[2022] Προβλέψεις για το θέμα της Έκθεσης!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα.
Για πείτε και στο τέλος θα δούμε ποιος το μάντεψε (αρκεί φυσικά να έχει δώσει λογικό αριθμό προβλέψεων κι όχι μεγάλο) :P
Τι σας λένε και οι φιλόλογοι στα φροντιστήρια;

ΥΓ: Το thread είναι καθαρά χαλαρής - παιχνιδιάρικης θεματολογίας, προφανώς δεν σας συστήνουμε να περιορίσετε το διάβασμά σας σε προτεινόμενα και sos.

Για αρχή, χαιρετώ τα παιδιά του 2004!! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ασφαλείς!! Προσωπική μου πρόβλεψη, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος είναι μήπως έπεφτε κάτι σε πόλεμος-ειρήνη- πρόσφυγες, λόγω και των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή αλλά και ακόμα περισσότερο λόγω και των τραγικών γεγονότων του πολέμου στην Ουκρανία. Η καθηγήτριά μου πάντως, μου έχει πει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και ούτε υπάρχουν sos γιατί όπως είδαμε και τις προηγούμενες χρονιές τα θέματα ήταν τελείως απρόβλεπτα από αυτά που περίμεναν ότι θα μπουν. Όποτε βλέπουμε τι θα γίνει...

Για αρχή, χαιρετώ τα παιδιά του 2004!! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ασφαλείς!! Προσωπική μου πρόβλεψη, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος είναι μήπως έπεφτε κάτι σε πόλεμος-ειρήνη- πρόσφυγες, λόγω και των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή αλλά και ακόμα περισσότερο λόγω και των τραγικών γεγονότων του πολέμου στην Ουκρανία. Η καθηγήτριά μου πάντως, μου έχει πει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και ούτε υπάρχουν sos γιατί όπως είδαμε και τις προηγούμενες χρονιές τα θέματα ήταν τελείως απρόβλεπτα από αυτά που περίμεναν ότι θα μπουν. Όποτε βλέπουμε τι θα γίνει...
συνηθως δε βαζουν επικαιρα

Κάτι που δεν περιμένουμε θα βάλουν πάλι..Εγώ ειρηνη-πολεμο δεν περιμένω φέτος..

Ναι ναι ναι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχον sos θέματα στις Πανελλαδικές. Ομως, η κουμπάρα του ξαδέρφου της γκόμενας του αδερφού του μπατζανακι που βάφτισε τη μανα του πρώτου ξαδέρφου του γκόμενου της κομμωτριας της "Κ"* μου έδωσε το SOS θέμα.

Λοιπόν, καλά μου παιδιά έχουμε και λέμε:
Να γράψετε ένα άρθρο (350-400 λέξεων) που θα αναφέρεστε περιληπτικά στις φορές που δεν τηρησατε τα μέτρα πρόληψης του κορονοιου, αλλα και στους τρόπους που μπορούν να γίνουν πιο σκληρά, ώστε να αποφευχθούν περιστατικά ανάλογα με αυτά που αναφερθήκατε προηγουμένως μικρά λαμογακια.
Το άρθρο θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου σας.

Αυτο ηταν για τα Γελ, θα της ζητήσω για εσπερινά, Επαλ και Ομογενών και θα σας ενημερώσω.

* Γνωρίζω οτι δεν καθορίζει η "Κ" το θέμα, αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο τι κείμενο είναι το συγκεκριμένο...

Υ. Γ Αν δε γελασατε δεν πειράζει θα το βάλω και αυτό στο αρχείο με τις αποτυχημένες (και κριντζ) πλάκες μου :cry_x:

(:P)

Εγώ πάλι έχω μια αίσθηση ότι θα πέσει κάτι γύρω από τον αθλητισμό. Δεν ξέρω γιατί, έτσι ως διαίσθηση την έχω από την αρχή της σχολικής χρονιάς.
Για να δούμε θα βγει αληθινό το προαίσθημα;;; 😂

Η μόνη ασφαλής και γόνιμη πρόβλεψη που δύναται να γίνει αφορά, κατά τη γνώμη μου, τη παιδεία. Άμεσα ή έμμεσα, σε αίτια ή αποτελέσματα φαινομένων, εντοπίζεται, επομένως συνιστά θεματική ενότητα μείζονος σημασίας

Καλά για θέματα γύρω από πολέμους ξεχάστε τα. Δεν δίνω ούτε 1‰ πιθανότητα να πέσει κάτι τέτοιο με αφορμή όσα γίνονται.

Παιδεία-Ανθρωπισμός, Ειρήνη-Πόλεμος, Χουλιγκανισμός

Είναι τόσο έντονα τα πράγματα με τον πόλεμο στην Ουκρανία που έστω για συμβολικούς λόγους δε θα απέκλεια κι εγώ να βάζανε ειρήνη-πόλεμος.

Ίσως περιβάλλον ή παράδοση/μνημεία. Στο φροντιστήριο πάντως μας ανέφεραν το ποδήλατο σαν θέμα, μιας και στις 3 Ιουνίου είναι παγκόσμια μέρα ποδηλάτου. Ελπίζω να μην αντλήσουν από εκεί έμπνευση γιατί το θεωρώ ιδιαίτερα βαρετό

Κάτι με πόλεμο - ειρήνη;; Ίσως;

Περιβάλλον
Διαδικτυο
Αθλητισμός
Σχολικός εκφοβισμός
Παράδοση
Και σε όλα το δεύτερο ζητούμενο να σχετίζεται με το σχολείο
Μπορεί πάντως να πέσει και κάποιο θέμα εντελώς γενικό οπότε να υπάρχει συνδυασμός.

Τηλεκπαίδευση/ τηλεγαρσία (γενικά τεχνολογία)
Ανεργία
Ανθρώπινα Δικαιώματα

Για πείτε και στο τέλος θα δούμε ποιος το μάντεψε (αρκεί φυσικά να έχει δώσει λογικό αριθμό προβλέψεων κι όχι μεγάλο) :P
Τι σας λένε και οι φιλόλογοι στα φροντιστήρια;

ΥΓ: Το thread είναι καθαρά χαλαρής - παιχνιδιάρικης θεματολογίας, προφανώς δεν σας συστήνουμε να περιορίσετε το διάβασμά σας σε προτεινόμενα και sos.
Περιβάλλον/κλιματική αλλαγή
Τεχνολογία και εκπαίδευση

Κοινωνικά Δίκτυα
Τεχνολογία
Φυσικό Περιβάλλον
Υγεία

Αθλητισμός (παρεμφερή του θέματος ποδηλάτου)
Πόλεμος-Ειρήνη (δεν το αποκλείω)
Τουρισμός (ειδικά τώρα που λένε ότι θα έχουμε ακμή)
Κοινωνικά Δίκτυα (σχέση με τον κοροναϊό)

Γενικά έχουν πάρα πολλά να βάλουν και πάρα πολλά επίκαιρα.

Αθλητισμός (παρεμφερή του θέματος ποδηλάτου)
Πόλεμος-Ειρήνη (δεν το αποκλείω)
Τουρισμός (ειδικά τώρα που λένε ότι θα έχουμε ακμή)
Κοινωνικά Δίκτυα (σχέση με τον κοροναϊό)

Γενικά έχουν πάρα πολλά να βάλουν και πάρα πολλά επίκαιρα.
Συνήθως δεν επιλέγουν πολύ επίκαιρα θέματα. Θα δείξει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back