγουρα στο 4α...Τωρα στα αλλα δε νομιζω,μια φορα κοβουν οχι συνεχως...Καλα βρε παιδι μου,και δε σε παραξενεψαν οι τεραστιες αποστασεις και το περιεργο ποσοστο??? Α,οι διευκρινισεις δεν ηταν πολυ χαζες?Εμενα μου φανηκε οτι φοβουνται τα λαθη τους.....Και εμμεσα παραδεχτηκαν το λαθος της βιολογιαςΑπ'οσο εμαθα εστειλαν και στα Αρχαια!!!:!: Click για ανάπτυξη... Αυτο ακριβως....Εντωμεταξυ αποσο ακουσα αρχαια ηταν νορμαλ τα θεματα..ΔΕν παιζονται οι τυποι. Ολο το παιδαγωγικο θα γεμισει θεωρητικους του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο PIL έγραψε: #30 29-05-08 12:53 Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο san_zoulapi: #31 29-05-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από michkal: 100 και σημερα ηλεκτρολογων ερχομαι Click για ανάπτυξη... Ωραιος αντε συμφοιτηταριο του χρονου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:53 Ο Orlando έγραψε: #32 29-05-08 12:53 Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο demerlad έγραψε: #33 29-05-08 12:57 Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα εγραψα ολα σωστα Ελεος στη φυσικη που ελεγα με ενα 18 το πολυ ειμαι οκ...Μονο ενα λαθακι αριθμητικο εκανα στην προσθεση (θεμα 3α) αλλα ο τυπος ειναι μια χαρα !!!! Αντε να καλυψουμε λιγο τα μαθηματικα... Παντως πολυ ευκολα ηταν τα θεματα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi Νεοφερμένο μέλος Ο san_zoulapi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 12:57 Ο san_zoulapi: #34 29-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Γελια μας επιασαν στην ταξηΑφου μας εγινε και παρατηρησηΚαι 100 παντως να μην ειναι παιδια,98-99 στανταρ(το λεω μηπως πεσετε σε κανεναν ψειρα φυσικο)Εγω επειδη το φοβομουν αυτο,τα ανελυσα μεχρι αηδιαςΑφου η επιτηρητρια(ενα μωρο....) μου ειπε και μπραβοΕγω τι να απαντουσα? Click για ανάπτυξη... Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnight_talker Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο midnight_talker: #35 29-05-08 13:00 Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θεωρώ ότι 1ο 2ο ήταν τσιμπημένα αρκετά...3ο 4ο ευκολα.. Παρ'όλ'αυτά ...δεν έγραψα!!! Διάφορα έγιναν δεν θελω να δωσω και πολύ σημασία πάντως εμεινα πισω στα μορια...Γ@μώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ulysses21 Νεοφερμένο μέλος Ο ulysses21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο ulysses21: #36 29-05-08 13:00 παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheTr00p3r Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο TheTr00p3r: #37 29-05-08 13:04 Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός από αυτό με τη στροφορμή της Γης και μια απίστευτη βλακεία στο 4γ (έβαλα N=m αντί για N=m*g) τα άλλα είναι σωστά, τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Κάτω από 19 με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Orlando έγραψε: #38 29-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Εγω στο 4ο θεμα εγραψα στον τυπο του ν1' μ2-μ1 αντι για μ1-μ2 και μου βγηκαν τα 3 ερωτηματα λαθος αποτελεσμα...το σκεπτικο ομως ειναι σωστο...απλα εχασα το προσημο και μου βγηκαν λαθος...ποσο λετε να μου κοψουν??Απαντηστε σας παρακαλω μ'εχει πιασει τρελο αγχος! Click για ανάπτυξη... Απαντηστε σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:04 Ο Scandal έγραψε: #39 29-05-08 13:04 Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είπα να το διακινδυνεύσω και να μη διαβάσω Στερεό-Κρούσεις (τα οποία πέφτουν συνήθως 4ο θέμα) και μπήκε στερεό στο 3ο. Αρχική Δημοσίευση από ulysses21: παιδια τα θεματα πιστευω ηταν γελια για τους προετοιμασμενους μαθητες...... και ομως τα καταφερα και εκανα λαθος στην πραξη με τις μαζες ενω εχω λυσει 30 ολοιδια θεματα..απαραδεκτος δεν το πιστευω αυτο π εκανα πραγματικα.. να ξες κατι κ να μην το γραφεις?για τα..... πιστευω εσεις να τα πηγατε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Αν δεν είσαι μαθητής, Pls άλλαξε το πεδίο "Ιδιότητα" από εδώ. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 13:07 Ο PIL έγραψε: #40 29-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από san_zoulapi: Οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα Τωρα που το λες μαλλον για 99 παω...Στο αποτελεσμα του acm εβαλα στο αποτελεσμα m/s αντι για s τετραγωνο.... Click για ανάπτυξη... Ασε ασε,και μου επιασε και τη συζητησηΜε ρωτησε αν ειμαι σημαιοφορος?Σκεφτηκα ενα προστυχο() αλλα δεν το ρισκαρα....Κρατουσε το γραπτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.