panosmalko
Νεοφερμένο μέλος

Ρε παιδιά, τόσοι πολλοί μπερδεύτηκαν με αυτό το σλ;
δηστυχως...
το σωστό-λάθος με τη γαμημένη κωδικοποίηση. ας κλάψω :/
80 μορια..δεν ειναι τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria-happy4ever
Νεοφερμένο μέλος

δηστυχως...
80 μορια..δεν ειναι τιποτα![]()
μην παίζεις με τον καημό μου μπειμπι :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosmalko
Νεοφερμένο μέλος

μην παίζεις με τον καημό μου μπειμπι :p
κι εγω αυτο τον καημο εχω αλλα ο χρονος δε γυριζει πισω ..οποτε σκεφτομαστε ΘΕΤΙΚΑ

ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδιά, τόσοι πολλοί μπερδεύτηκαν με αυτό το σλ;
Εγω στο ειπα οτι θα μπερδευτουν! οτι ηταν παγιδα!!!
ria-happy4ever
Νεοφερμένο μέλος

κι εγω αυτο τον καημο εχω αλλα ο χρονος δε γυριζει πισω ..οποτε σκεφτομαστε ΘΕΤΙΚΑ![]()
αν έχεις γράψει τα υπόλοιπα... σιγά 96
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι πολυ παγιδα...απλα καποιοι ειναι τοσο προβατα που μονο παπαγαλισαν χωρις να κατανοησουν βασικα πραγματα.
Ρε αφου δεν δινεις καν πανελληνιες ρε χα0χα0χ0α0χα0χ0
panosmalko
Νεοφερμένο μέλος

ναι πολυ παγιδα...απλα καποιοι ειναι τοσο προβατα που μονο παπαγαλισαν χωρις να κατανοησουν βασικα πραγματα.
αλλο να κατανοησεις κατι και αλλο να μπερδευτεις σ ενα σωστο λαθος επειδη ηταν παγιδα

ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ πήγα να την πατήσω με το Σ/Λ το ε με την κωδικοποίηση και μετά όταν συνειδητοποίησα το λάθος μου είπα πάλι καλά που το είδα γιατί θα κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο.Πολλοί την πάτησαν πάντως και με το Σ/Λ και με το Β3.β που είναι βλακεία γιατί χάνεις το άριστα , έχοντας διαβάσει τέλεια το βιβλίο..
Με λιγα λογια ολοι ετσι εχασαν, απο το β3β και μερικοι απο το Σ/Λ με την κωδικοποιηση, που ευτηχως εμεις το διορθωσαμε

ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Πάντως οι φίλοι που παρακολουθούσαν χθες το topic του ΑΟΔΕ, δε πρέπει να είναι δυσαρεστημένοι. Ένα sos έδωσα και έπεσε, απλά περίμενα να έχει περισσότερες μονάδες.
Γενικά, θεωρώ ότι τα θέματα ήταν τέτοια που θα μπορούσαν να δώσουν εύκολα ένα μεγάλο βαθμό.
Καλή επιτυχία στη συνέχεια σε όλους
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Σ/Λ που "παγίδεψε" αρκετούς ήταν από ορισμό γραμμένο με έντονο χρώμα. Μπορεί στα υπόλοιπα κάποιος να μη δώσει λεπτομερή σημασία, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είστε πολύ προσεκτικοί.
Πάντως οι φίλοι που παρακολουθούσαν χθες το topic του ΑΟΔΕ, δε πρέπει να είναι δυσαρεστημένοι. Ένα sos έδωσα και έπεσε, απλά περίμενα να έχει περισσότερες μονάδες.
Γενικά, θεωρώ ότι τα θέματα ήταν τέτοια που θα μπορούσαν να δώσουν εύκολα ένα μεγάλο βαθμό.
Καλησπέρα σας κύριε! εγώ τν fayol και το τελευταιο θέμα τα έφραψα με δικά μου λόγια (γιατί κολλήσα

