valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2020 στις 14:58 Ο valantis21: #21 24-06-20 14:58 τωρα όλα θα φανούν στο αποτέλεσμα παιδιά σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε..Κάθε επιτυχία στον καθέναν.Σήμερα αρχίζει το καλοκαίρι για μας της θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2020 στις 15:12 Η Ermioni89: #22 24-06-20 15:12 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: Στο δ ηθελε και το κομματι για την ναυτιλια εκει που λεει συνθηκη του κιουτσουκ καιναρτζη? γιατι εγω το εβαλα Click για ανάπτυξη... Πάντως, στο σχολείο μας έλεγαν πως σε τέτοια περίπτωση όπως η δική σου, το γράφεις αυτό που ταιριάζει, αλλά δεν το εμβαθύνεις πολύ, με το σκεπτικό μη ξεκινήσεις να αναλύεις κάτι άλλο από το ερώτημα. Δεν το έβαλα γιατί δεν το θυμόμουν εκείνη τη στιγμή, ήμουν τσιμα τσιμα στο χρόνο. Βέβαια, νομίζω ότι ανέφερα κάτι από άλλο κεφάλαιο, από αυτά που ζητούσαν, αλλά τέλος πάντων, δεν με πολύ νοιάζει τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serotonin Νεοφερμένο μέλος Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2020 στις 12:05 Η Serotonin: #23 25-06-20 12:05 Να πω και εγώ με την σειρά μου πώς πήγα! Τα θέματα ήταν ενταξει σε γενικές γραμμές (παραλείπω το γεγονός ότι ΔΕΝ έβαλαν τίποτα από προσφυγικό 19ου για να μην συγχυστώ πάλι χαχαχ) οι πηγές αρκετά εύκολες, μόνο το β2 με δυσκόλεψε αρκετά...και ο ορισμός των πεδινών που είχα σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορούσα να τον θυμηθώ οπότε το πάλεψα και το έγραψα τουλάχιστον όπως το θυμόμουν! Γενικά σε κάποια σημεία τα έγραψα με δικά μου λόγια αλλά φρόντισα όσο γίνεται να μη παραλείψω κάτι Στο μεταξύ το πήγα και σερί γιατί όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος και την αγωνία μου να τελειώσω οπότε ίσως και να μου βγήκε και η κούραση εκείνη την ώρα Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ν.Χ. Δραστήριο μέλος Ο Ν.Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 00:26 Ο Ν.Χ. έγραψε: #24 04-07-20 00:26 Τελικά και η Ιστορία φαίνεται να είναι ελαφρώς χειρότερη από πέρυσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΘανάσοςG4 Riaki28 Αριάνα123 SlimShady Danaida Dimitris9 KikiGr23 stefan uni77 ΨΑΡΑΚΙ1993 Tina02 Serotonin major1965 Alexandra17 Ifigenia Steffie88 efi25 Ermioni89 cynzp Έμμα Ststst02 valantis21 nicole1982 Thanos_D Φινεύς Viedo Αλκης Κ. Κλημεντίνη Scandal Ν.Χ. Blaky23 hirasawayui madeingreece eukleidhs1821 Aria34 olga123 the purge tsiobieman lenaki001 charmander gwgw_5 suaimhneas Markaf Rita Power-13 louminis Panagiotis849 Nefeli01 tasost Dimitris2001 SweetGirl Griff Lathy iason Makis7 jimis2001 Mr.Blonde Jocaste Pharmacist01 Natassa02 tymvorixos Arianara S3 PanosBat aekarare MarcoReus Memetchi jj! Kostakis45 Indiana Jones Elama On Peli χημεια4λαιφ Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τωρα όλα θα φανούν στο αποτέλεσμα παιδιά σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε..Κάθε επιτυχία στον καθέναν.Σήμερα αρχίζει το καλοκαίρι για μας της θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2020 στις 15:12 Η Ermioni89: #22 24-06-20 15:12 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: Στο δ ηθελε και το κομματι για την ναυτιλια εκει που λεει συνθηκη του κιουτσουκ καιναρτζη? γιατι εγω το εβαλα Click για ανάπτυξη... Πάντως, στο σχολείο μας έλεγαν πως σε τέτοια περίπτωση όπως η δική σου, το γράφεις αυτό που ταιριάζει, αλλά δεν το εμβαθύνεις πολύ, με το σκεπτικό μη ξεκινήσεις να αναλύεις κάτι άλλο από το ερώτημα. Δεν το έβαλα γιατί δεν το θυμόμουν εκείνη τη στιγμή, ήμουν τσιμα τσιμα στο χρόνο. Βέβαια, νομίζω ότι ανέφερα κάτι από άλλο κεφάλαιο, από αυτά που ζητούσαν, αλλά τέλος πάντων, δεν με πολύ νοιάζει τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serotonin Νεοφερμένο μέλος Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2020 στις 12:05 Η Serotonin: #23 25-06-20 12:05 Να πω και εγώ με την σειρά μου πώς πήγα! Τα θέματα ήταν ενταξει σε γενικές γραμμές (παραλείπω το γεγονός ότι ΔΕΝ έβαλαν τίποτα από προσφυγικό 19ου για να μην συγχυστώ πάλι χαχαχ) οι πηγές αρκετά εύκολες, μόνο το β2 με δυσκόλεψε αρκετά...