Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ αλλά όσον αφορά την ορθότητα ή όχι της χρήσης πινάκων έχω να προσθέσω το εξής:
- Ως γνωστό, στον αλγόριθμο ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩΜΕ διαστάσεις πίνακα.
- Το Ν (που ήταν το πλήθος των μαθητών-αθλητών) ΔΕΝ καθορίζει απαραίτητα τη διάσταση των πινάκων, δηλαδή:
έχουμε κάμποσους μαθητές-αθλητές στο μήκος. ΠΟΣΟΙ θελετε να είναι (Ν); 1000; 10000;;;; Ε λοιπόν εγώ ορίζω τη διάσταση των πινάκων μου (στο μυαλό μου, γιατί ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΩ) σε 20000, από την αρχή της .... σκέψης μου. Ούτε στους Ολυμπιακούς δεν έχουμε 20000 αθλητές σε ένα άθλημα, οπότε η διάσταση αυτή μας ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτό, "κύριοι" (ο θεός να σας κάνει) της επιτροπής, ώστε να μου απαγορέψετε τον πίνακα; ΟΧΙ.Είπα εγώ πουθενά ότι δέσμευσα δυναμικα τις θέσεις μνήμης; ΟΧΙ.
Το μόνο που μπορούν να πουν είναι περι άσκοπης χρήσης θέσεων μνήμης, αλλά εγώ σαν καθηγητής ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ για τη βαθμολόγηση του θέματος

. Γι'αυτό και σας αγνόησα κύριοι και καλώ και κάθε άλλο βαθμολογητή να κάνει το ίδιο.
Δεν μπορεί κάμποσοι ηλίθιοι ανεγκέφαλοι που προφανώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΠΟΤΕ να βγάζουν το μισό ασκησιολόγιο που κυκλοφορεί σε βοηθήματα, ιντερνετ, προσωπικές ασκήσεις καθηγητών, λανθασμένο.
Η επιτροπή οφείλει να παραιτηθεί, η υπουργός που την διόρισε το ίδιο, να ξαναβαθμολογηθούν τα θέματα των Φ.Α. που τους κόπηκαν μονάδες και στα βαθμολογικά να μην λάβουν την υπόδειξη υπόψη τους. Είναι αντιεπιστημονική και λανθασμένη. Τέλος.