Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TreStOr
Νεοφερμένο μέλος

Και γω εβαλα την εξελιξη γιατι ταιριαζε...
Λες ρε φιλε να το πιασουν σωστο?Αντε αμα μαζευτουμε πολλοι κατι κανουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος

cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στον σχολιασμο εγραψα καποια στιγμη με μολυβι τον αριθμο λεξεων μεχρι εκεινο το σημειο! Και ο ΜΑΛΚΣ ξεχασα να το σβησω (μουτζωνω τον εαυτο μου στο τετραγωνο αυτη τη στιγμη)!
Πειτε μου οτι δε θα το μηδενισουν ως διακριτικο σημαδι!!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

τελεια!! ολα σωστα τα κανα... και η καθηγητρια μου βεβαια οτι δεν το κοβουν.... αα και στο φυσικης μου λεει ακομα καλυτερα που εβαλα επικτητης γιατι το τεχνητης δεν της αρεσεΝαι!!δε σου κόβουν γι'αυτό,μην αγχώνεσαι!!!
![]()
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

TreStOr
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια εκανα μια τεραστια μλκια!!
Στον σχολιασμο εγραψα καποια στιγμη με μολυβι τον αριθμο λεξεων μεχρι εκεινο το σημειο! Και ο ΜΑΛΚΣ ξεχασα να το σβησω (μουτζωνω τον εαυτο μου στο τετραγωνο αυτη τη στιγμη)!
Καλα οι μαλακες οι επιτηρητες δεν το προσεξαν....?Σου ευχομαι να μην υπαρξει προβλημα...Μια φιλη μου επαθε κατι χειροτερο.Εγραψε την περιληψη στο προχειρο και την αφησε για το τελος.Τελειωνοντας την εκθεση παει στο προχειρο κοβει την σελιδα με την περιληψη και την βαζει διπλα για να την αντιγραψει στο κανονικα μερος...Εγινε το ελα να δεις....

Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimijim
Διάσημο μέλος

Α1. Καλή η περίληψή μου, έχασα κάτι λίγα μόνο γιατί δεν ανέφερα ότι η συγγραφές δίνει παραδείγματα. Περιμένω γύρω στο 20-21.
Β1. Ίσως το καλύτερο στη σημερινή παραγωγή λόγου. Έγραψα για την αισθητική ομορφιά όπως επίσης και για τις αξίες που μεταλαμπαδεύει η αρχαία τέχνη και που λείπουν στις σύγχρονες κοινωνίες. Πάμε γύρω στο 8-9.
Β2. Όλο σωστό.
Β3. α. Με τη σειρά: κατορθώσει, κυριεύσει, μεταφορά, ολότητα, νοηματικό
β. Ομοίως: άλογη, μακριά, λεπτομερές, τεχνητής, ελευθερώσει
Β4. Χαμένο όλο.
Γ1. Σχίσαμε. 3 points σε κάθε ζήτημα. Έγραψα πολλά και καλά. Φοβάμαι λίγο την έκφραση γιατί ήθελα να τα χωρέσω μέσα στο όριο των λέξεων. Φοβάμαι λίγο και το επικοινωνιακό πλαίσιο γιατί κάπου-κάπου έχανα την προφορικότητά μου. Κατά τα άλλα καλά και περιμένουμε ένα 34+.
Σύνολο; Κάπου στο 82-85.
Θα μου πείτε και γιατί κλαίγεσαι;
Γιατί είχα αρχικά στόχο το 90+.
Και δεν ήθελα να χάσω στην Έκθεση γιατί μπορεί να χάσω και σε άλλα.
Και τότε δυσκολεύει πολύ η Ιατρική...
Αυτά, life goes on...
Ήδη ξεκίνησα Βιολογία με την εξέλιξη.
Πάμε για 20 την Τετάρτη!!!

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Περίληψη: πιστεύω έγραψα σκατα με ένα 15/25 θα είναι ικανοποιημενος
Ασκησεις: έχω χάσει στην τεκμηρίωση για την λογική,
Ένα ποντακι απο συν αντ το έχω χάσει
Στο B1 πιστεύω είναι καλο, ένα 7 το έχω πάρει
Γ δε ξέρω, θα δούμε καθώς εξαρτάται τα γούστα του διορθωτή.
Έλπιζω 30+
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Τα συνώνυμα ήταν αρκετά εύκολα, τό ίδιο και τα αντώνυμα. Οι μετατροπές της ενεργητικές-παθητικής αρκετά εύκολες. Ιδιαίτερα εμείς της θεωρητικής που έχουμε συνηθίσει στη γραμμτική μας φάνηκε εύκολο να καταλάβουμε οτι ήταν ενεργητική σύνταξη και τα δύο (λόγω των καταλήξεων).
Και η άσκηση με τον τρόπο πειθούς ήταν αρκετά εύκολη.
Τώρα σχετικά με την έκθεση, το θέμα ήταν καρα-ξεκάθαρο. Δεν είχε ασάφειες, όλα ξεκαθαρότατα.