και ο ορισμός των πεδινών που είχα σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορούσα να τον θυμηθώ οπότε το πάλεψα και το έγραψα τουλάχιστον όπως το θυμόμουν! Γενικά σε κάποια σημεία τα έγραψα με δικά μου λόγια αλλά φρόντισα όσο γίνεται να μη παραλείψω κάτι Στο μεταξύ το πήγα και σερί γιατί όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος και την αγωνία μου να τελειώσω οπότε ίσως και να μου βγήκε και η κούραση εκείνη την ώρα Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ν.Χ. Δραστήριο μέλος Ο Ν.Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 00:26 Ο Ν.Χ. έγραψε: #24 04-07-20 00:26 Τελικά και η Ιστορία φαίνεται να είναι ελαφρώς χειρότερη από πέρυσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΘανάσοςG4 Riaki28 Αριάνα123 SlimShady Danaida Dimitris9 KikiGr23 stefan uni77 ΨΑΡΑΚΙ1993 Tina02 Serotonin major1965 Alexandra17 Ifigenia Steffie88 efi25 Ermioni89 cynzp Έμμα Ststst02 valantis21 nicole1982 Thanos_D Φινεύς Viedo Αλκης Κ. Κλημεντίνη Scandal Ν.Χ. Blaky23 hirasawayui madeingreece eukleidhs1821 Aria34 olga123 the purge tsiobieman lenaki001 charmander gwgw_5 suaimhneas Markaf Rita Power-13 louminis Panagiotis849 Nefeli01 tasost Dimitris2001 SweetGirl Griff Lathy iason Makis7 jimis2001 Mr.Blonde Jocaste Pharmacist01 Natassa02 tymvorixos Arianara S3 PanosBat aekarare MarcoReus Memetchi jj! Kostakis45 Indiana Jones Elama On Peli χημεια4λαιφ Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από valantis21: Στο δ ηθελε και το κομματι για την ναυτιλια εκει που λεει συνθηκη του κιουτσουκ καιναρτζη? γιατι εγω το εβαλα Click για ανάπτυξη... Πάντως, στο σχολείο μας έλεγαν πως σε τέτοια περίπτωση όπως η δική σου, το γράφεις αυτό που ταιριάζει, αλλά δεν το εμβαθύνεις πολύ, με το σκεπτικό μη ξεκινήσεις να αναλύεις κάτι άλλο από το ερώτημα. Δεν το έβαλα γιατί δεν το θυμόμουν εκείνη τη στιγμή, ήμουν τσιμα τσιμα στο χρόνο. Βέβαια, νομίζω ότι ανέφερα κάτι από άλλο κεφάλαιο, από αυτά που ζητούσαν, αλλά τέλος πάντων, δεν με πολύ νοιάζει τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serotonin Νεοφερμένο μέλος Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2020 στις 12:05 Η Serotonin: #23 25-06-20 12:05 Να πω και εγώ με την σειρά μου πώς πήγα! Τα θέματα ήταν ενταξει σε γενικές γραμμές (παραλείπω το γεγονός ότι ΔΕΝ έβαλαν τίποτα από προσφυγικό 19ου για να μην συγχυστώ πάλι χαχαχ) οι πηγές αρκετά εύκολες, μόνο το β2 με δυσκόλεψε αρκετά...και ο ορισμός των πεδινών που είχα σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορούσα να τον θυμηθώ οπότε το πάλεψα και το έγραψα τουλάχιστον όπως το θυμόμουν! Γενικά σε κάποια σημεία τα έγραψα με δικά μου λόγια αλλά φρόντισα όσο γίνεται να μη παραλείψω κάτι Στο μεταξύ το πήγα και σερί γιατί όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος και την αγωνία μου να τελειώσω οπότε ίσως και να μου βγήκε και η κούραση εκείνη την ώρα Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ν.Χ. Δραστήριο μέλος Ο Ν.Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 00:26 Ο Ν.Χ. έγραψε: #24 04-07-20 00:26 Τελικά και η Ιστορία φαίνεται να είναι ελαφρώς χειρότερη από πέρυσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να πω και εγώ με την σειρά μου πώς πήγα! Τα θέματα ήταν ενταξει σε γενικές γραμμές (παραλείπω το γεγονός ότι ΔΕΝ έβαλαν τίποτα από προσφυγικό 19ου για να μην συγχυστώ πάλι χαχαχ) οι πηγές αρκετά εύκολες, μόνο το β2 με δυσκόλεψε αρκετά...και ο ορισμός των πεδινών που είχα σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορούσα να τον θυμηθώ οπότε το πάλεψα και το έγραψα τουλάχιστον όπως το θυμόμουν! Γενικά σε κάποια σημεία τα έγραψα με δικά μου λόγια αλλά φρόντισα όσο γίνεται να μη παραλείψω κάτι Στο μεταξύ το πήγα και σερί γιατί όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος και την αγωνία μου να τελειώσω οπότε ίσως και να μου βγήκε και η κούραση εκείνη την ώρα Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ν.Χ. Δραστήριο μέλος Ο Ν.Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 00:26 Ο Ν.Χ. έγραψε: #24 04-07-20 00:26 Τελικά και η Ιστορία φαίνεται να είναι ελαφρώς χειρότερη από πέρυσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελικά και η Ιστορία φαίνεται να είναι ελαφρώς χειρότερη από πέρυσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.