[2018] Σε ποιο τμήμα και με πόσα μόρια περάσατε;

jj!

Συντονιστής

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 5,741 μηνύματα.
ΒΑΣΕΙΣ 2018
Σύμφωνα με έκτακτο ρεπορτάζ της ΕΡΤ η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα γίνει σήμερα μετά τις 17:30. Αν και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δεν έχει εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου, η ΕΡΤ θεωρείται αξιόπιστη πηγή, επομένως θα δοθεί τέλος στην αγωνία των υποψηφίων από σήμερα το απόγευμα.

Το παρόν θέμα θα μείνει κλειδωμένο μέχρι να τεθεί σε λειτουργία η ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων https://results.it.minedu.gov.gr/. Από αυτή την ιστοσελίδα οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορηθούν σε ποιο τμήμα/ίδρυμα εισήχθηκαν και με ποια σειρά πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και ελπίζουμε να έχουν ανταμειφθεί οι κόποι σας :D:D:D

Οι πίνακες με τις βάσεις εισαγωγής θα αναρτηθούν όταν δοθούν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Παράκληση από την Ομάδα Διαχείρισης

Τις ημέρες αυτές προφανώς τα μηνύματα θα είναι πολλά, γι' αυτό ζητάμε να συνεισφέρετε με τον τρόπο σας στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του forum. Σε περίπτωση που υποπέσει κάποιο προβληματικό μήνυμα στην αντίληψή σας, μπορείτε να το αναφέρετε πατώντας το κουμπί
έτσι ώστε να έρχεται αμέσως σε εμάς και να επιληφθούμε του ζητήματος.Καλά αποτελέσματα σε όλους και καλή σταδιοδρομία! :D
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών , Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 7,868 μηνύματα.
:hi:
 

jj!

Συντονιστής

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 5,741 μηνύματα.
Το θέμα ξεκλειδώνεται!

Μπορείτε να μπείτε στο https://results.it.minedu.gov.gr/ και να δείτε τα αποτελέσματά σας. Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε κι εδώ, μοιράζοντας την χαρά σας :happy:

Ας υποδεχτούμε τους νέους φοιτητές, πλέον, του forum :D
 

panagiotists13

Well-known member

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,101 μηνύματα.
Πέρασα πρώτος στη Γαλλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης!!! :cool:
 

the purge

Active member

Ο the purge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πατρών (Πάτρα) . Έχει γράψει 102 μηνύματα.
πολιτικων μηχανικων ΔΠΘ, εχασα για πολυ λιγο πατρα...
 

sophie_96

Well-known member

Η sophie_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών , Φοιτητής του τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,199 μηνύματα.
Καλά αποτελέσματα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος. !!!! <3 :)
Να θυμάστε ότι ένα αποτέλεσμα των πανελλελέ δεν κρίνει σε καμία περίπτωση το μέλλον σας, αλλά αυτό το καθορίζετε εσείς οι ίδιοι και μόνο!! Στα παιδιά που κατάφεραν, αυτό που ήθελαν εύχομαι καλή φοιτητική ζωή με υγεία και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά που για οποιοδήποτε λόγο θα ξαναδώσουν καλή δύναμη, επιμονή και υπομονή για του χρόνου, και φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει, συνεχίστε με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα και όλα θα πάνε καλά. Do not give up !!
 

xopk

New member

Ο xopk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
παιδια σοσ ειμαι το 10% βαζω κωδικους παταω αναζητηση και μου βγαζει ερορ 404 τι σημαινει αυτο
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής (Αθήνα) . Έχει γράψει 683 μηνύματα.
Τριτος στην νομικη αθηνας :D

Κανενα συμφοιτητουδι;;:P
 

Galaxy

New member

Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα) . Έχει γράψει 348 μηνύματα.
μαιευτικη με 16.483 :flowers: Αναμενομενο προσωπικα!
 

GiorgosM

New member

Ο GiorgosM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
εφαρμοσμένη πληροφορική :clapup:κανένας συμφοιτητής;
 

Jordan

New member

Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 71 μηνύματα.

xopk

New member

Ο xopk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
παιδια σοσ ειμαι το 10% βαζω κωδικους παταω αναζητηση και μου βγαζει ερορ 404 τι σημαινει αυτο


παιδια πειρα σττο υπουργειο υπαρχει προβλημα σε αυτον το 10% εγω περασα οικονομικης επιστιμης πειραια
 

jims

Well-known member

Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 676 μηνύματα.
Νομική ΕΚΠΑ!!!!!!!!!!!
 

stylianos6000

New member

Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών , Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει απο Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Οδοντιατρική ΑΠΘ, 37ος. Κανένας συμφοιτητής;
 

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 4,070 μηνύματα.
Μπράβο σας παιδάκια και χαίρομαι για όλους που είτε τα καταφέρατε είτε όχι! Είναι πολύ σημαντικό να κυνηγάτε τα όνειρά σας! Ελπίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό που μπήκατε, να τελειώσετε εν καιρώ και τις σχολές σας ;)
 

Eff1e

Member

Η Eff1e αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Πατρών (Πάτρα) . Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Φυσικό Πάτρας,39η! :loltooth: Καλή φοιτητική ζωη σε όλους,καλή αρχή να έχουμε!

Κανένας συμφοιτητής; :cool2:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top