Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2012, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα ξεκλειδωθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής εξέτασης.
Καλή επιτυχία!

Δείτε τα Θέματα
Επίσημες Λύσεις
Προηγούμενα μαθήματα:
[21/5/2012] Νεοελληνική Γλώσσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Στο αρχικό πόστ του θέματος θα ανέβουν τα θέματα και μερικές προτεινόμενες λύσεις που θα κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι, δεν ήταν normal! Ήταν μακράν τα δυσκολότερα της τελευταίας 10ετίας, και δεν είμαι ο μόνος που το λέει...Εμένα νορμάλ μου φαίνονται. Ας μας πούνε καλύτερα και τα παιδιά που έδιναν.![]()
Παρ'αυτά, έγραψα πάρα πολύ καλά, μπορεί να έχω αγγίξει και το 100.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Όχι, δεν ήταν normal! Ήταν μακράν τα δυσκολότερα της τελευταίας 10ετίας, και δεν είμαι ο μόνος που το λέει...
Παρ'αυτά, έγραψα πάρα πολύ καλά, μπορεί να έχω αγγίξει και το 100.
Νομίζω πως δεν είχε κάτι το τραγικό, κάτι το παράξενο.

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είχε κάτι το τραγικό, απλά ήταν τα δυσκολότερα που έχουν πέσει. Επίσης, στην εκφώνηση (εκεί που έλεγε οτι το Rn αποδιεγείρεται κλπ κλπ) μπορούσες άνετα να μπερδευτείς. Απ'όσους γράφαμε στο σχολείο κι απ'τα παιδιά στο φροντιστήριο όλοι βρήκαν μεγάλο ζόρι.Νομίζω πως δεν είχε κάτι το τραγικό, κάτι το παράξενο.Βέβαια εγώ μιλάω και από την απ'έξω, εσείς που δίνατε ξέρετε καλύτερα!!
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν είχε κάτι το τραγικό, απλά ήταν τα δυσκολότερα που έχουν πέσει. Επίσης, στην εκφώνηση (εκεί που έλεγε οτι το Rn αποδιεγείρεται κλπ κλπ) μπορούσες άνετα να μπερδευτείς. Απ'όσους γράφαμε στο σχολείο κι απ'τα παιδιά στο φροντιστήριο όλοι βρήκαν μεγάλο ζόρι.
Σημασία έχει ότι έγραψες καλά! Εύχομαι 100σταράκι! Καλή επιτυχία και στα άλλα!!

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μια ερώτηση! Στο Δ4 την ενέργεια ιοντισμού την ονόμασα Εδιεγ, λές να κόψουν τίποτα; -.-
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!
Και μια ερώτηση! Στο Δ4 την ενέργεια ιοντισμού την ονόμασα Εδιεγ, λές να κόψουν τίποτα; -.-
Εγώ σε ένα καλό γραπτό δε θα έκοβα. Απλά αν θες χοντρικά χοντρικά υπολόγιζε 1 μόριο (αφού το θέμα έπιανε 7). Το είπες στο φροντιστήριο;
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

PSholic_xD
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν,πρώτα από όλα στο Γ1 μου ξέφυγε ένα μηδενικό στις πράξεις με τις δυνάμεις οπότε έβγαλα αποτέλεσμα 1250 αντί για 12500,με αποτέλεσμα να μου βγεί με λιγότερο μηδενικό και η απάντηση στο Γ3.
Στο Δ,όλα καλά και όλα ωραία,έχω λύσει τα πάντα,και πάω και δικαιολογώ το Δ4 λέγοντας οτι το φωτόνιο ευθύνεται ΚΑΙ για τους 2000 ιονισμούς,ενώ ουσιαστικά ιονίζει 1 και τα υπόλοιπα 1999 ιονίζονται από το κινούμενο ηλεκτρόνιο (αυτό που πήρε την ενέργεια του φωτονίου!).
Προσωπικά είμαι απογοητευμένος και έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να ξαναδώσω!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο Α.3. τι βάλατε; Την α επιλογή που έλεγε: "το α και το β" ή την γ επιλογή "μόνο το α" ;
Θάλεια
Διάσημο μέλος

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο το α, είναι το μόνο ιον με ένα ηλεκτρόνιο, άρα υδρογονοειδές..Μιλάμε πολύ κλάμα σήμερα.
Στο Α.3. τι βάλατε; Την α επιλογή που έλεγε: "το α και το β" ή την γ επιλογή "μόνο το α" ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.