Πιστεύω έγραψα ωραία έκθεση με αρκετά πλούσιο και σπάνιο-ψαγμένο λεξιλόγιο.
Γι' αυτό, έβαλα πάνω το "Πολύ καλά"
Καλή επιτυχία στα επόμενα μαθήματα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

YπογραφέςΛες ρε φιλε να το πιασουν σωστο?Αντε αμα μαζευτουμε πολλοι κατι κανουμε![]()

Οι επιτηρητές ξυνόταν ως συνήθως;Παιδια εκανα μια τεραστια μλκια!!
Σ αγαπαω και σενα και την καθηγήτριαΕξέλιξη έβαλα και γω, η καθηγήτριά μου είπε ότι είναι και αυτό σωστό

Μίλησα με τον φιλόλογό μου, διάβασα και διάφορες λύσεις:
Α1. Καλή η περίληψή μου, έχασα κάτι λίγα μόνο γιατί δεν ανέφερα ότι η συγγραφές δίνει παραδείγματα. Περιμένω γύρω στο 20-21.
Β1. Ίσως το καλύτερο στη σημερινή παραγωγή λόγου. Έγραψα για την αισθητική ομορφιά όπως επίσης και για τις αξίες που μεταλαμπαδεύει η αρχαία τέχνη και που λείπουν στις σύγχρονες κοινωνίες. Πάμε γύρω στο 8-9.
Β2. Όλο σωστό.
Β3. α. Με τη σειρά: κατορθώσει, κυριεύσει, μεταφορά, ολότητα, νοηματικό
β. Ομοίως: άλογη, μακριά, λεπτομερές, τεχνητής, ελευθερώσει
Β4. Χαμένο όλο.
Γ1. Σχίσαμε. 3 points σε κάθε ζήτημα. Έγραψα πολλά και καλά. Φοβάμαι λίγο την έκφραση γιατί ήθελα να τα χωρέσω μέσα στο όριο των λέξεων. Φοβάμαι λίγο και το επικοινωνιακό πλαίσιο γιατί κάπου-κάπου έχανα την προφορικότητά μου. Κατά τα άλλα καλά και περιμένουμε ένα 34+.
Σύνολο; Κάπου στο 82-85.
Θα μου πείτε και γιατί κλαίγεσαι;
Γιατί είχα αρχικά στόχο το 90+.
Και δεν ήθελα να χάσω στην Έκθεση γιατί μπορεί να χάσω και σε άλλα.
Και τότε δυσκολεύει πολύ η Ιατρική...
Αυτά, life goes on...
Ήδη ξεκίνησα Βιολογία με την εξέλιξη.
Πάμε για 20 την Τετάρτη!!!
Δημήτρη με όλο το σεβασμό,δεν ξέρω τι προσπάθεια έχεις κάνει αλλά 90+ γράφεται σε πολύ λίγες περιπτώσεις διότι δε ξες σε τι θα πέσεις στη βαθμολόγηση.Δεν είναι άσπρο μαύρο όπως μαθηματικά πχ(αν και για αυτό έχω αμφιβολίες

cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι επιτηρητές ξυνόταν ως συνήθως;
Σ αγαπαω και σενα και την καθηγήτρια![]()
Ναι ηταν μια χαλαρη και αραχτη εκει περα που με το ζορι εβαζε τα χ! Ξερεις τι γινεται τωρα???
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Και εις την 3η να τον μουτζωσεις δεν θα αλλαξει κατι...
Τωρα,γιατι καθεσαι και ακους καθε παπαρια που σε λενε?
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

TreStOr
Νεοφερμένο μέλος

εγω φοβαμαι μονο μην εχασα απο τις μεταφορες γιατι τα γραφα ολοκληρα π.χ. ιδού η αυγή του μυστηρίου που οδήγησε τον άνθρωπο να γίνει πλάστης αθάνατου έργου... εγω μπερδευτηκα γιατι ελεγε λεξεις και φρασεις
Οχι κομπλε εισαι και εγω τα 2 απο τα 4 ετσι τα εκανα και στο φροντ μ ειπαν ολα οκ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.