Θέλω κάποιος να m πει..αν το υπόλοιπο ύφος της έκθεσης δη μοιάζει τόσο με άρθρο [ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΒΑΛΑ ΑΡΘΡΟ] ποσο παίζει να m κόψουν στα 100?η στα 20 ..
anyway,καλή επιτυχία στα υπόλοιπα μάθημα guys!θα σκίσουμε βιολογία,maths η φυσική gen!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εαυτο μου...
το κειμενο ηταν αγγουρι...μπορουσες ευκολα να πλατιασει κανεις κ να γραψει οτι του κατεβαινε..ευτυχως τα πηγα αρκετα καλα κ μου βγηκε μεσα στα ορια
οι ασκησεις ηταν αρκετα ευκολες...ειχα προετοιμαστει για πλ δυσκολοτερα....
οσο για το θεμα της εκθεσης??εδω ημουν ακομη πιο τυχερη
στο φροντιστηριο μου την παιζαμε σος την τεχνη
μια βδομαδα πριν γραψαμε καναμε σε σχεδιαγραμμα ακριβως το ιδιο θεμα

τα ειχα πλ φρεσκα το μυαλο μου οποτε μου ερχονταν ολα στο μυαλο μου κατευθειαν
ευελπιστω σ ενα 16

Κ γω dream ακριβως το ιδιο με εσενα... Γιατι να ειναι λαθος;;![]()
Για το "να" και το "απο αυτην" δεν είμαι σιγουρη...

Ελπιζω να ειναι ετσι...Ευχαριστω πολυ!Ολοσωστο ειναι...

Εγω παντως καταλαβαινω οτι η τεχνη ειναι το υποκειμενο του ανακαλυψε...Παιδιά, το σωστό, όπως είδατε και στις απαντήσεις, είναι χωρίς το " από αυτήν". Δεν γνωρίζουμε το υποκείμενο του "ανακάλυψε".

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ηρθα να πω κι εγω πως πιστευω οτι τα πηγα σημερα![]()
ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εαυτο μου...
το κειμενο ηταν αγγουρι...μπορουσες ευκολα να πλατιασει κανεις κ να γραψει οτι του κατεβαινε..ευτυχως τα πηγα αρκετα καλα κ μου βγηκε μεσα στα ορια
οι ασκησεις ηταν αρκετα ευκολες...ειχα προετοιμαστει για πλ δυσκολοτερα....
οσο για το θεμα της εκθεσης??εδω ημουν ακομη πιο τυχερη
στο φροντιστηριο μου την παιζαμε σος την τεχνη
μια βδομαδα πριν γραψαμε καναμε σε σχεδιαγραμμα ακριβως το ιδιο θεμα![]()
τα ειχα πλ φρεσκα το μυαλο μου οποτε μου ερχονταν ολα στο μυαλο μου κατευθειαν
ευελπιστω σ ενα 16
Go on Άννα!

υ.γ. 1) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ'ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ '94 ,αλλά και σε όσα ξαναμπήκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία να κοπιάσουν ξανά για να πετύχουν!ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΑ και να σας δικαιώσει το αποτέλεσμα!ΣΚΙΣΤΕΕΕΕ

υ.γ. 2) πράγματι,είχατε δυσκολότατο κείμενο,στο οποίο η συγγραφέας καταπιανόταν με κάτι και μετέβαινε πανεύκολα από το ένα θέμα στο άλλο...μπόρα ήταν,πέρασε!

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Παμε για Γενικη τωρα...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Παιδια, ξεχαστε το θεμα! Οτι καναμε, καναμε!
Παμε για Γενικη τωρα...
Εδώ οι άλλοι γράφουν ακόμα στο "Τι θέμα πιστεύετε ότι θα πέσει"

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

katsarida003
Νεοφερμένο μέλος

κυριάκος1204
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω όμως ότι έγραψα υποδειγματική έκθεση αλλά πρέπει να είχα ορθογραφικά λάθη γύρω στα 10. Πόσο θα με κόψουν και από εδώ?
Περίληψη .... ήταν δύσκολη και πιστεύω ότι εκεί θα κριθεί το 17 με το 15.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

δε μπορεις να ξερεις πως θα σε βαθμολογησουν
κσι γω εγραψα παραπανω λεξεις στην περιληψη 140
ελπιζω να δειξουν ελεος...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Κάθεστε και συζητάτε για κάτι που πέρασε, λες και θα διορθώσετε τα λάθη που κάνατε. Χρόνο χάνετε. Διαβάστε το επόμενο μάθημα και αφήστε την έκθεση.
Πάει, πέρασε αυτή. Πάμε για τα επόμενα!!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς το θέμα της έκθεσης με λίγα λόγια ήταν για τον .....
έπρεπε να διαβάσεις το κείμενο 1500 φορες ώστε να καταλάβεις σαφέστερα το νόημα του,πολλές φορες ήταν δυσνόητο με υπερβολικές φράσεις και λέξεις,με αλλα λόγια έπρεπε να μπεις στην λογική του συγγραφέα όταν εγραφε το κείμενο, για να γράψεις καλά.Οι 3 ώρες ήταν ανεπαρκής μπροστά στο εύρος τον ασκήσεων,στο θέμα της έκθεσης μπορούσες να γράψεις παρα πολλά αλλα όμως πάλι δεν σου έφτανε ο χρόνος,έγραψα γύρο στης 350 λέξεις εξαιτίας έλλειψης χρόνου,θυσιασα σιγουρα 10 με 15 μοναδες στης ασκησεις για να προλάβω να γραψω την εκθεση.Στοχευα ψηλα στην εκθεση,μπορω να πω οτι ξενερωσα ικανοποητικα.
δε συμφωνω οτι ηταν δυσκολο. Ολα ηταν ευκολα, τουλαχιστον ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Το μονο παραπονο που εχω ειναι ο χρονος. Δεν αρκουν 3 ωρες για τη γλωσσα.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Προσωπικα τελειωσα αρκετα νωρις στις 2 ωρες και ενα τεταρτο, η εκθεση μου ηταν καλη (για μενα) και οι ασκησεις μου!
Υστερησα καπως στην περιληψη, ειχα και μια περιπετεια, αλλα και παλι δεν νομιζω πως δεν θα μου εφταναν 3 ωρες...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.