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Σ/Λ που "παγίδεψε" αρκετούς ήταν από ορισμό γραμμένο με έντονο χρώμα. Μπορεί στα υπόλοιπα κάποιος να μη δώσει λεπτομερή σημασία, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είστε πολύ προσεκτικοί.
Να 'στε καλά , και ευχαριστούμε για το σος

Itach1
Διάσημο μέλος

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι συγκεκριμένος, δηλαδή δε μπορώ να εκτιμήσω με μεγάλη προσέγγιση μόνο με όσα αναφέρεις. Αν , όπως λες, έχεις γράψει τα βασικά σημεία, θα πάρεις κάποιες μονάδες αλλά πόσες δε μπορώ να σου πω.Καλησπέρα σας κύριε! εγώ τν fayol και το τελευταιο θέμα τα έφραψα με δικά μου λόγια (γιατί κολλήσαπαρόλα αυτα τα χρησιμα στοιχεια της καθε απαντησης ηταν μεσα απο το βιβλιο) λέτε να μ κόψουν πολύ ? σας ρωτάω λογω πείρας!!
PanahtIstratis
Νεοφερμένο μέλος

Έπεσα μεγαλοπρεπώς και στην παγίδα στο Σ/Λ, οπότε εκεί στο 18-19 περιμένω κι εγώ,όχι πως με χαλά και ιδιάιτερα, αφού έγραψα και καλά Μαθ.Γεν.
Αχ αυτά τα Βιαστικά Συμπεράσματα

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Ακριβως ,και η μαλακια ειναι οτι στα θετικα μαθηματα οσο και να διαβαζεις υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην γραψεις οσο θα ηθελες δηλαδη απο σκατα μεχρι μετρια. Το Α.Ο.Δ.Ε ειναι στανταρ 20αρι η 18.5+ μαθημα αν βεβαια το διαβαζεις.Ολοι θα εγραψαν πανω απο 18.Εγω δεν το διαβασα ποτε μονο αυτες τις δυο μερες και απο κολοφαρδια μπορει να πιασω ενα 15.Νομιζω βεβαια οτι δεν εχει μεγαλη βαρυτητα (μονο στο 5ο νομιζω εχει) αλλα δεν πειραζει τζμπα μορια.δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθονται τα παιδιά και διαβάζουν φυσικές για να κάνουν ένα 14-15 και παραμελούν αυτό το μάθημα που είναι σίγουρο 20ρι.
Καλώς ή κακώς αν δεν έχεις βάσεις στην φυσική δύσκολα γράφεις καλά εδώ ο καθένας μπορει να γράψει 20 άνετα.
Στο τελευτεο θεμα χαχα αυτοσχεδιασα.Ο βαθμολογητης θα λεει οτι γραφω εκθεση και οχι αοδε χαχα οτι πιασω ετσι και αλλιως ενα 6 χιλιαρικα θελω.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το αοδε δεν είναι μάθημα βάρύτητας για κανένα πεδίο(στο 5ο είναι αοθ,στατιστική) αλλά δεν παύει να είναι ένα μάθημα από τα 6(ή 7) και το άριστα σε βοηθά πάντα(ανεξαρτήτως μαθήματος).Ακριβως ,και η μαλακια ειναι οτι στα θετικα μαθηματα οσο και να διαβαζεις υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην γραψεις οσο θα ηθελες δηλαδη απο σκατα μεχρι μετρια. Το Α.Ο.Δ.Ε ειναι στανταρ 20αρι η 18.5+ μαθημα αν βεβαια το διαβαζεις.Ολοι θα εγραψαν πανω απο 18.Εγω δεν το διαβασα ποτε μονο αυτες τις δυο μερες και απο κολοφαρδια μπορει να πιασω ενα 15.Νομιζω βεβαια οτι δεν εχει μεγαλη βαρυτητα (μονο στο 5ο νομιζω εχει) αλλα δεν πειραζει τζμπα μορια.
Στο τελευτεο θεμα χαχα αυτοσχεδιασα.Ο βαθμολογητης θα λεει οτι γραφω εκθεση και οχι αοδε χαχα οτι πιασω ετσι και αλλιως ενα 6 χιλιαρικα θελω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.