Ανοιξα το θεμα περιμενοντας να δω αντιδρασεις σαν αυτες στη Φυσικη, και μου εκανε εντυπωση που δεν ειδα (τοσες)..
Δεν θα μπω στο τρυπακι σε αυτο το μαθημα, να σχολιασω την δυσκολια (στα επομενα δυο ίσως

)..
Πάντα μου αρεσαν μιγαδικοι και παραγωγοι, οποτε μου αρεσαν αρκετα τα θεματα β και γ (αν θυμομουνα μεθοδολογιες και τετοια πιθανοτατα θα τα βγαζα και τωρα αλλα το χω ξεχασει το σπορ..!)
Οσο για το θεμα Δ, εδω περσι δεν ηξερα καλα τα ολοκληρωματα, αρα φετος δεν εχω καμια αποψη.. Φαινεται ψαρωτικο παντως (οπως και τα περισσοτερα αντιστοιχα Δ βεβαια..)
(Ελπίζω να μην πολλα χασατε μορια λογω αγχους-χρονου-ψαρωματος)
Συγχαρητηρια σε οσους γραψατε πανω απο 18 (παντα θαυμαζα τετοια ατομα), και οσοι γραψατε χειροτερα, καντε καλη προσπαθεια οι μεν τεχνολογικοι να μαζεψετε οσα περισσοτερα μορια γινεται σε δυο "σιγουρα" για τους περισσοτερους σας μαθηματα, και οι μεν θετικοι.. (δεν ξερω για τους θετικους, δεν ημουνα!), καλη συνεχεια και σε εσας.
Edit:
Επαναλαμβανω, οτι σαν εικονα μην παιρνετε τις δημοσκοπησεις του ischool, γιατι δεν εχουν και το πιο αξιοπιστο "δειγμα".
Απο φιλους σας, και απο τις φατσες που βλεπετε φευγοντας απο το σχολειο να βγαζετε συμπερασμα